- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.201
sagol tatlim opuyorumnanaktan
off offf
senağlamasenağlama
sizin yine bakcak fotonuz var mafoldumben
internette Diyarbakirda asker olanlarin resmini buldum onlara bakip tombi$imin gezdigi yerleri felan dü$ünüyorum
o kiyafetlerin icinde onu hayal ediyorum senağlama
cooooook özledim ya senağlama 17.gün bugün senağlama
senağlamasenağlama
sizin yine bakcak fotonuz var mafoldumben
internette Diyarbakirda asker olanlarin resmini buldum onlara bakip tombi$imin gezdigi yerleri felan dü$ünüyorum
o kiyafetlerin icinde onu hayal ediyorum senağlama
cooooook özledim ya senağlama 17.gün bugün senağlama
naptin canim ailenden yemin töreni icin izin alabildinmi ? bilmiyorumkismile
sositosositosositosositouuu kıyamam sizeeeeeeegamyoncuiremsu
Ne güzel tatlım ya.. Bizde askerden sonra kavgaya başladık.. Kısknaçlıkları daha çok belirgin sebebimiz oldu.. Geldikten sonrası için söz verdi.. Ben bile tanıyamıyorum kendimi diyor..Askerlikten önce böle değildim noldu bana diyor..Off off..
cnm bizde kavga deilde baya üzerdim nişanlımı çok nazlıyımdırda. Ama gittiğinden beri alttan alan hep bnm ve hiç tartışmıyoruz. Bende diorum kabul ediorum bütün tartışmalarımızın sebebi bendim die:) oda dioki aşkım ben geleyimde hayırlısıyla sen istersen hep kavga et razıyım yeterki yanımda olopuyorumnanaktan
çalışıyorsanız çalıştığınız yerde ki çaycı kahveci apladan:) hemencik kahve isteyin evdeyseniz kalkın hemen kahve yapın kendize ohh misss....
bi kendmize gelelimbayanssulusmile
paşabhçede görüp bayıldığım masa örtüsünü-tabakları-tepsiyi düşiniyim o arada:)zemuszemus
haaa kahvelern yanına minnacık çikolata almayı unutmayın kıslar
bugün benimde olduğu gibi buaki herkesin bunalım günü olmuş yarın kimseyi böyle görmek istemiyorum hadi bakalım askerlerinizi gelince neler yapmayı düşünüyorsunuz hemen evlilik kararı alıcak mıısnız ?
evet bugün çok fena damar yaptık burdakafamçokkarıştı
bugün benimde olduğu gibi buaki herkesin bunalım günü olmuş yarın kimseyi böyle görmek istemiyorum hadi bakalım askerlerinizi gelince neler yapmayı düşünüyorsunuz hemen evlilik kararı alıcak mıısnız ?
evet bugün çok fena damar yaptık burdakafamçokkarıştı
ay benim aşkım gelcek önce evi tamamlayacak sonra nişanlancaz hayırlısıyla o geldikten ancak 2 yıl sonrada düğün ama olsun artık kaçak köçek görüşmek yok sözlüyüm ya babama göstere göstere atcam aşkımı eve delikafaduldendelikafadulden
bende öyleyim canım benim facede dama bunalım özlem şarkıalrı paylaşıp durdum birde güzel onları dinleyip ağladımve halada ağlıyorum bugün hemen bitmeliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?