- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.241
cümle alem duysunnn nişanlandığımızı sempatiksalakcinni çekemeyen çatlasınnonu soran eski sevgiliye hususi duyurcam zatenn kötükedihüso
anemm çokmu kötüyüm neee :lepi:
bilmem napmışımdelikafadulden
hadi araa
kız Annenin telunu falan yokmu ara hadı cok merak edıyorum sonucudelikafadulden
allahim yaaaaaaaaa inanmiyoruum delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
deli oldum sanki öyle gülüyorum ya:roflol::roflol::roflol:
nuran yaaa ALLAH senden bin kere razi olsuuun her$eyi gönlüne göre versiin canim ya valla ne kadar tesekkür etsem azdir sanaa ne cesaret aradin sordun sen ya :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden allahiiiiiiiiiiiiiim benim de artik bi numaram var :roflol:
kontörüm yok canim sabah gidip alicam $uan cikamiyorum evdeeen ama sabahin köründe uyanip alcam ya delikafadulden
yaaa ne dicemi sasirdim beeen
:kedi:alkisalkisalkis
allahim yaaaaaaaaa inanmiyoruum delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nuran yaaa ALLAH senden bin kere razi olsuuun her$eyi gönlüne göre versiin canim ya valla ne kadar tesekkür etsem azdir sanaa ne cesaret aradin sordun sen ya :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden allahiiiiiiiiiiiiiim benim de artik bi numaram var :roflol:
kontörüm yok canim sabah gidip alicam $uan cikamiyorum evdeeen ama sabahin köründe uyanip alcam ya delikafadulden
delikafaduldenalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden NUMARAYIMI BULDUU ANLATINdelikafadulden
yooo bilhassa çok iyisinolumunekankayizsmilecümle alem duysunnn nişanlandığımızı sempatiksalakcinni çekemeyen çatlasınnonu soran eski sevgiliye hususi duyurcam zatenn kötükedihüso
anemm çokmu kötüyüm neee :lepi:
delikafaduldendelikafadulden NUMARAYIMI BULDUU ANLATINdelikafadulden
delikafadulden
delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
diyarbakir askerlik $ubesini arami$ ya ne cesaretle süpersin nuran ya :lepi:
ordan merkezdeki askeriyenin ismini ögrenmis, numarayi da sormus adam bilmiyomus
118i arayip ordan numarayi bulmu$ tüm bilgilerini bana verdi
ben artik sabahi zor ederim ya :teytey::teytey:
diyarbakir askerlik $ubesini arami$ ya ne cesaretle süpersin nuran ya :lepi:
ordan merkezdeki askeriyenin ismini ögrenmis, numarayi da sormus adam bilmiyomus
118i arayip ordan numarayi bulmu$ tüm bilgilerini bana verdi
ben artik sabahi zor ederim ya :teytey::teytey:
yooo bilhassa çok iyisinolumunekankayizsmile
evettt eveeett evettdelikafadulden delikafadulden
:kedi:
evet bende çokkk merak ediyorummdelikafadulden
ne yaptım canım yaaaa:kedi:
delikafadulden
daha ne yapcan nuranim herseyi yaptin zaten delikafadulden:kedi:
naptımki canım yaaa:kedi:
sen mutlu olduysa bizde mutlu oluruzzkaydirigubbakcemile2 sositososito
sen askerinle konuşta hele bi işte ozamn sevincem ben :sm_cool:
Ne güzelll haberlere kavuştuk sonunda yaaa.. Mutluluğu hakediyor topiğimizzz delikafaduldendelikafadulden
evet bende çokkk merak ediyorummdelikafadulden
ne yaptım canım yaaaa:kedi:
Gec halayın basına:teytey:delikafadulden yaa catlıcam meraktan bı an önce konusundelikafadulden
delikafadulden Süpersin kız delikafadulden
Daha ne yapabilirsin acabadelikafadulden
evet evet merakdelikafadulden
faturali canim onlar türkiyeye baya pahaliya ariyo annem dicek ne i$in var diyarbakirla tombi$imi bilmiyo o delikafadulden
sabah kontör alir ararim da sabahi nasil ederim bilmiyorum
sanada cooook tesekkür ederim canim numaralari bulmu$un vermi$in onlari bende görmü$tüm de ilceler oldugu icin ne yapacagimi bilemedim delikafadulden cok sagol periiiimmm ŞenizŞeniz
Ay kontör alıp gönderesim geldı cıkabılsen keskedelikafaduldenAy cok heyecanlıdelikafadulden senınkı tam merkezdemi CADIARZU
kusum ne olcak ya ben görünce aklıma geldı benım tesekure degmez nuran çözdü muhabetidelikafadulden
ohh halay çekelim dimi:teytey:Gec halayın basına:teytey:delikafadulden yaa catlıcam meraktan bı an önce konusundelikafadulden
delikafadulden Süpersin kız delikafadulden
Daha ne yapabilirsin acabadelikafadulden
evet evet merakdelikafadulden
faturali canim onlar türkiyeye baya pahaliya ariyo annem dicek ne i$in var diyarbakirla tombi$imi bilmiyo o delikafadulden
sanada cooook tesekkür ederim canim numaralari bulmu$un vermi$in onlari bende görmü$tüm de ilceler oldugu icin ne yapacagimi bilemedim delikafadulden cok sagol periiiimmm ŞenizŞeniz
daha ne yapcan nuranim herseyi yaptin zaten delikafadulden
ne cesaret adami aradin ya helal olsun alkisalkisalkis
ay allahim bir an önce sabah olsuun :roflol:
nuraniiiiiiiiiiiim cok tesekkür ederim vallaha ya ne dicemi $a$irdim elim ayagima koluma her yerime kari$tii dola$tii delikafadulden
in$allah yarin daha mutlu haberlerle gelir de topigi co$tururum delikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sabah hemen ko$a ko$a kontör alcam sonra arayinca tüm detaylari buraya aktaricam delikafadulden
daha ne yapcan nuranim ya cok sagol ALLAH razi olsun ya Şeniz
:roflol::roflol: dur sen dur hele bi sesini duyayim bak nasi geciyom :teytey::teytey: diyarbakir yoluna diye
delikafadulden yarin ALLAHin izniyle 8 haftalik konu$ma özlemi 18 günlük haber alma özlemi sona ericek :lepi::lepi:
Ay kontör alıp gönderesim geldı cıkabılsen keskedelikafaduldenAy cok heyecanlıdelikafadulden senınkı tam merkezdemi CADIARZU
kusum ne olcak ya ben görünce aklıma geldı benım tesekure degmez nuran çözdü muhabetidelikafadulden
:lepi: :sm_cool:
kızlar ben toparlanıp çıkayım mesayim bitecek birazdan
hepinize iyi akşamlar a.s.a.s.a.s.
yarın görüşürüzzzz a.s.
ohh halay çekelim dimi:teytey:
:kedi: :kedi: :kedi:
günlerdir haber bekliyorsun üzülüyorsun:çok üzgünüm: napim dayanamadım
aradım adamı birden :kedi:
teşekküre ne gerek var canım :kedi:
senin işine yarasınyeterki ne mutlu ozaman bana:kedi:
yarın harika haberlerini bekliyoruz dörtgözle:sm_cool:delikafadulden
yasın çabık olsun ozamn:lepi:
harika haberlerler gel emi :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2
:lepi: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?