Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay hele bi gelsinde canim yapcam artik biseyler Çok üzgünüm çoook insallah sende istedigin gibi bi nisan yaparsin canim :Saruboceq:

saol canımmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

<3<3<3 yarın nişanımızın 1.yılı doluyo kızlar... günler nasıl da geçti.. canım aşkımı çoook seviyorum o benim nişanlım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum:asigim:

inşallah hepiniz sevdiklerinizle bu duyguyu tadarsınız ve hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz canlarım opuyorumnanaktan

Tek tip askerlik konusundaki çalışmaların sürdüğünü ve Milli Savunma Bakanlığı ile Genelkurmay'dan gelecek raporu beklediklerini kaydeden Erdoğan, "Bu raporlar bir gelsin, ona göre bakacağız. Genelkurmay'a bedelli askerliğe neden karşı çıktıklarını da soracağız. Sonuçta karar vereceğiz" dedi.

Aynen böyle okudum:1ninca:

Askerimin arkadaşının politikacı tanıdığı %90 12 aya düştü demiş arkadaşlar delikafadulden ben artık şafak 46 diyorum şahsenn 90 gün düştümmm bile delikafadulden

Alalımm artıkk güzel haberlerr :teytey:
Aynen alalım artıkın kız büşüm demin bi konusa bi mesajını okudum koptm be dur özele yazacamdelikafadulden
Askerimin arkadaşının politikacı tanıdığı %90 12 aya düştü demiş arkadaşlar delikafadulden ben artık şafak 46 diyorum şahsenn 90 gün düştümmm bile delikafadulden

bence öyle yapma oolmazsa hayal kırıklıgına ugrarsın lmaz: belki bize vurmayacakyerimseniben Ayrıca en kötüsün düsünelim sürpriz olsunşakkıdı bide 12 ye düserse benim safak 60 larda olcakdelikafadulden

Canım niye bize vurmasın ki.Yasa çıktığı anda silah altındaki tüm askerler etkileniyor.Benim babam da 24 ay diye gitmiş 18 aya düşünce hemen terhis olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…