Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayrıntılar:jeyyar:
ayrıntısını yiyim kanka kasıldım diyomm lannn :roflol:
çay içtik karşılıklı :içelim:
gömlek giyip gittim hanım hanımcık :1ninca:
çayını hep ben doldurdum onu kaldırmadım guclubacismile
aşkımın bebeklik redimlerine bakıp oyy yavrum benim diye sevdim kıskandımı bilmiyommm-tatlicadiarzu-
ayy işte amann kızımmm ya anla iştee :roflol:

bende gidicem yahu bu pazar ufff ne gysem diye düşünüyorum evet insan baya bir kasılıyor :1shok::1shok:

gömlek pantolon kaydirigubbakcemile3
yada elbise sempatiksalakcinni

hayır kızmıyo neden ki? zaten biz normalde gunde 4-5 kere konşyoduk ama bugun 1 kere bile aramadı noldu bnde anlamadım kı merak ettimmm :uhm:

Nasıl neden ki kıskanmıyormu anlamında $ekerim normalde bende oda arasırız msj yada ama askeriyedeyken aramak manasında cicim
ne olabilir sence normal bı yer mı orası arar merak etme fırsatı olmamıstırbayanssulusmile

İş görusmesıne mı gıdıyosunuz besırnaşık şey bızde yok öyle gömlektı seydı:kedi:
ne kasılıyon lan:roflol: kanka carptı bu kaynana senısırnaşık şey
hele bı nşanı takın yüzgöz olursunuzsırnaşık şey
cayınıda koymus bak hele:roflol: ıyı devirmedındelikafadulden

dert ettiğimden değil ben takmam öle seyleri ben onla ac dolansamda olur ama o cok takıyor bigun bi sinemaya gitmek istedim paramız yoktu gidemedik diye kendini yedi bitirdi sinemaya istedinde gidemedik diye cok üzüyo onu öle seyler bende ondan bişeyler istememeye karar verdim artık

Hoşbulduukk cnm, bende iyiyimm çok şükürr kaydirigubbakcemile5

gömlek pantolon kaydirigubbakcemile3
yada elbise sempatiksalakcinni
bilmiyorum bakıcam artık ne giyiceme ama büyük ihtimal elbise giyerim uff böle seylere gıcık oluyorum karar veremiyorumya
hehe ben atlattım bayramda gittim yakın olmayınca pek sorun da olmuyor.. benmkigelince onunla giderim artık bi sonraki bayramda :))

canımm sevindim adına.. o zorluklar bizide bekliyor askerden gelince.. inşallah kalkıcaz alıtndan..
lady_cici askerininn numarasını bilmiyordu tatlım nuran sağolsun onu bulmuşş ona seviniyoruz :teytey:

yokya vedatla gtmesi aslında biraz daha işkence oluyor benim için cocuk gözümün içine bakıyor ama ben yanına gdemiyorum bile ama olsun ya annesi cok tatlı insan okadar cocunu göremiyo birazda o zaman gecirsin demi yarın bulusuyoruz askımla dişini cektircez benim yaramazımın bütün gün dişi şişik konusamıcak bi halde dolanca garibim

$imdi anladim duygum hangi yönden maddi sIKINTI dedigini olumunekankayizsmile
erkekler bu konuda biraz fazla takiyor haklisin

yok valla kıskanmıyo ben hıç oyle düşünmemiştim açıkcası. zaten onunda kıskanmadıgı tek şey bu .. ilginç :1shok:

ben gidiyim de bı daha arıyım sunu =//

hee iş görüşmesi açık oturum kanka:1ninca:
kızım resmi oldum işte kaynanamasengözlerimebaksanab
çok otoriter hatun ilerde kök söktürcek sanırım bize :1shok:
yiyim böyle aşkın ızdırabını kanka yaa cokacimcoook
çayını dökmedim bilmiyorumkismile
demli seviyo demli koydumm kankaa delikafadulden:roflol:

Kızzlarrr evlendikden sonra da yeni forum konumuzz
Kaynanayıı ne yapma Lı ??? Olsuunnnn

$imdi anladim duygum hangi yönden maddi sIKINTI dedigini olumunekankayizsmile
erkekler bu konuda biraz fazla takiyor haklisin

:teytey::teytey::teytey: evet ama ben genede onun yanında oldumu her zaman sölüyorum tabi biraz beyfendi agrasiflesiyor kavga edip duruyoruz ama napalım sonu tatlıya baglanıyor ama daha ne olsun

bitiyorum peri hanim kiizimiza :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey
yok valla kıskanmıyo ben hıç oyle düşünmemiştim açıkcası. zaten onunda kıskanmadıgı tek şey bu .. ilginç :1shok:
ben gidiyim de bı daha arıyım sunu =//
Nasıl kıskanmıyor benımkını daha aramıslıgım yok:roflol:
kız nesi ilginc telefnu erkek acıyo sonucta ne bıleyım:1shok:

lmaz: aman resmı oldun hıh temem tememeyvahedigeldismile
harbımı kanka otoriter mı sahideneyvahedigeldismile sen söktürürsün ona kanka:roflol: puahah bıde dökseydın aferım ben olsam sorarım ıyı mı bu dem:roflol:sırnaşık şey

Lan çağırmadık mı hiç sankiiii lülülülülülü
Gel senlede konuşalımm aklinialirimsmile
Ollmaz artık derin sorlara ınmıssınızdır sız cok alındım dava edecem sızı:dilcikar:s
gızlımı len yazısmaları gönderin:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…