Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ollmaz artık derin sorlara ınmıssınızdır sız cok alındım dava edecem sızı:dilcikar:s
gızlımı len yazısmaları gönderin:roflol::roflol:

delikafadulden Olduuu canummm =)))) yayın yapalım isterseen sırnaşık şey
Kıskandın mıııı kıss laelaelaelaelae

özellikle seninle benim için bu kesin gerekli büşümm :roflol:

Ayneen didoşuummm yaa ne etcez biz bunlarıı bilemiyorum valla eyvahedigeldismile

kızlar bişey sorucam size biz 22 aydır birlikteyiz erkek arkadaşımla . ama annesiyle tanıştırmadı benı daha :çok üzgünüm:

annesi beni görüyodu sürekli . biliyo yanı benı . ama resmi bi tanışmamız olmadıı sizce normal mii :uhm: :çok üzgünüm:

tatlım bu her erkek arkadasa göre değişir şimdi bizimki mesela tutturmustu gidek diye ama bazılarıdda ciddi dşünse bile evlenmeye ramak kala tanıstırıyor yada askerlikten sonra diyede düşünmüş olabilir yani hemen kötü düşünme

haklısınn.. aslında bızim 3. ayımızda senı tanıştırıcam annemle demıştı bende daha erken dedım . bi dahada öyle bi fırsatım olmadı kaydirigubbakcemile3

özlemmm üüzülme tatlım az kaldı belkı gelınce arar gorusursunuz

canım yaa
aradım ben 5 gün önce seni beklemek istiyorum dedim ama söz veremem dedi dayanamıyorum ya askerlikmi onu böyle yaptı bilmiyorum ona bi mektup yazdım herşeyi söyledim haftaya cuma elinde olcak yani 10 gün daha var biraz daha toplasın kendini onda olumlu cevap vermezse artık elimden bişey gelmez yapcak bişeyim kalmadı ama çok özledimmafoldumben

Benmkinin bitek yaşı sanırm 50 ama çok düşküüüün ççoookk kafamçokkarıştı

haklısınn.. aslında bızim 3. ayımızda senı tanıştırıcam annemle demıştı bende daha erken dedım . bi dahada öyle bi fırsatım olmadı kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey dicem size ben mesela üniv okumayı düşünüyorum vedat ise sadece lise okumayı oda benim zorumla ilerde evlencemizde sorun olurmu bu sizce okul konusunda :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…