Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mecburen anlamaya çalışıyorum canım..bu zamana kadar çektik bundan sonrada çekicez artık gülü seven dikenine katlanıo..betüşün dediği gibi herkesin oluo bi eksikliği..gerçekten dayanmıo canım bugün yarım kaldı konuşmamız bitmiş..brnime halletmm lazım şu kontr işini ama nasıl çözemedim daha..

haklisiniz sabir , ama 3 aydir ben kar$iliksiz bekliyorum zaten
2 ay önce en son sesini duydum , ve 16 gün önce en son msnde görüstüm dayanamiyorumki daha fazla

caım olsun sen kotus eyler dusunme bak yarın olsun ınsallah alalhım sana guzel seyler getrır sen umıdını kaybedersen bı anlamı kalmz cektıklerının beklemenın sabret canım cook zor ama hep en kotusunu dusunmemeye calıs cıkamamıstır yarın cıkcaktır falan de uzme kendını olur muuu:teselli:

işte ben 400 dakıka yaptım oyle rahtlık bızde canım ercan da o gıbı bakma arıyo falan ama benzıyo huyları bırz ama kac senelık sevgılın tanıyosun senı sevdıgını bılıyosun yaa o yetsın sana sen onuda kendınıde bıldıkten sonra bı sorun yook onlarıda anlamya calısalımm bız ercanla uzun konustuk epey herseyı anlattı canım askerlıgın zor yanlarıda cook askerıne cook yuklenme canımm emın ol su kont falan sorun olmasa fırsat buldukca arar ama dayanmıyo konusmaya icini ferah tut sen her konudakaydirigubbakcemile5

3 aydir bekliyorum , birde yarini bekleyeyim
bilmiyorum ben bugün aksam cok kötü oldum , baya bekliyodum felan ondan belkide

3 aydir bekliyorum , birde yarini bekleyeyim
bilmiyorum ben bugün aksam cok kötü oldum , baya bekliyodum felan ondan belkide

evet canım olabilir benim tli elimde gezdirdiğim gibi aramadıkça kötü oluyodum..snradan aramıck diye attım tli budefada o aramaya başladı..ummadığın bianda da çıkıp gelir seninde..belli olmaz bu işler sen yeterki çok takma..dediğin gibi izinlerini kullanmıyo olabilir..kullanmıyosada er geç bulur seni..

yinemi yanlış yapmışımya..öğrenemdim gitti daha..sırnaşık şey dur hele sıra sana geldi canım..
hehehhhhhhhaman kız olsun.

kızlar ben kacyormhepınıze ıyı geceler yarın bıze guzel syler getrmesı dılegıyle optummm

cnm sneınkı ew turkcell dı galıbaaa.neyse ıyı uyklr tatlm.

insallah canim insallah yarn en hayirlisi olur
tabı canım bak boyle olumlu dusun kotu dusunup umıdını kaybetme ıyı geceler canımmmolumunekankayizsmile

saol canim sanada iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…