Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sagol tatlim opuyorumnanaktan

off offf

off canım yaaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
int askeriyenin numarasını bulup ara bence:çok üzgünüm:

Bugun makara yok sana:mymeka: basladın gene bunalıma:umursamaz:
nerede dünku iyi oldugunu duyunca sevınen hatunCADIARZU
göremedimdelmaz: Her serde bı hayır vardır de ve beklemeye devam et
bılıyosun kı bastakı hata sende arayacaksında zaten:CüvCüv:

Yoksa baslarsın incinin fransız balkon kapısını silmeye:roflol::roflol::roflol::roflol:

uuu kıyamam sizeeeeeeegamyoncuiremsu
sositosositosositososito

bi gelsinde tövbe üzmem

ay allah iyiliğini versin kız siz kahve için bende bitki çayı yapayım bi sakinleşeyim yahu

laydimmmmmmmmmmmm noluyaa ya kız ben sana ne tembih ediyorum üzülme artık hem gerekirse topic ayağa kalkar ve buluruz askerini merak etmeee balımmm:1hug:

bugün benimde olduğu gibi buaki herkesin bunalım günü olmuş yarın kimseyi böyle görmek istemiyorum hadi bakalım askerlerinizi gelince neler yapmayı düşünüyorsunuz hemen evlilik kararı alıcak mıısnız ?

kızlaar okuyamadım gecmısı ama sanırım pazartesi sendromu ve özlem bastırmış..moraller bozulmuş..üzülmeyin güzeller..şafağı yicezzz

ay benim aşkım gelcek önce evi tamamlayacak sonra nişanlancaz hayırlısıyla o geldikten ancak 2 yıl sonrada düğün ama olsun artık kaçak köçek görüşmek yok sözlüyüm ya babama göstere göstere atcam aşkımı eve delikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol: hıc gulesım yoktusırnaşık şey

hmmm hele bi gelsinde engelleri aşmasına göre karar vericemsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…