- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.261
slm güzeller ne yapıyosunuz bakemmm
cok sevindim canımm ya sonunda bulmuşsun numarayıı . yarını sabırsızlıkla beklıyorumm bende cok merak ettııımmmmm :sm_cool:
bende konuşamadım halaaaa bende numara var ama bi arıyorum istima bı arıyorum depoda bı yemek yıyooo of konuşamadım bugun hiççç :sinifsinif:
hoşgeldin tatlımm iyiyiz biz halay çekiyoruz gördüün üzree sen nasılsın nasıl gidiyorr bakalım seninkiylee
nurancim buldu sagolsun :lepi:
40 takla atti bulmak icin ya alkisalkisalkis
yarin olsun in$allah bomba gibi haberlerle döncem araniza :sm_cool:
canim söyleseydin de askerin döndügünde seni arasaydi yerimseniben
Sürekli arama kızmıyor mu senın kıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilecok sevindim canımm ya sonunda bulmuşsun numarayıı . yarını sabırsızlıkla beklıyorumm bende cok merak ettııımmmmm :sm_cool:
bende konuşamadım halaaaa bende numara var ama bi arıyorum istima bı arıyorum depoda bı yemek yıyooo of konuşamadım bugun hiççç :sinifsinif:
delikafaduldenyarın olsun nasipse ara hemendelikafadulden:roflol: almanyada öyle özellikler yok canim yoksa $imdiye arkada$tan göndertirdim
sen bana sor ya elim ayagima dola$tii :lepi: evt canim merkez ama heran degi$ebilir demi$ti ba$ta
olmadi senin verdigin numaralari tek tek ilceleri ararim elbet bi yerden cikardelikafadulden
nurana helal olsun ya ne cesaret :roflol:
delikafadulden
SLM kızlaaaaarrrr.. Nasılsınız bakalımm ?
kaynanama gittim geldimmm sempatiksalakcinni
öfff kasıldım bea
öfff kasıldım bea
dur dur ne nosu kız hayrola ne oluyor :uhm:kafamçokkarıştı
inşallah canımm.. iyi haberlerini beklıyoruzzz delikafadulden
söyledim tatlım benı aramasını söyleyın dıye ama söylemedıler mı neyse aramadı :çok üzgünüm:
hoş geldin tatlım kendi adıma iyim sen nasılsın
öfff kasıldım bea
Hoşbulduukk cnm, bende iyiyimm çok şükürr kaydirigubbakcemile5
Bugünde kaynana adayım beni aradıı zemuszemus hafta sonu emrahın
yanına gidiceklermiş uçak bileti bulurlarsaa, cezaevinden ne zaman çıkıcak die
sorduu :gitme:
suanda idirmaddi acıdan cok sıkıntı yasasakta bi bakıma iyiz cok şükür iyiz hayrola tatlım ne oluyor yavvv güzel bişeyse bende elinizdenn tutimde halaya girim siz nasılsınız asker enişte nasıllar turkbayragi
canımm sevindim adına.. o zorluklar bizide bekliyor askerden gelince.. inşallah kalkıcaz alıtndan..dur dur ne nosu kız hayrola ne oluyor :uhm:kafamçokkarıştı
SLM kızlaaaaarrrr.. Nasılsınız bakalımm ?
hayirlisiyla bi sabah olsaydi :roflol:Sürekli arama kızmıyor mu senın kıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
delikafaduldenyarın olsun nasipse ara hemendelikafadulden
kızlar selamm bende geldimmmmmguclubacismilelaydim hadi numarayı buldun delikafadulden halay çekioz galibaaa:teytey::teytey::teytey:
Sürekli arama kızmıyor mu senın kıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bende gidicem yahu bu pazar ufff ne gysem diye düşünüyorum evet insan baya bir kasılıyor :1shok::1shok:
aradımı yüzyüze ayıp olur dıyemı:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?