Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhh ohh ne güzel atcan heee ee sonra ne etceniz bakemmmmaklinialirimsmile

kizlar bi yere kadar gittim kusura bakmayin geciktim cevaplari yazmakta a.s.

kuzum benim kıyamam ben sana olumunekankayizsmile
pazar günü girmedi dimi seninki ?
girmedi canim 2 gün bekledim sabahtan ak$ama kadar ama yoktu boshayallersmile
hergün bu ümitle aciyorum neti belki gelir diye ya maalesef

off canım yaaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
int askeriyenin numarasını bulup ara bence:çok üzgünüm:
canim burdan bi arkada$a yazdim ayni yerde askeri olan onun cevabini bekliyodum bende in$allah numarayi biliyodur da verir :Saruboceq:

dün cok fazla güldüm ya :)
orasi öyle perim iyi oldugunu duydum rahatladim ama yine basladi hasret icim gidiyo artik böyle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maalesef cnm wermedi abim gidemicem :gitme:
hmm neyse hayirlisi olsun canim dagitim izninde görüsürsünüz tatlim

laydimmmmmmmmmmmm noluyaa ya kız ben sana ne tembih ediyorum üzülme artık hem gerekirse topic ayağa kalkar ve buluruz askerini merak etmeee balımmm:1hug:
cok özledim mehabbetiim mafoldumben
zaten siz de olmasaniz ben napardim bilmiyorum olumunekankayizsmile
iyiki varsiniz hepinizde :enbuyukkk:

hmmm hele bi gelsinde engelleri aşmasına göre karar vericemsempatiksalakcinni

hımm hadi bakalım hayırlııs tatlımmm

İşyerınde mı aglıyosunlmaz:lmaz::

evet canım bugün çok kötüüym bende lavaboya gidip ağladım ama tutamıyorum kendimi dışarı çıktı yok olmuyorizin aldım biraz hava alım diye beşiktaşa indim kuyumcunun önünde iki sevgili yüzüklere bakıyorlardı ahhh daa kötü oldum

en çok kafaya taktığım konu:)

temmuzda izne geldiğinde bende istanbula gttm işte orda oturuyor ya neyse
evimizi aldık allahın iznyle...

askerden gelince işe giricek sevgilim sonrası biraz karışık:)

o yüzden kafamı takıyorum :)ama serhatla ne planlar bulduk
:)

Aşkımla konuştum şimdiii delikafadulden
15 Ekimden sonra çıkış tarihimiz kesinleşcek diyor..
Eğer beklediğimiz tarihten yani 21 kasımdan ileri bir tarihe atarsa şafak 3 gün izne gelicek aşkımm ve burda benim yanımda kalıcak.. Ailesinin haberi olmıcakmış ne derece doğru bilmiyorum ailesinden gizli olması kendimi kötü hissettim ama bir o kadarda sevindim

ayy ne güzel canım niye canım karışık

ladydim senin kuzenin de aynı yerde değilmiydi kuzeninin ailesine isteyiversen lazım olur bende ararım arada bir falan diyip
benim kuzenim degil canim yani annemin dayisinin oglu da
annem bile hic görmemi$ ki ben hic tanimiyorum numarayi istemem baya tuhaf olurdu
annem en son evlenmeden görebilmi$ dayisini hic birini tanimiyo maalesefboshayallersmile

Ladym özelden bişi göndericem sana belkı ısıne yarar ama sanıyem dolamadı:a015:
tamam periim sagol Şeniz özelim dolmu$ bekliyorum bende $imdii acilsin takildi da

özel mesajına bakarmısın cabıkkkkkkkkkk delikafadulden

benim de bitanem gelsin allahın izniyle bikaç ay sonra nişan olucak,sonra ewi tamamlayıp 1 sene sonra falan da düğün bakalım hayırlısı..düşünmesi bile heyecanlandırıyo beni yaa delikafadulden

benim de bitanem gelsin allahın izniyle bikaç ay sonra nişan olucak,sonra ewi tamamlayıp 1 sene sonra falan da düğün bakalım hayırlısı..düşünmesi bile heyecanlandırıyo beni yaa delikafadulden

bizde askerden sonra nişan 1 sene sonrada düğün düşünüyoruzz tatlım.. Büyük nişanmı yapıcaksın yoksa aile arasındamı..Ben büyük istiyorum ya 1 kere nişanlanıcam düğünle arasıda açık zaten.. Kısmet..İnşllahh gönlümüze göre olurr :Saruboceq:

özel mesajına bakarmısın cabıkkkkkkkkkk delikafadulden

nuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaan delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

inanmiyoruuuuuuuuuuuuuum yaaaaaaaaaaaaaaa allahim sevincten agliyorummmmmmmm
naptiin kuzuuuum seeeeeeeeeeeeeeeen

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende büyük istiyorum zaten söz aile arasında oldu dediğin gibi düğünle arasında da zaman olacağı için büyük bişey olsun hem kaç kere nişanlanıyoruz dimi ama kaydirigubbakcemile3 amin cnm benim hayırlısı önce...

bilmem napmışımdelikafadulden
hadi araa

bilmem napmışımdelikafadulden
hadi araa

allahim yaaaaaaaaa inanmiyoruum delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

deli oldum sanki öyle gülüyorum ya:roflol::roflol::roflol:

nuran yaaa ALLAH senden bin kere razi olsuuun her$eyi gönlüne göre versiin canim ya valla ne kadar tesekkür etsem azdir sanaa ne cesaret aradin sordun sen ya :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafadulden allahiiiiiiiiiiiiiim benim de artik bi numaram var :roflol:
kontörüm yok canim sabah gidip alicam $uan cikamiyorum evdeeen ama sabahin köründe uyanip alcam ya delikafadulden

yaaa ne dicemi sasirdim beeen

cümle alem duysunnn nişanlandığımızı sempatiksalakcinni çekemeyen çatlasınn onu soran eski sevgiliye hususi duyurcam zatenn kötükedihüso

anemm çokmu kötüyüm neee :lepi:

delikafaduldendelikafadulden NUMARAYIMI BULDUU ANLATINdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…