- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.321
ho$geldin meralcim günaydin opuyorumnanaktan
sagol canim ya evet dün cikmami$ ki bugün geliyo ama ben kalpten gidicem $imdi heyecandan cok kötü oldum cidden ya :bbo:
in$allah her$ey cok güzel gecer :Saruboceq::Saruboceq:
sen nasilsin canim
cook ıyıym canım sımdı askerımle konustum daha ıyı oldumm . canım valla bende ne olcak dıye cook merakedıyorum ama gorusuceksınız ınsallah yaa cook heycanlanma dıycem ama elınde degıl canım hadı hayırlısı insallah guler yuzn bugunnn:Saruboceq:
günaydin pissy'm sanada iyi pazarlar opuyorumnanaktan
rica ederim canim seve seve $afaklari azaltiyorum =) 374 olmu$uz 70ler de bitmi$ listeyle daha cabuk geciyo sanki
sevindim canimma$allah
insallah canim cooook sagol Şeniz icim icime sigmiyo valla geldi gelcek diye
son konusmamizi okutum gayet normal gülerek konusmusuz baya gülmüsüz felan ay bakalim nolcak insallah numarasini istedigimde verir kafamçokkarıştı
9 gün sonra 1 yıl kalacak kaydirigubbakcemile5
hele bide kısalırsa askerlik kaydirigubbakcemile2
canım erkek arkadaşınla bak bugün güzelcene konuş.ne olacağı belli olsun sende sıkılmazsın artık.böyle sesini duymadan konuşmadan kendine sıkıntı çektirme.
canım ne guzel azaltmıssın oyle safagının darısı bızım basımıza canımmm:sm_cool:
ahh ahh canım bugün şafak 374 turkbayragi
dün gibi biliyorum 460 dediğimizi.zaman eli mahkum geçiyor ama işte beklemesi sayması zor oluyor.Allah bu sabırlarımızın mükafatını inşallah büyük mutluluklarla vericek.
evet pissy'm git gide azalcak opuyorumnanaktan9 gün sonra 1 yıl kalacak kaydirigubbakcemile5
hele bide kısalırsa askerlik kaydirigubbakcemile2
canım erkek arkadaşınla bak bugün güzelcene konuş.ne olacağı belli olsun sende sıkılmazsın artık.böyle sesini duymadan konuşmadan kendine sıkıntı çektirme.
insallah meralcim insallah :Saruboceq: ben bayilcam simdi ya heyecandan felan delikafaduldencanım bence bugun guzel seyler olucak sen ıcını ferahtut verır canım bnece insallah bugun guzel seyler olur valla bnede cook merakedıyorum canım .olumunekankayizsmile
evet pissy'm git gide azalcak opuyorumnanaktan
ah ke$ke erkek arkada$im olsaydi ya boshayallersmile evet heyecandan bayilmazsam akannehir cok kötü oldum ya
hayirlisi bakalim bi gelsinde kafamçokkarıştı
insallah meralcim insallah :Saruboceq: ben bayilcam simdi ya heyecandan felan delikafadulden
selam kızlar a.s.
laydim hadi hayırlısı canım inşallah çok iyi olur bugün senin içinboshayallersmile
ben de sabhatan beri nişanlımla konuşuyorum,hep tektip noldu idye soruyo bitanemm ya erken gelirsem düğünümüz erken olcak diyoo canım aşkımm :asigim: çok güzel konuştuk bugün
ama giderken dayanamadım ağladım çok özlemişim yaa camı kapatmak çok zor oluyoo mafoldumben
selam kızlar a.s.
laydim hadi hayırlısı canım inşallah çok iyi olur bugün senin içinboshayallersmile
ben de sabhatan beri nişanlımla konuşuyorum,hep tektip noldu idye soruyo bitanemm ya erken gelirsem düğünümüz erken olcak diyoo canım aşkımm :asigim: çok güzel konuştuk bugün
ama giderken dayanamadım ağladım çok özlemişim yaa camı kapatmak çok zor oluyoo mafoldumben
mafoldumbenbenim aşkımda bi gelseydi artık :çok üzgünüm:
benı pek aydınlık gunler beklemıyo ama bız alıstık askerımle ınsallah canım hersey gonlumuze gore olurrr:Saruboceq:
selam kızlar a.s.
asık suratını sevsınler gelıcek canım gelıcek aaaa ama sulu gozluluk yokkkvereliniortak
mafoldumbenbenim aşkımda bi gelseydi artık :çok üzgünüm:
niye canım böyle karamsarsın sen bilmiyorumkismile
nısanımızın olucagına ınanmıyo bende artık umudımım kaybettım bugunde konustuk olmuycak bılıyorum o yuzden kendımımalıstırmıyorum dedı bende umıtlenmıyorum cunku annem yıne ıstemıycekkk yıne bın bır turlu bahane olcakkk
aynen öyle canim daha dün gibi ilk günler aklimda boshayallersmileahh ahh canım bugün şafak 374 turkbayragi
dün gibi biliyorum 460 dediğimizi.zaman eli mahkum geçiyor ama işte beklemesi sayması zor oluyor.Allah bu sabırlarımızın mükafatını inşallah büyük mutluluklarla vericek.
in$allah meralcim dualarimizla in$allah seninde her$ey gönlünce olcak :Saruboceq::Saruboceq:benı pek aydınlık gunler beklemıyo ama bız alıstık askerımle ınsallah canım hersey gonlumuze gore olurrr:Saruboceq:
canım kolaymı tabı ama bugun guzel seyler olucak guzel konus canım halltkı artık sende hayatına ona gore bı yol verırsın ama bu kadar boyle sıkıntılar cektıgını bılse emınım boynuna atlar msnden olmasada:roflol: ıcın rahat olsun ınsallah guzel seyler olucak canımm
sagol siyahincimm opuyorumnanaktan insallah cok güzel gecer yaselam kızlar a.s.
inşallah canım yaaa bi olsa bi olsa... hepimizin hayalleri erkenden olcak inşallahboshayallersmileay canım ınsallah hepımızın tek duası o insallah olurda szıın hayallerınız daha hızlı gercek olur canımmm:Saruboceq:
merhaba nurten'cim hoşgeldin. erken konuşmuşsunuz siz, akşam 5'e kadar dışarıda durmuyor mu?
ya sorma msni kapatmak çok zor oluyor mafoldumben
meralimm 8aydır görmüyorummmbilmiyorumkismile
8 ay mafoldumben oysa burdaykenn 1gün görüşmeyelim özlerdik hemen şimdi dile kolay 8ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?