Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sevglım_benım nerde yaaaa merve gel tatlıya baglıoz cnmmm uyudun galıba yarın halloldunu görıceksın sen de sıkma canınııı hıc bırımız sıkmalayalım hep beraber el eleeee:lepi:

Tatlım bugun askerım dedıkı 56 gun sonra gelıyorum dağıtıma dedııı celp kaybı varmıs inş yaa valla cok ıyı olurr cnm

Yanlş yasdım cnm yanı teslım tarıhınden 56 gun sonra sayıcaksın demeye getrdı sanıırm 51 günü falan var ama benım gıtmemee 23 gun var =)) çok heycanlım emınım cok gurur verıcıdr canım inş evcıyatada cıkartblrz.

eda'cım senin askerin yazıcı oldu dimi nasıl iyi mi?
gözde 5 gün diyolardı acemilik? kurba bayramında yanında olcak mı kaydirigubbakcemile2

canım askerim tertip emriyle yer değiştirdi.hani o anlattığım bölükte değil artık.
muhabereci oldu, bilgi işlemde bilgisayarcı oldu. çok şükür rahatımız iyi

canım askerim tertip emriyle yer değiştirdi.hani o anlattığım bölükte değil artık.
muhabereci oldu, bilgi işlemde bilgisayarcı oldu. çok şükür rahatımız iyi
İncim normalde askerım 20 agustosta gıdıyordu bayrama kaldırdılar bayramdan sora gtdıler o yuzden celp kaybı varms yıne bayram da burda olcakmıs ALLAHIN iznıle tatlım ,ama belkı ben gıdıcem 3gunluk antalya ısparta yapcaz sora beraber döncez daha belllı değil ama:s

canım bizide eklermisin...benimde 12 itibariyle 447 oluo sanırım..
tabikide eklerim canim
silüs tarihini tam olarak biliyorsan söylermisin ? hesaplayim $afagini
tam bilmiyorsan 447den eklerim listeye , askerinden tam bilgi alinca düzeltiriz yerimseniben

evet canım bayağı çoğaldık,zamanla sizin tertipler de bulur burayı bir daha da bırakamaz
Rabbim tatli tatli bereket versin :lepi:

ohh canım ne güzel çok sevindim inşallah şansınız hep devam eder güzel günler olsun sizin içinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…