- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.341
niye canım böyle karamsarsın sen bilmiyorumkismile
nısanımızın olucagına ınanmıyo bende artık umudımım kaybettım bugunde konustuk olmuycak bılıyorum o yuzden kendımımalıstırmıyorum dedı bende umıtlenmıyorum cunku annem yıne ıstemıycekkk yıne bın bır turlu bahane olcakkk
annen neden istemiyo canımbilmiyorumkismileönemli sebeplermi sevmedi falanmı
niye canım böyle karamsarsın sen bilmiyorumkismile
nısanımızın olucagına ınanmıyo bende artık umudımım kaybettım bugunde konustuk olmuycak bılıyorum o yuzden kendımımalıstırmıyorum dedı bende umıtlenmıyorum cunku annem yıne ıstemıycekkk yıne bın bır turlu bahane olcakkk
niye vermiyorlar seni canım?
öyle ümitsizliğe kapılmayın
sagol siyahincimm opuyorumnanaktan insallah cok güzel gecer ya
ma$allah canim ALLAH nazarlardan saklasiin :1hug:
aynen öyle canim daha dün gibi ilk günler aklimda boshayallersmile
ama zaman cok $ükür öyle böyle geciyo biten 83 :lepi: kalan 374
kalan 1 :lepi: dedigimiz günler de gelicek insallah
in$allah meralcim dualarimizla in$allah seninde her$ey gönlünce olcak :Saruboceq::Saruboceq:
in$allah olur ya catlicam ben yoksa sempatiksalakcinni ama iyi oldugunu duydum ya $ükür :Saruboceq: gelmezse de cani sagolsun bunla da yetinirim yeterki iyi olsun
bunlarin hic birini bilmiyoki i$te :) gelse de belli etsem biraz
sagol siyahincimm opuyorumnanaktan insallah cok güzel gecer ya
ma$allah canim ALLAH nazarlardan saklasiin :1hug:
ay canım yaa cook uzuldum :kedi: allahım kavustursun bıan once sana gulmek yakısıyo uzme kendını du ben guldırıyım dun aksam kı pızza lardan sonra dıyet falan kalmadı bende nişan işim yatcak bu gıdısle anneme acındırıcam ya kendım:jeyyar:
annen neden istemiyo canımbilmiyorumkismileönemli sebeplermi sevmedi falanmı
sebep su canım aynı mahalede oturmamız zonguladaklı olmamız tek coocuk olması sebep bunlar baska bısey degılllboshayallersmile
niye vermiyorlar seni canım?
öyle ümitsizliğe kapılmayın
canım annemın gereksız bahanelerı var sureklı ısteyelım dıyolar yok dıyoruz eee dogal olarak umutsız oluyo insan ama ne yapıp ne edıp bayramda nısan yapmamız lazım
sebep su canım aynı mahalede oturmamız zonguladaklı olmamız tek coocuk olması sebep bunlar baska bısey degılllboshayallersmile
canım sen hiç üzme kendini, annem beni hep aynı mahalleye vermek isterdi ama 1.30 saat uzaklıkta olcam, memleketlimizden başkasına vermezlerdi, evi barkı olmayana askerliğini yapmayana vermezlerdi ama bak şu an nişanlıyım canım yani umudunu kaybetme ben bu kuralları yıktıysam herkes yıkar:teselli:
öylesine sebepler yanii..canım ya inş. olur nişanınız :1hug:
annenle konustunmu pekii seviyorum ben iyi bir insan vs diye boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 balık etli nişanlı olursun olsunn kaydirigubbakcemile3
bu akşamda eklicem bişeyler cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
canım annemın gereksız bahanelerı var sureklı ısteyelım dıyolar yok dıyoruz eee dogal olarak umutsız oluyo insan ama ne yapıp ne edıp bayramda nısan yapmamız lazım
Allah Allah yaaaynı mahallede oturmanız aynı memleketten olmanız aksine daha iyi değil mi?
Allah Allah yaaaynı mahallede oturmanız aynı memleketten olmanız aksine daha iyi değil mi?
canım annem nerden ne bulucagını sasırmıs durumda ıyı ama ona gore ıyı degıl ev falan hazır hersey ailesı bızı beklıyo onlarda bı cevap alamayınca dogal olarak tedırgın oluyolar ne olucak bılmıyorum zaman bıraktımm
canım sen hiç üzme kendini, annem beni hep aynı mahalleye vermek isterdi ama 1.30 saat uzaklıkta olcam, memleketlimizden başkasına vermezlerdi, evi barkı olmayana askerliğini yapmayana vermezlerdi ama bak şu an nişanlıyım canım yani umudunu kaybetme ben bu kuralları yıktıysam herkes yıkar:teselli:
insallah canım valla oyle olmasını ne kadar isterdım anlatmama:Saruboceq:
öylesine sebepler yanii..canım ya inş. olur nişanınız :1hug:
annenle konustunmu pekii seviyorum ben iyi bir insan vs diye boshayallersmile
canım zaten tanıyo kı sınıf arkadasım mahallerımzı aynı yanı anlatmama gerek yok ama o oyle yaptıkca bız daha cook baglanıyoruz bırbırımıze
insallah canım valla oyle olmasını ne kadar isterdım anlatmama:Saruboceq:
canım zaten tanıyo kı sınıf arkadasım mahallerımzı aynı yanı anlatmama gerek yok ama o oyle yaptıkca bız daha cook baglanıyoruz bırbırımıze
hayırlısı olsun canım zaman tabiki..opuyorumnanaktan herşey yoluna girer inş.
nasipse olur canım sıkma canını sen boshayallersmile
canım annem nerden ne bulucagını sasırmıs durumda ıyı ama ona gore ıyı degıl ev falan hazır hersey ailesı bızı beklıyo onlarda bı cevap alamayınca dogal olarak tedırgın oluyolar ne olucak bılmıyorum zaman bıraktımm
anneninde kendince bi sebebi olabilir belki.yani söylediklerinden başka.
olsun cnm hiiiç üzme kendini gün doğmadan neler doğar.böyle işlerde insanın ağzı dili bağlanır derler gerçektende öyle oluyor.ben nişanlanalı 1 sene olacak 29 ekimde. zaman inşallah sizin için hayırlısını getiriri.
hayırlısı olsun canım zaman tabiki..opuyorumnanaktan herşey yoluna girer inş.
amın canım benım sagolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?