- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.281
ii gecelerrr canlarımmm ben kaçarrr mucukkkssssssopuyorumnanaktan
ay canım alem senın kı ama dusunuyomus bak canımm denmez ama ercanda dıyo bana gercekten o kadar cook yorgun oluyoruz kafamız dagınık oluyo kı bazen hıc bısey dusunemıyo ınsan dıyo canım senı ardıgında cook kont gıder orda parayada ihtıyacları var bızde 4 5 dakıka konusp kapatıyoduk dun bugun uzun konustuk ama ben ardım o dakıkalrla onuda anlamya calıs canımm sennn :teselli:
haklisiniz sabir , ama 3 aydir ben kar$iliksiz bekliyorum zaten
2 ay önce en son sesini duydum , ve 16 gün önce en son msnde görüstüm dayanamiyorumki daha fazla
kız kvsr ynemı yanlş alıntı yaptınkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni
mecburen anlamaya çalışıyorum canım..bu zamana kadar çektik bundan sonrada çekicez artık gülü seven dikenine katlanıo..betüşün dediği gibi herkesin oluo bi eksikliği..gerçekten dayanmıo canım bugün yarım kaldı konuşmamız bitmiş..brnime halletmm lazım şu kontr işini ama nasıl çözemedim daha..
haklisiniz sabir , ama 3 aydir ben kar$iliksiz bekliyorum zaten
2 ay önce en son sesini duydum , ve 16 gün önce en son msnde görüstüm dayanamiyorumki daha fazla
yani canım..yarında bi olsun..sıkma canını dicem anlayabiliorum canım seni beklememnn nekadr zor olduğunu..ama grşcksiniz sizde bana dediğin gibi canım içini ferah tut..aynı yerde olan biriy okmu bildiğin burda numarasını alsan
caım olsun sen kotus eyler dusunme bak yarın olsun ınsallah alalhım sana guzel seyler getrır sen umıdını kaybedersen bı anlamı kalmz cektıklerının beklemenın sabret canım cook zor ama hep en kotusunu dusunmemeye calıs cıkamamıstır yarın cıkcaktır falan de uzme kendını olur muuu:teselli:
tamammm sustummmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
:roflol::roflol:
canım sen kendini böyle yıpratma konusalım bi ara
sagol betü$üm , $uan kendimi cok yorgun hissediyorum , yarin birgün anlatirim güzelim olurmu
3 aydir bekliyorum , birde yarini bekleyeyim
bilmiyorum ben bugün aksam cok kötü oldum , baya bekliyodum felan ondan belkide
sen nezaman uygunsann canım bnim üzülme
tabı canım yanı bekledın falan ya ondan uzulme canım yarın olsun insallah gulsun yuzn
3 aydir bekliyorum , birde yarini bekleyeyim
bilmiyorum ben bugün aksam cok kötü oldum , baya bekliyodum felan ondan belkide
sagolun kizlar cok tesekkür ederiim
insallah yarin gelir de güzel haberler alirim , tek bi olumlu gelisme bile yeter rahatlikla devam beklemem icin
kızlar ben kacyormhepınıze ıyı geceler yarın bıze guzel syler getrmesı dılegıyle optummm
hehehhhhhhhyinemi yanlış yapmışımya..öğrenemdim gitti daha..sırnaşık şey dur hele sıra sana geldi canım..
işte ben 400 dakıka yaptım oyle rahtlık bızde canım ercan da o gıbı bakma arıyo falan ama benzıyo huyları bırz ama kac senelık sevgılın tanıyosun senı sevdıgını bılıyosun yaa o yetsın sana sen onuda kendınıde bıldıkten sonra bı sorun yook onlarıda anlamya calısalımm bız ercanla uzun konustuk epey herseyı anlattı canım askerlıgın zor yanlarıda cook askerıne cook yuklenme canımm emın ol su kont falan sorun olmasa fırsat buldukca arar ama dayanmıyo konusmaya icini ferah tut sen her konudakaydirigubbakcemile5
kızlar ben kacyormhepınıze ıyı geceler yarın bıze guzel syler getrmesı dılegıyle optummm
hehehhhhhhhaman kız olsun.
cnm sneınkı ew turkcell dı galıbaaa.neyse ıyı uyklr tatlm.
insallah canim insallah yarn en hayirlisi olurevet canım olabilir benim tli elimde gezdirdiğim gibi aramadıkça kötü oluyodum..snradan aramıck diye attım tli budefada o aramaya başladı..ummadığın bianda da çıkıp gelir seninde..belli olmaz bu işler sen yeterki çok takma..dediğin gibi izinlerini kullanmıyo olabilir..kullanmıyosada er geç bulur seni..
tabı canım bak boyle olumlu dusun kotu dusunup umıdını kaybetme ıyı geceler canımmmolumunekankayizsmile
insallah canim insallah yarn en hayirlisi olur
saol canim sanada iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?