- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.181
Merveee ordamsıın cnm sen de üzülme bak geçti 1 hafta bıleee oldu şafagımız 446delikafadulden
Yapıcı olmaktan bahsediyorsun ama burda doğumuna 5 ay kalmış ve doğuda asker bekleyen bi kadını feci halde kırıyosun. Bende öfkeme kılıf geçiriyim gebeyim diyim askerim doğuda sınırda diyim ? Varmı bana arka çıkıcak yok. Sağolun özgenin gidişi kadar olmaz ama. bende gittim kalan sağlar sizindir. hepinizi seviyorum isteyenlere bebeğimin fotoğraflarını göndericem herkese çok teşekkürler. siyah incim sana çok kırıldım bunu bil. hoşçakalın
sülüs 13 se 446 14 se 447 ellerımle saydım tum geceee ama boşa saymışım kızların verdıgı şafak progmyla aynıcıktııı yaa
akannehir napıyosun kız evde? okulu ektin mibilmiyorumkismilebeeeeeeeeeennn geldim eve geldimm yarım saat önceeee bıraktımmm kaçtımmm yurduu..
evim gibisiiii yokkk:gitme:
neyse kızlar ıyı geceler hepınıze..ben kaçaarr..gorusmek uzere yarın..
evet cnm ya heycan basladıı vallla offffff nasıl atlıycam boynuna cok özledim :'( benımkı 12sinde gıtdıı cnm senın askerın nerde?ay negüzel sevindim canımya.şimdiden başlamıştır heyecanın..
Cnmm bıyerden buldum vallahi=)) saolasınladyım tablo ıcın teşekkürler..emeğine saglık guzelım..
ne guzel yazmıssın vereliniortak
ohh canım ne güzel çok sevindim inşallah şansınız hep devam eder güzel günler olsun sizin içinolumunekankayizsmile
akannehir napıyosun kız evde? okulu ektin mibilmiyorumkismile
iyi geceler canımboshayallersmile
evet cnm ya heycan basladıı vallla offffff nasıl atlıycam boynuna cok özledim :'( benımkı 12sinde gıtdıı cnm senın askerın nerde?
Cnmm bıyerden buldum vallahi=)) saolasın
öle işte cnm ya AMİN hepimz için inş bir ömür boyu..
sevgilim_benim çok sevindim canım konuşmanıza..için rahatlamıştır..haberleri senden alayım canım benimkinden ses yok
siyahincimmm çok kotuyduu 2gün kabus gibiydii resmennn yapamıcamm benn orda..
oda arkadaşlarım kötüüüü:gitme:
ağlaya ağlaya helakk oldum resmennn bırakıcamm yurduu beennn olmıcakk böyleee
canım benimya kıyamm..şafak programına değil senn verdiğin cvba baktım ben:))
evt cnm geçti askım aradı sımdı okadar mutlu oldumki anlatamam 42 dk konustuk tam tamına 1 haftadır hiç bukadar uzun konusmamıstıkopuyorumnanaktan
oooooooo hay maşalah mervem 42 dak ha vay beeeeene gusel yermiş orası kız.
cnm nolur yapmayın bizim size çok ihtiyacımız var lütfen böyle bırakıp gitmeyin hiç konuşulmadı farzedelim nolur sizinde bize bizimde size çok ihtiyacımız var yapmayın böyle özgecim sende gel nolur geri ben seni üzdüysem inan özür dilerim sen bana öle dedin die şuan üzülmüorum aşkımla konuştum inan şuan okadar sevinçliyimki ben senide çok ii anlıorum askerini oraya göndermek okadar zordurki senin için ama inan bana seni inciltmek aklımın ucundan dahi gelmedi çok yeniyim ben bide yurtdışındayım askerliği bitane kadar hiç göremiycem ben onu biliorum sen anlarsın ne demek olduğunu eğer askerlik düşmesse tam tamına 2 sene göremiycem koklayıp okşayamıycam ben aşkımı okadar zorki inan bana dayanması nolur yapmayın böyle yalvarırım çok üzüldüm ben bütün bu yaşananlar için sende belki o anki sinirle yazdın ama çok canım yandı şehit kelimesini duyunca ben o kelimeyi düşünmeye dahi cesaret edemiorum sende ölesindir kesin yaptık bi hata ama çözümü bırakıp gitmek deil inan bana herkes eskisi gibi olsn lütfen hatırım için daha buraya geleli 1 hafta ancak oldu böle olmasını hiç istemedim ben inanın nolur eğer benim yüzümden olduysa herkesten özür diliorum lütfen herkes geri dönsünmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevgilim_benim canım üzülme lütfen bu kadar abartılmasaydı aynen böyle geçip gitcekti işte sen de ne kadar temiz kalpli olduğunu gösterdin, özgenin de kötü niyeti yok senin de yok, hassas dönemlerimiz elbette olcak biz daha eski olanlar anlayışlı olup ortamı yatıştırmalıyız..! siz yeni olduğunuz halde bu kadar olgunsunuz canım benim teşekkür ederim bunun içina.s.
kimse üzmesin kendini unuttuk gitti özgem de gelcek pufidik de gelcek inşallah, ve inşallah askerlik de düşcek hepimiz erken kavuşcaz canlarımıza şu anki kısa dönemler de etkilenmicek inşallah.. Allah hepsini korur kızlar hep söyledim yine söylüyorum hayırlısı neyse o olsun diye dua edin,askerleriniz için dua edin,başka ne gelirki elimizden.olumunekankayizsmile
noldu canım yaa çok şaşırdım nıyeki onlar üst sınıf mı yoksa? devlet yurdu değilmydi bu? nıye ağladın o kadar böyle olmamalıydı canım ya inşallah bi çözümü vardır?
evt cnm bu olaydan sonra ilaç gibi geldi aşkım bana inan eğitimleri başlamış telefonlar dolu oluo die üç arkadaşıyla herkes uyuduktan sonra çıktışlar telefon etmek için konuştuk baya seninki de alışsın bi arkadaş edinsin seninkide mutlaka arar cnm benimki ayakta bile duramıodu garibim su toplamış hep ayakları:ecrin_bebek:
rica ederim canim benim opuyorumnanaktanladyım tablo ıcın teşekkürler..emeğine saglık guzelım..
ne guzel yazmıssın vereliniortak
slüs tarihi 14 canım.16snda teslim oldu..
ekledim canim sizleri de söylediginiz $afaklarla opuyorumnanaktan446 oldu cnm
noldu susu_m ya hayirdir bilmiyorumkismilesiyahincimmm çok kotuyduu 2gün kabus gibiydii resmennn yapamıcamm benn orda..
oda arkadaşlarım kötüüüü:gitme:
ağlaya ağlaya helakk oldum resmennn bırakıcamm yurduu beennn olmıcakk böyleee
rica ederim canim benim opuyorumnanaktan
ekledim canim sizleri de söylediginiz $afaklarla opuyorumnanaktan
noldu susu_m ya hayirdir bilmiyorumkismile
daha ilk günden böyle yapma canim , belki ilk zaman ali$ana kadar kötü gelcekler sana
ama zamanla kayna$irsiniz senin gibi tatli kizla hemen kayna$irlar :1hug:
canim bu arada Özgenin listesine gecici bi süre ben bakiyorum , bi hatami görürsen affola :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?