- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.201
üst sınıf değil ama kötüydü işteeemafoldumbendevlet yurduu..
bırakcam yurdu servıse yazılmayıı dusunuyorum
saol cnım ellerine sağlık opuyorumnanaktan
kızlar bnm çıkmam lazım abime lazımmış pc herkese ii geceler pufidik ve özge nolur geri dönün lütfennnnnnn
saol canım benimki uyku delisi zaten yatmıştır hemen ozamn..aynı bölükte olsalardı keşke benimkinn arkadaş edinmesi zaman alır..haber verdiğin için tekrr çok saol canım senden alıyorumya yetiyo bana artık..
sevgilim_benim üzülme geri gelicekelr zorla getiririz hee, biz burda kardeş olduk öz kardeşler de kavga etmez mi ben ablamla ohooo ne kavgalar ettimbiz de burda kardeş olduk yoldaş olduk hep beraber yicez bu şafakları canım
repler için teşekkürler kızlar nasıl cevap vereceğimi öğrenemedm henüz
ben de çıkıyorum kızlar 2.30 saat önce duşa lıp uyumam gerekiyoduherkese iyi geceler a.s.
kızlar bende çıkıyorum..herkese ii geceler kaydirigubbakcemile3 kendinize ii bakın
ii geceler cnm kvsr sanada ii geceler tatlımopuyorumnanaktan
ben geri geldimmmmm:kedi:
iyi geceler canim opuyorumnanaktanben de çıkıyorum kızlar 2.30 saat önce duşa lıp uyumam gerekiyoduherkese iyi geceler a.s.
ho$geldin sevgilim_benimben geri geldimmmmm:kedi:
bu arada mehtabımız 4
bacim bu rep neyin nesi CADIARZU ne i$e yariyo , daha bi kac gündür görüyom bu rep muhabbetini :lepi:
ne zaman istersen sor cnm çekinmeden cvb veririm ben mutlaka bilirim habersizlik deli eder insani bi alışsn mutlaka arar mrk etme cnm ztn benimki çaldırıo ben arıorum onu yurt dışında olduğum için çok gidio ondan ama ben ucuza arıorum öle yuvarlanıp gidioruzzemuszemuskaydirigubbakcemile3
tamm canım şimdiden teşekkürler
kaydirigubbakcemile3 ilk günlerimiz bidüzene girsin inşallah..buarada çıkıcm dedim ama bağlandım resmen alamıyorum kendimi..budefa kesin çıkıyorum görüşürüz kızlarkaydirigubbakcemile3
hani msjların sağ üst köşesinde terazi varya canım, katıldığın veya katılmadığın mesaja onu tıkalayarak yorum yapabiliyorsun özelden zemuszemus
hoşşşşşgedinnnnnnnnnnnnnn:1hug:
iyi geceler canim opuyorumnanaktan
ho$geldin sevgilim_benim
ma$allah hic bisey kalmamis
bu arada mehtabımız 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?