- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.141
Evet ben gerçekten öyle sandım çünkü benim beynim 1gr. ağırlığında. Tabiikide ne anlatmaya çalıştığının farkındayım sadece bu şekilde değilde canım bak benim askerimde komando şu görevde ama içini ferah tut korkulucak bişi yok bak ben nasıl yapıyorsam sende öyle yaparsın diye destek olucağına yazdığı şey hiç doğru değildi. ben mi anormalim ? Anlatmaya çalıştığım şey bu sonra tutup bu arkadaşımıza destek olmalıyız diyorsun alkışlayalımmı verdiği tepkiden dolayı doğru yolu göstermeye anlatmaya çalıştık ama onunla aynı üslupta ! Pollyannacılık dersi vereceğine gerçekleri gör ve arkadaşını doğru yönlendir bu sözlerinden sonra bebegm_benim ağladı ona neden destek olmuyorsun ?! Çünkü umurunda değil ! Bencede yanlı olup olmadığın konusunda açıklama yapmaya gerek duymamalısın çünkü gün gibi ortada herşey.
Yapıcı olmaktan bahsediyorsun ama burda doğumuna 5 ay kalmış ve doğuda asker bekleyen bi kadını feci halde kırıyosun. Bende öfkeme kılıf geçiriyim gebeyim diyim askerim doğuda sınırda diyim ? Varmı bana arka çıkıcak yok. Sağolun özgenin gidişi kadar olmaz ama. bende gittim kalan sağlar sizindir. hepinizi seviyorum isteyenlere bebeğimin fotoğraflarını göndericem herkese çok teşekkürler. siyah incim sana çok kırıldım bunu bil. hoşçakalın
pufidigim sen anormal degilsinolumunekankayizsmile Bak dediginde cok haklısın özgenin aynen öyle deyip gözdeye destek olması lazımdDıvereliniortak Ama suanda bunu diyebilecek ruh halinde olmayabilir ve ben özgeyi anlamaya calısıyorum pufim hepimiz hasret cekiyoruz ama sevdiginin tehlikeye bi adım daha yakın olması psikoloji bırakmıyordur lütfen dagılmasın burası kızlarboshayallersmile
cnm özge yasdktan sora keske bıraz daha hafif birşey yassaydı gercekten daha yolun başında olmama ragmen ben de cok ıyı anlıorum ama işte özge bras düşnp cevap verseydı pufidik ve dger kzılar da bıraz daha belkı ılımlı yaklaşblılrlerdı ama olsunn biz tatlıa baglıalım okadar büyük birşey değill benm askerımde time girdii napalım allahın yazdığı olur saglıcakla dönecek allahın iznıyle..bütün askerlerimiz..
Evet ben gerçekten öyle sandım çünkü benim beynim 1gr. ağırlığında. Tabiikide ne anlatmaya çalıştığının farkındayım sadece bu şekilde değilde canım bak benim askerimde komando şu görevde ama içini ferah tut korkulucak bişi yok bak ben nasıl yapıyorsam sende öyle yaparsın diye destek olucağına yazdığı şey hiç doğru değildi. ben mi anormalim ? Anlatmaya çalıştığım şey bu sonra tutup bu arkadaşımıza destek olmalıyız diyorsun alkışlayalımmı verdiği tepkiden dolayı doğru yolu göstermeye anlatmaya çalıştık ama onunla aynı üslupta ! Pollyannacılık dersi vereceğine gerçekleri gör ve arkadaşını doğru yönlendir bu sözlerinden sonra bebegm_benim ağladı ona neden destek olmuyorsun ?! Çünkü umurunda değil ! Bencede yanlı olup olmadığın konusunda açıklama yapmaya gerek duymamalısın çünkü gün gibi ortada herşey.
son yazı bu olsun herkes içinden 5 e kadar saysın ve unutmak için çabalasın kimse gitmesin lütfen saçmalanmasın haydi 1 2 3 4 5
ben çıkıyorum kızlar dikkat edin kendinize
hoşgeldin pissy'im nasılsın gelmedin bu gece a.s.
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
...237 angelgozde...
...239 ecem3004...
...241 kardelen44...
...241 grimsi_...
...242 mavimavimavi...
...242 yengec123...
...245 duygu.c...
..248 nuran07...
...287 nefesim...
turkbayragi...297 saysaybitmiyor...turkbayragi
turkbayragi...324 kelebek1238...turkbayragi
turkbayragi...329 choqşeqer...turkbayragi
turkbayragi...335 ozqe_...turkbayragi
turkbayragi...335 siyahincim... turkbayragi
turkbayragi...335 miracle07...turkbayragi
turkbayragi...335 wbluebluew...turkbayragi
turkbayragi...335 tepkiselmi...turkbayragi
turkbayragi...337 melegim...turkbayragi
turkbayragi...337 Queen ...turkbayragi
turkbayragi...339 rcd...turkbayragi
turkbayragi...379 pissy...turkbayragi
turkbayragi...379 lady_cici...turkbayragi
turkbayragi...385 zeynelim...turkbayragi
hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt
:lepi:heath_19===>8:lepi:
:lepi:melisam09===>30:lepi:
:lepi:wbluebluew===>92:lepi:
turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragiBİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?