Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cook ıyıym canım sımdı askerımle konustum daha ıyı oldumm . canım valla bende ne olcak dıye cook merakedıyorum ama gorusuceksınız ınsallah yaa cook heycanlanma dıycem ama elınde degıl canım hadı hayırlısı insallah guler yuzn bugunnn:Saruboceq:

sevindim canim ma$allah
insallah canim cooook sagol Şeniz icim icime sigmiyo valla geldi gelcek diye
son konusmamizi okutum gayet normal gülerek konusmusuz baya gülmüsüz felan ay bakalim nolcak insallah numarasini istedigimde verir kafamçokkarıştı

günaydin pissy'm sanada iyi pazarlar opuyorumnanaktan
rica ederim canim seve seve $afaklari azaltiyorum =) 374 olmu$uz 70ler de bitmi$ listeyle daha cabuk geciyo sanki

9 gün sonra 1 yıl kalacak kaydirigubbakcemile5
hele bide kısalırsa askerlik kaydirigubbakcemile2
canım erkek arkadaşınla bak bugün güzelcene konuş.ne olacağı belli olsun sende sıkılmazsın artık.böyle sesini duymadan konuşmadan kendine sıkıntı çektirme.

canım bence bugun guzel seyler olucak sen ıcını ferahtut verır canım bnece insallah bugun guzel seyler olur valla bnede cook merakedıyorum canım .olumunekankayizsmile

canım ne guzel azaltmıssın oyle safagının darısı bızım basımıza canımmm:sm_cool:

canım ne guzel azaltmıssın oyle safagının darısı bızım basımıza canımmm:sm_cool:

ahh ahh canım bugün şafak 374 turkbayragi
dün gibi biliyorum 460 dediğimizi.zaman eli mahkum geçiyor ama işte beklemesi sayması zor oluyor.Allah bu sabırlarımızın mükafatını inşallah büyük mutluluklarla vericek.

benı pek aydınlık gunler beklemıyo ama bız alıstık askerımle ınsallah canım hersey gonlumuze gore olurrr:Saruboceq:

evet pissy'm git gide azalcak opuyorumnanaktan
ah ke$ke erkek arkada$im olsaydi ya boshayallersmile evet heyecandan bayilmazsam akannehir cok kötü oldum ya
hayirlisi bakalim bi gelsinde kafamçokkarıştı

canım bence bugun guzel seyler olucak sen ıcını ferahtut verır canım bnece insallah bugun guzel seyler olur valla bnede cook merakedıyorum canım .olumunekankayizsmile
insallah meralcim insallah :Saruboceq: ben bayilcam simdi ya heyecandan felan delikafadulden

selam kızlar a.s.
laydim hadi hayırlısı canım inşallah çok iyi olur bugün senin içinboshayallersmile

ben de sabhatan beri nişanlımla konuşuyorum,hep tektip noldu idye soruyo bitanemm ya erken gelirsem düğünümüz erken olcak diyoo canım aşkımm :asigim: çok güzel konuştuk bugün
ama giderken dayanamadım ağladım çok özlemişim yaa camı kapatmak çok zor oluyoo mafoldumben

canım kolaymı tabı ama bugun guzel seyler olucak guzel konus canım halltkı artık sende hayatına ona gore bı yol verırsın ama bu kadar boyle sıkıntılar cektıgını bılse emınım boynuna atlar msnden olmasada:roflol: ıcın rahat olsun ınsallah guzel seyler olucak canımm

mafoldumbenbenim aşkımda bi gelseydi artık :çok üzgünüm:

ay canım ınsallah hepımızın tek duası o insallah olurda szıın hayallerınız daha hızlı gercek olur canımmm:Saruboceq:

benı pek aydınlık gunler beklemıyo ama bız alıstık askerımle ınsallah canım hersey gonlumuze gore olurrr:Saruboceq:

niye canım böyle karamsarsın sen bilmiyorumkismile

merhaba nurten'cim hoşgeldin. erken konuşmuşsunuz siz, akşam 5'e kadar dışarıda durmuyor mu?
ya sorma msni kapatmak çok zor oluyor mafoldumben

aynen öyle canim daha dün gibi ilk günler aklimda boshayallersmile
ama zaman cok $ükür öyle böyle geciyo biten 83 :lepi: kalan 374
kalan 1 :lepi: dedigimiz günler de gelicek insallah

in$allah meralcim dualarimizla in$allah seninde her$ey gönlünce olcak :Saruboceq::Saruboceq:

in$allah olur ya catlicam ben yoksa sempatiksalakcinni ama iyi oldugunu duydum ya $ükür :Saruboceq: gelmezse de cani sagolsun bunla da yetinirim yeterki iyi olsun
bunlarin hic birini bilmiyoki i$te :) gelse de belli etsem biraz

sagol siyahincimm opuyorumnanaktan insallah cok güzel gecer ya

ma$allah canim ALLAH nazarlardan saklasiin :1hug:

ay canım ınsallah hepımızın tek duası o insallah olurda szıın hayallerınız daha hızlı gercek olur canımmm:Saruboceq:
inşallah canım yaaa bi olsa bi olsa... hepimizin hayalleri erkenden olcak inşallahboshayallersmile
merhaba nurten'cim hoşgeldin. erken konuşmuşsunuz siz, akşam 5'e kadar dışarıda durmuyor mu?
ya sorma msni kapatmak çok zor oluyor mafoldumben

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan sabah 9-13 arası ya da 13-17 arası çarşıları canım öğleden önce çıktı bugün aşkım.
hem de ne zor ya içim gidiyo ben ağlarken de kapatamıyo aşkım:gitme: zor toparlanıyorum:gitme:

meralimm 8aydır görmüyorummmbilmiyorumkismile
8 ay mafoldumben oysa burdaykenn 1gün görüşmeyelim özlerdik hemen şimdi dile kolay 8ay

ay canım yaa cook uzuldum :kedi: allahım kavustursun bıan once sana gulmek yakısıyo uzme kendını du ben guldırıyım dun aksam kı pızza lardan sonra dıyet falan kalmadı bende nişan işim yatcak bu gıdısle anneme acındırıcam ya kendım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…