Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm sen şey demstn de dönemedm orda sana k bakma 1 bcuk saatlk yolmus aranız cok sanslıısınz tatlım valllaa ne gusel işte sen de gtttttt yemıne

inş canımya dediğin gibi şanslıyım..benimki bizimkilerle gel dio.annesiyle konuşmuşluğum var sadece..babası falan onlarar yük olup gitmek doğru gelmedi oyüzden düşünme aşamasındayım canım..

bacim bu rep neyin nesi CADIARZU ne i$e yariyo , daha bi kac gündür görüyom bu rep muhabbetini :lepi:

Bkz. şöyle ki sağ üst tarafta giriş tarihinin yazdıgı yerde bir adet terazi var ona basınca ekis veya artı rep verebiliyorsunboshayallersmile ayrıyaten kullanıcı panelinden kendi replerinede bakabilirsin misal ben vereyim sana sımdı sekerimaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allah ya koskoca $eyi ben $imdiye kadar nasil görmedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatta gördüm de hic dikkat etmedim ya
hepsini birden okudum $imdiye kadar gelmi$ baya 41 kere ma$allah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birikmi$ orda sen deyince kullanici paneli diye anca gördüm valla

Bu sayfalar hep bende güncellenmiyor be geriden geliyorum:bbo: bide acaba bu bölümede misafir girmese mükemmel olacak bence kadınlar hamamına tasınmalı:1ninca:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile olsun sımcı gördn ıste:2:
iyi bari hadi bende habire dagıtıyordum bi arakaydirigubbakcemile2
kız gündüz ben yazdım sana ama sonra cıktım geldim sayfalar ilerlemisbenneyaptımki

bak $ekerim senin icin alinti yaptim aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…