Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım inşopuyorumnanaktan ii düşünki ii şeylr olsunŞeniz..içini karartma ben gibi..hala seviyosa seni bişeyler tükenmediyse içinde ki( seviyo bence)kendisi bulur zaten seni eninde sonundaŞeniz

in$allah canim cok sagol Şeniz
bende bulurum onu yine ama buldugumda bana olan duygulari önemli iste , yarin insallah hersey bi acikliga kavusur :Saruboceq:

in$allah canim cok sagol Şeniz
bende bulurum onu yine ama buldugumda bana olan duygulari önemli iste , yarin insallah hersey bi acikliga kavusur :Saruboceq:

innşallah canım hiç takma herşey olacağına varıyo zaten bazen biz üzüldüğümzle kalıyoruz..belki yarın çok güzel olcak senn için bunları düşün..
ayr her defasında aynı şeyleri söylüyorum ama ters tepki vereceğini hiç sanmıorm...neyse çok fazla kafanı yormuyaym canım ben..yarın haberlerini beklioruz yine..gelmesede üzülme bu seni redetti anlamına gelmezzkaydirigubbakcemile3

yok canim estf sen benim icin ugrasiyosun , zaten aklim basimda degilki suan bi tuhaf oldum
yarin gecmisi tekrar okumam gerekicek

kizlar merhaba uzun süreden sonra benimkinin kardesi msn acti , abisini sordum da bugün carsiya cikacak aradi söyledi nette onu bekliyoruz bizde dedi

cok tuhaf oldum ya hem heyecan hem baska bisey :bbo::bbo:

kizlar merhaba uzun süreden sonra benimkinin kardesi msn acti , abisini sordum da bugün carsiya cikacak aradi söyledi nette onu bekliyoruz bizde dedi

cok tuhaf oldum ya hem heyecan hem baska bisey :bbo::bbo:

ay canım cook sevındım senın adına bak dun cıkmamıs demekkı insallah gorusuruzsunuz canımmm:Saruboceq:

ay canım cook sevındım senın adına bak dun cıkmamıs demekkı insallah gorusuruzsunuz canımmm:Saruboceq:

ho$geldin meralcim günaydin opuyorumnanaktan

sagol canim ya evet dün cikmami$ ki bugün geliyo ama ben kalpten gidicem $imdi heyecandan cok kötü oldum cidden ya :bbo:

in$allah her$ey cok güzel gecer :Saruboceq::Saruboceq:
sen nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…