Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pufidigim sen anormal degilsinolumunekankayizsmile Bak dediginde cok haklısın özgenin aynen öyle deyip gözdeye destek olması lazımdDıvereliniortak Ama suanda bunu diyebilecek ruh halinde olmayabilir ve ben özgeyi anlamaya calısıyorum pufim hepimiz hasret cekiyoruz ama sevdiginin tehlikeye bi adım daha yakın olması psikoloji bırakmıyordur lütfen dagılmasın burası kızlarboshayallersmile

ben de özgenin durmunda olan bir kıza o lafları ettiğin için sana çok kırıldım eğer sen bu kadar büyütüp ağır laflar etmeseydin sevgilim_benim gayet olgunlukla karşılayıp KIRILSA DA büyütmücekti. ben senin de gitmeni istemem özgeye dediğim gibi burdaki bir kişinin yokluğu belli olur. daha 3 gün önce sana güzel anne diye iltifat ediyordum seninle ne gibi bir derdim olablirki? hepimizden yaşçca büyüksün belki de, keşke o kadar ağır laflar edeceğine tepkini kontrol etseydin de bu kadar büyümeseydi. sana hayırlı doğumlar dilerim Allah kavuştursun askerinle de bebişinle deboshayallersmile

Cnm bana değil sevgilim_benım nıcklı arakadasımızaa .Onun askerı komando secılmıs ve komandoluktan alınmıs buna karsı yasdı özge

arkadaşlar, valla çektiğimiz hasretlik zaten bizi mahvediyor birde burda böyle konular olunca atalım kendimizi biz en iyisi :1ninca:

son yazı bu olsun herkes içinden 5 e kadar saysın ve unutmak için çabalasın kimse gitmesin lütfen saçmalanmasın haydi 1 2 3 4 5

kızlaar herkesin psikilojik durumu farklı..bunu söyleyebilirdi demişsin canım ama bizde özgenin durumunu göz ardı ettik ama bilmem fakındamısın inş komando olmaz doğuya düşmez falan derken bunları dedik kabul edin..derkende özgeyi düşünmedik..yanlı değilz hiçbirimizdekaydirigubbakcemile5 hadii daha fazla büyütmeyelim konuyu..

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...237 angelgozde...

...239 ecem3004...

...241 kardelen44...

...241 grimsi_...

...242 mavimavimavi...

...242 yengec123...

...245 duygu.c...

..248 nuran07...

...287 nefesim...

turkbayragi...297 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...324 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...329 choqşeqer...turkbayragi

turkbayragi...335 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...335 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...335 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...335 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...335 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...337 melegim...turkbayragi

turkbayragi...337 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...339 rcd...turkbayragi

turkbayragi...379 pissy...turkbayragi

turkbayragi...379 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...385 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:heath_19===>8:lepi:

:lepi:melisam09===>30:lepi:
:lepi:wbluebluew===>92:lepi:

turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragi​
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

Ya kızlar nereye gıdosunuz özge pufidik poffff konu hallolduuuuuu tamam lütfen pufidiğimmm bebişini sevdiğimmm bız fotograflarını burda görces sen göndermceksn yahuuuuohaoldumsmile

hoşgeldin pissy'im nasılsın gelmedin bu gece a.s.

hoşbulduk siyahincim a.s.
2 saatliğine misafirleri ağırladım bi geldim neler olmuş böyle akannehir

amacımız belli doğu batı kuzey güney mecbur bir yer olacak, öyle yada böyle sabırla yollarını gözlüyoruz.bu süreçte hepimiz sıkıntılı dönemler geçirebiliriz arkadaşlar.

canım bizide eklermisin...benimde 12 itibariyle 447 oluo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…