- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.301
özellikle seninle benim için bu kesin gerekli büşümm :roflol:Kızzlarrr evlendikden sonra da yeni forum konumuzz
Kaynanayıı ne yapma Lı ??? Olsuunnnn
Ollmaz artık derin sorlara ınmıssınızdır sız cok alındım dava edecem sızı:dilcikar:s
gızlımı len yazısmaları gönderin:roflol::roflol:
özellikle seninle benim için bu kesin gerekli büşümm :roflol:
özellikle seninle benim için bu kesin gerekli büşümm :roflol:
Ayneen didoşuummm yaa ne etcez biz bunlarıı bilemiyorum valla eyvahedigeldismile
niye kız cokmu fenalarklava:
kızlar bişey sorucam size biz 22 aydır birlikteyiz erkek arkadaşımla . ama annesiyle tanıştırmadı benı daha :çok üzgünüm:
annesi beni görüyodu sürekli . biliyo yanı benı . ama resmi bi tanışmamız olmadıı sizce normal mii :uhm: :çok üzgünüm:
valla bilmiyom büşüm ama elinde sonunda bizim olucak oğulları :roflol:
ben kendi adıma konusayım benımkı ogluna cok düşkün ve çok bilmiş ve 41 yaşında yeterlimi bacım :1shok:
hala aramadi galiba canimkızlarrrr bugün 11.gün ve hala olumlu bi yanıt yok
mahvoluyorum her geçen gün..
kızlar bişey sorucam size biz 22 aydır birlikteyiz erkek arkadaşımla . ama annesiyle tanıştırmadı benı daha :çok üzgünüm:
annesi beni görüyodu sürekli . biliyo yanı benı . ama resmi bi tanışmamız olmadıı sizce normal mii :uhm: :çok üzgünüm:
tatlım bu her erkek arkadasa göre değişir şimdi bizimki mesela tutturmustu gidek diye ama bazılarıdda ciddi dşünse bile evlenmeye ramak kala tanıstırıyor yada askerlikten sonra diyede düşünmüş olabilir yani hemen kötü düşünme
özlemmm üüzülme tatlım az kaldı belkı gelınce arar gorusursunuz
valla bilmiyom büşüm ama elinde sonunda bizim olucak oğulları :roflol:
opuyorumnanaktan Ayneeeenn cnmmm, tapusu bana geçiceek !
ben kendi adıma konusayım benımkı ogluna cok düşkün ve çok bilmiş ve 41 yaşında yeterlimi bacım :1shok:
kızlarrrr bugün 11.gün ve hala olumlu bi yanıt yok
mahvoluyorum her geçen gün..
haklısınn.. aslında bızim 3. ayımızda senı tanıştırıcam annemle demıştı bende daha erken dedım . bi dahada öyle bi fırsatım olmadı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?