- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.221
ay benim aşkım gelcek önce evi tamamlayacak sonra nişanlancaz hayırlısıyla o geldikten ancak 2 yıl sonrada düğün ama olsun artık kaçak köçek görüşmek yok sözlüyüm ya babama göstere göstere atcam aşkımı eve delikafaduldendelikafadulden
kızlaar okuyamadım gecmısı ama sanırım pazartesi sendromu ve özlem bastırmış..moraller bozulmuş..üzülmeyin güzeller..şafağı yicezzz
girmedi canim 2 gün bekledim sabahtan ak$ama kadar ama yoktu boshayallersmilekuzum benim kıyamam ben sana olumunekankayizsmile
pazar günü girmedi dimi seninki ?
canim burdan bi arkada$a yazdim ayni yerde askeri olan onun cevabini bekliyodum bende in$allah numarayi biliyodur da verir :Saruboceq:off canım yaaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
int askeriyenin numarasını bulup ara bence:çok üzgünüm:
dün cok fazla güldüm ya :)Bugun makara yok sana:mymeka: basladın gene bunalıma:umursamaz:
nerede dünku iyi oldugunu duyunca sevınen hatunCADIARZU
göremedimdelmaz: Her serde bı hayır vardır de ve beklemeye devam et
bılıyosun kı bastakı hata sende arayacaksında zaten:CüvCüv:
Yoksa baslarsın incinin fransız balkon kapısını silmeye:roflol::roflol::roflol::roflol:
[/B]
hmm neyse hayirlisi olsun canim dagitim izninde görüsürsünüz tatlimmaalesef cnm wermedi abimgidemicem :gitme:
cok özledim mehabbetiim mafoldumbenlaydimmmmmmmmmmmm noluyaa ya kız ben sana ne tembih ediyorum üzülme artık hem gerekirse topic ayağa kalkar ve buluruz askerini merak etmeee balımmm:1hug:
hmmm hele bi gelsinde engelleri aşmasına göre karar vericemsempatiksalakcinni
İşyerınde mı aglıyosunlmaz: lmaz::
en çok kafaya taktığım konu:)
temmuzda izne geldiğinde bende istanbula gttm işte orda oturuyor ya neyse
evimizi aldık allahın iznyle...
askerden gelince işe giricek sevgilim sonrası biraz karışık:)
o yüzden kafamı takıyorum :)ama serhatla ne planlar bulduk:)
benim kuzenim degil canim yani annemin dayisinin oglu daladydim senin kuzenin de aynı yerde değilmiydi kuzeninin ailesine isteyiversen lazım olur bende ararım arada bir falan diyip
tamam periim sagol Şeniz özelim dolmu$ bekliyorum bende $imdii acilsin takildi daLadym özelden bişi göndericem sana belkı ısıne yarar ama sanıyem dolamadı:a015:
benim kuzenim degil canim yani annemin dayisinin oglu da
annem bile hic görmemi$ ki ben hic tanimiyorum numarayi istemem baya tuhaf olurdu
annem en son evlenmeden görebilmi$ dayisini hic birini tanimiyo maalesefboshayallersmile
tamam periim sagol Şeniz özelim dolmu$ bekliyorum bende $imdii acilsin takildi da
bugün benimde olduğu gibi buaki herkesin bunalım günü olmuş yarın kimseyi böyle görmek istemiyorum hadi bakalım askerlerinizi gelince neler yapmayı düşünüyorsunuz hemen evlilik kararı alıcak mıısnız ?
benim de bitanem gelsin allahın izniyle bikaç ay sonra nişan olucak,sonra ewi tamamlayıp 1 sene sonra falan da düğün bakalım hayırlısı..düşünmesi bile heyecanlandırıyo beni yaa delikafadulden
özel mesajına bakarmısın cabıkkkkkkkkkk delikafadulden
bizde askerden sonra nişan 1 sene sonrada düğün düşünüyoruzz tatlım.. Büyük nişanmı yapıcaksın yoksa aile arasındamı..Ben büyük istiyorum ya 1 kere nişanlanıcam düğünle arasıda açık zaten.. Kısmet..İnşllahh gönlümüze göre olurr :Saruboceq:
nuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanmiyoruuuuuuuuuuuuuum yaaaaaaaaaaaaaaa allahim sevincten agliyorummmmmmmm
naptiin kuzuuuum seeeeeeeeeeeeeeeen
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bilmem napmışımdelikafadulden
hadi araa
bilmem napmışımdelikafadulden
hadi araa
bende büyük istiyorum zaten söz aile arasında oldu dediğin gibi düğünle arasında da zaman olacağı için büyük bişey olsun hem kaç kere nişanlanıyoruz dimi ama kaydirigubbakcemile3 amin cnm benim hayırlısı önce...
nuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanmiyoruuuuuuuuuuuuuum yaaaaaaaaaaaaaaa allahim sevincten agliyorummmmmmmm
naptiin kuzuuuum seeeeeeeeeeeeeeeen
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?