Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kız bu evlenince kıskanırda sizi :S
:roflollabilir cnm

aradınmı :çok üzgünüm:
aramasaydın keşke canım askerliği zor şartlardamı bilmiyorumki ama daha öncede ayrılmıştı senden o mu döndü o zaman senmi aradın?

murathan ayrıldı benden 10 gün önce ve hala dönmedi ve şafak 50 den az off vazgeçmiş olamaz dimi benden 18 aylık sevgilimmafoldumben

ayy canım benmmm okadar asker yolu bekledin heeecanım belki iice bunalmıştır ondan öle demiştr bu kadar fedakarlık yapan birini çabucak bırakamaz kimse.. üzülme sen ..ama ayrılma sebebi ne canım?

Benmkinin bitek yaşı sanırm 50 ama çok düşküüüün ççoookk kafamçokkarıştı

benimki cok anlayıslı birine benziyor sahsen suanda bilşe vedat bazı durumlardan dolayı annesini aramıyor konustumuzda bile bana diyor siz mutlu olunda diye vedatlada konustumda dedimde yani evimiz büyük olmasında sen evimize kimseyi ne benden ne senden kimseyi karıstır mutlu olalım paramızla kıtkanagat gecinsekte olur dedim oda zaten suanda bile ilşkimize kimse karıstırmayı sevmiyo bi kavgamı yasadık kimseye bişey anlatmaz en iyi arkadasına bile cok doldumu yani bu huyuna bayılıyorum umarım daha sonra değişmez

murathan ayrıldı benden 10 gün önce ve hala dönmedi ve şafak 50 den az off vazgeçmiş olamaz dimi benden 18 aylık sevgilimmafoldumben

Canım sanırm sevgilini çok seviyosnn ama askerdeykeen ayrıldıysaa demekki gerçekten
onda bişeyler bitmiştir. Bence sen bekle seven insan geri dönerr, sen ararsan onuu
bunaltmış olursunn :teselli:

kesinlikle olur canım ben üni 3.sınıftayım murathan lise mezunu ve inanlmaz problem ederdi

ya vedat ın proplem ettiği yok aslında o kendi halinden cok cok memnun ben istediğim için okucak zaten acıkcası sorun benim ailemin bunu sorun yaparmı benim amca kızıda lise mezunuyken ilk okul mezunu birisiyle evlendi

ya kızlar bişey dicem size ben mesela üniv okumayı düşünüyorum vedat ise sadece lise okumayı oda benim zorumla ilerde evlencemizde sorun olurmu bu sizce okul konusunda :uhm:

bencede olur .. ben Sakarya Üniversitesinde okuyorum . uğur liseyi bile okumadı. şimdi bile aramızda çok sorun oluyo adapazarına gittiğim zaman bana çok garıp davranıyo kavga çıkarıyo . okuldan birini bulursun falan diyo. bakalım nereye varıcakk

:roflollabilir cnm

aradınmı :çok üzgünüm:
aramasaydın keşke canım askerliği zor şartlardamı bilmiyorumki ama daha öncede ayrılmıştı senden o mu döndü o zaman senmi aradın?

ewet canım dayanamadım belki benden bekliyodur dedim ama yok bundan önce o ayrıldı o aradı 1 gün sonra bende hemen kabul ettim ama o dönmüyo askerliği diyarbakırda çarşısı yok illaki bunaldı ama ben ne bilim istemiyorum işte 13 aydır bekledim onu şimdi 50 gün kala unutmamı isteyemz benden:gitme:

ayy canım benmmm okadar asker yolu bekledin heeecanım belki iice bunalmıştır ondan öle demiştr bu kadar fedakarlık yapan birini çabucak bırakamaz kimse.. üzülme sen ..ama ayrılma sebebi ne canım?

di mi ya en çokta o koyuyo 400 günden fazladır ben perişan oldum burada şimdi onu haketmiyomuyum ben offf inş vicdanlıdır inşmafoldumben

anlıyorum haklısın canım o kadar bekledin ama arama bence bi daha bunalır az kalmış gelince yüzyüze konuşun bence en mantıklısı :teselli:

alla alla oda madem bu kadar cok sorun yapıyor seni kıskanıyor gitsin acıktan liseyi yazılsın ordan mezun olması yani liseden cok zor değilki gülü seven dikenine katlanır ben vedatla hep askerdeyken bunu konustum ve ikna ettim yani bu sene yazılamadı bazı gerekcelerden dolayı haklı olarak ama inş seneye yazılacak

Canım sanırm sevgilini çok seviyosnn ama askerdeykeen ayrıldıysaa demekki gerçekten
onda bişeyler bitmiştir. Bence sen bekle seven insan geri dönerr, sen ararsan onuu
bunaltmış olursunn :teselli:

deme böyle nolurrrmafoldumben
inanmak istemiyorum beni tamamen unuttuğuna ya 18 ay 10 günde nasıl silinir ve biz evlenicektik ne sıkıntıları atlattık

ya kızlar bişey dicem size ben mesela üniv okumayı düşünüyorum vedat ise sadece lise okumayı oda benim zorumla ilerde evlencemizde sorun olurmu bu sizce okul konusunda :uhm:

duygucum bu sadece vedata bagli bi$ey canim
mesela benim tombi$im de liseyi okumadi canim , ama bana $uan bile olsun üni konusunda cok destek cikiyo

tabi üniyi ba$ka $ehirde okuyunca gittiginde felan biraz fazla kiskanclik cikarabilir
benim kuzenimde mesela bi sorun oluyo bu üni yüzünden eni$te bey durmadan kizi sIKIYO ba$kasini bulursun diye bilmiyorumkismile

evet bende dıyorum onu. zaten askere gitmeden once liseyi okuyodu açıktan ama dondrdu askere gitti. zaten annemde diyo gelınce bıtırsın dıye. ama ben ona söyleyemıyorm oku fln diye cunku cok alıngan onu söylersem ıyıce sorun yaratıcak . zaten ünv.den birini bulcam diye düşnüyo öyle dersem daha fena olur :çok üzgünüm:

deme böyle nolurrrmafoldumben
inanmak istemiyorum beni tamamen unuttuğuna ya 18 ay 10 günde nasıl silinir ve biz evlenicektik ne sıkıntıları atlattık

özlemcim resmini görmüştüm çok güzelsin çok iyisinn bunları haketmiyosun ama yürek ferman dinlemiyo onu istiyosun..Bence az daha bekle gelsin karşılıklı konuşun inşallah herşey istediğin gibi olur a.s

a.s bende görmü$tüm fistik gibi kiz masallah
o kadar bekledin bunlari haketmedin :teselli: in$allah her$ey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…