- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.361
anneninde kendince bi sebebi olabilir belki.yani söylediklerinden başka.
olsun cnm hiiiç üzme kendini gün doğmadan neler doğar.böyle işlerde insanın ağzı dili bağlanır derler gerçektende öyle oluyor.ben nişanlanalı 1 sene olacak 29 ekimde. zaman inşallah sizin için hayırlısını getiriri.
canım yok adım gıbı emınım ben olsa soyler hıc vermem de demıyo ama bı adımda atmıyo sızler gıbı olmayı ne kadar isterdım bı bılsenızzzboshayallersmile
ay hele bi gelsinde canim yapcam artik biseyler Çok üzgünüm çoook insallah sende istedigin gibi bi nisan yaparsin canim :Saruboceq:canım bellı etmek mı bence anlat gıtsın o bıraz boyle henı yakın konusursa falşanda sende rahatla oda rahatlaısn ne zamandır beklıyosun yanıı canım hazır fırsatının bulmuskenn anlatıver gıtsınn yerimsenibensempatiksalakcinni
saol canımmm opuyorumnanaktan
Selaaam kızlaarr...
Yaa bu askerlik düşmüyomuuuuu ???
1ekimi beklıyoruzzzz büşümmmturkbayragi
Uzun süredir haberlerde bi gelişme göremedim, beklicezz artıkkk boshayallersmile
1 Ekimde acıklanmazakannehir
en azından bişeyler soylerler dimii bilmiyorumkismile
Dün vardı büşüm link verdim gece ama kaynadı arada basbakan acıklama yaptı inceliyoruz diyedelikafadulden milliyettedelikafadulden
Hımm iyi barii =))) incelesinler bakalımm
aynen incelesinlerde bizde nasibimizi alalım
Aynen alalım artıkın kız büşüm demin bi konusa bi mesajını okudum koptm be dur özele yazacamdelikafaduldenAlalımm artıkk güzel haberlerr :teytey:
Askerimin arkadaşının politikacı tanıdığı %90 12 aya düştü demiş arkadaşlar delikafadulden ben artık şafak 46 diyorum şahsenn 90 gün düştümmm bile delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?