- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.221
anladim canim cok sagol opuyorumnanaktan
iyi oldu bunu ögrendigim aklinialirimsmile
hoşbuldukkkkkkkk cadılarrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile
rica ederim canımmm evet bazen işe yarıyo aklinialirimsmile
bu sefer çıktım kızlar
amannnnnn abinmi var derdinmi var gene istio pcyi alsanaalsanasmile allahım ablam olsaydı nolurdu :Saruboceq: iki kardeşim var ikiside erkekkkkkkkkkkkk
listeyi kisa süreligine ben devraldim
kim girmek istiyodu kim istemiyodu bilmiyorum o yüzden , sen istiyomuydun ?
Ablammmmm var benım bıtanem o benımm yaaaaaa olsun kızzzzz erkek kardes de ıyıdırrr
evt cnm girmek istiorum da benim şafak kaçtı acaba eyvahedigeldismileheh tmm 446 cnm bugünden itibariyle beni de ekle sennnkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
incim ben gibi dolanıyomusun daha buralarda
cnm sen şey demstn de dönemedm orda sana k bakma 1 bcuk saatlk yolmus aranız cok sanslıısınz tatlım valllaa ne gusel işte sen de gtttttt yemıne
bacim bu rep neyin nesi CADIARZU ne i$e yariyo , daha bi kac gündür görüyom bu rep muhabbetini :lepi:
inş canımya dediğin gibi şanslıyım..benimki bizimkilerle gel dio.annesiyle konuşmuşluğum var sadece..babası falan onlarar yük olup gitmek doğru gelmedi oyüzden düşünme aşamasındayım canım..
Bkz. şöyle ki sağ üst tarafta giriş tarihinin yazdıgı yerde bir adet terazi var ona basınca ekis veya artı rep verebiliyorsunboshayallersmile ayrıyaten kullanıcı panelinden kendi replerinede bakabilirsin misal ben vereyim sana sımdı sekerimaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allah ya koskoca $eyi ben $imdiye kadar nasil görmedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatta gördüm de hic dikkat etmedim ya
hepsini birden okudum $imdiye kadar gelmi$ baya 41 kere ma$allah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birikmi$ orda sen deyince kullanici paneli diye anca gördüm valla
ah canim ya kar$ila$amadik , site bakimdaydi gitmi$tim bende boshayallersmile
olumunekankayizsmile sagol tatlim benim ya beni de dü$ünür gelirmi$ :kedi:
daha bu ilk degil kiz , yeni yolladigim zamanlarda tombi$imi askere haliyle üzgündüm:çok üzgünüm:
dalga gecer gibi güldü sanki berabersinizde üzülmeye hakkin yok felan , ben olsam neyse sevgilim o benim , seninki biseyin degil felan :1shok: ne kadar sinir olmustum anlatamam kötükedihüso
kaydirigubbakcemile5 cok tesekkür ederiiim tatlim ALLAH razi olsun :Saruboceq: öpüyorum bende opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?