- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.341
tatlımm dur bi sakin ol ne oldu bana bastan anlatmak istermisin
duygucum bu sadece vedata bagli bi$ey canim
mesela benim tombi$im de liseyi okumadi canim , ama bana $uan bile olsun üni konusunda cok destek cikiyo
tabi üniyi ba$ka $ehirde okuyunca gittiginde felan biraz fazla kiskanclik cikarabilir
benim kuzenimde mesela bi sorun oluyo bu üni yüzünden eni$te bey durmadan kizi sIKIYO ba$kasini bulursun diye bilmiyorumkismile
özlemcim resmini görmüştüm çok güzelsin çok iyisinn bunları haketmiyosun ama yürek ferman dinlemiyo onu istiyosun..Bence az daha bekle gelsin karşılıklı konuşun inşallah herşey istediğin gibi olur a.s
a.s bende görmü$tüm fistik gibi kiz masallah
o kadar bekledin bunlari haketmedin :teselli: in$allah her$ey yoluna girer
ayyyy canım sen bişey yapma sakın arama onu.. hem suçlu hem güçlüüü o seni arar aklı başına gelincee..canımm şimdi asıl sıkıntı ayrılmadan 1 hafta falan önce bi kız yüzünden çıktı aramızda kız bununla izinde tanışmış ve aşık olmuş şimdide sevgiliisi gibi beklemeye başlamış bende bunu öğrendim dolylı yollardan murthana ewet doğru dedi ama ben ona yüz vermedim dedi ama murathan telefonuna falan kaydetmişti onu ben görmüştüm ama bilmiyodum kızın sevdiğini falan..neyse benim içime kurt düştü ve sürekli beni aldattığını düşünmeye başladım çünkü bu kaçıncı olay..sonra murathan bana sürekli bana güven falan dedi hiç ayrılmıcaz ben bırakmam seni falan ..sonra bi gün aramızda bi tartışma diilde benim ona kırıldığım bi yer oldu bende biraz trip yaptım o gün işte bıktım senden falan diye bağırdı ve ayrıldı sonrası bu 11 gündür ses yok..ya o kızla konuşuyosa? o yüzden armıyosa beni:sinifsinif:
ayyyy canım sen bişey yapma sakın arama onu.. hem suçlu hem güçlüüü o seni arar aklı başına gelincee..
ma$allah canimbende farkıl şehirde okudum kıskandı ama beni hiç yalnız bırakmadı :3 benm üniwersitede ortamlarıma girdi arkadaşlarımla tanıştı içi rahatladı.. çokta sık gelip kaldı yanımda hiç sorun olmadı
tabiki canim her$eyin hayirlisi olsun :Saruboceq:tatlım benim çok saol inşallah yani ben güveniyorum Allah ın adaletine hak yerini bulur artık bekliyorum sadece ama sürekli ağlamaktan alamıyorum kendimi
ma$allah canimsenin askerin baya anlayi$li :)
kuzeniminki sorun cikariyo , elinden gelse hic okutmayacak yani ba$kasini bulur diye ve kendisinden daha yüksek olcak diye ama i$te insandan insana da degi$iyo
ma$allah canimsenin askerin baya anlayi$li :)
kuzeniminki sorun cikariyo , elinden gelse hic okutmayacak yani ba$kasini bulur diye ve kendisinden daha yüksek olcak diye ama i$te insandan insana da degi$iyo
tabiki canim her$eyin hayirlisi olsun :Saruboceq:
aglamakla da kendini yipratiyosun yapma öyle :teselli:
ALLAH yardimcin olsun canim kolay degil yerimsenibenaynen benımkı de öyle .. napıcaz bılmıyorummm mirmirmirmir
aynen öyle canim bi kac kez yazdim geri sildimbence bu biraz karşılıklı güwen olayı yaaa...bana güwenmek zorunda bak bana güwenmese 15 ay beni bırakıp gitti...hem okumaklada üstünlük olundugunu düşünmüourumm...benm sewgilim lise mezunu ama bir çok üniwersiteliye göre daha kültürlü we daha ii yerlerde..
ALLAH yardimcin olsun canim kolay degil yerimseniben
aynen öyle canim bi kac kez yazdim geri sildim
okumakla adam olunmuyo
benimkide cok destek cıkıyor saolsun askım bak diyo bu sene olmadı diyer sene ikimizde calıscaz yapcaz diyor ama ne bilim içime böle arada kurt düşmüyor değilduygucum bu sadece vedata bagli bi$ey canim
mesela benim tombi$im de liseyi okumadi canim , ama bana $uan bile olsun üni konusunda cok destek cikiyo
tabi üniyi ba$ka $ehirde okuyunca gittiginde felan biraz fazla kiskanclik cikarabilir
benim kuzenimde mesela bi sorun oluyo bu üni yüzünden eni$te bey durmadan kizi sIKIYO ba$kasini bulursun diye bilmiyorumkismile
bence sana değil o kendine güvenmiyor tatlım kendisinin sana yetemeyeceğinden korkuyor buda senin onu bırakman için kendince bi neden bu yüzdende kıskanıyor ve seni sıkıyordur ama sen tatlı dilinle yıpratmadan onu okumaya ikna et benceevet bende dıyorum onu. zaten askere gitmeden once liseyi okuyodu açıktan ama dondrdu askere gitti. zaten annemde diyo gelınce bıtırsın dıye. ama ben ona söyleyemıyorm oku fln diye cunku cok alıngan onu söylersem ıyıce sorun yaratıcak . zaten ünv.den birini bulcam diye düşnüyo öyle dersem daha fena olur :çok üzgünüm:
canımm şimdi asıl sıkıntı ayrılmadan 1 hafta falan önce bi kız yüzünden çıktı aramızda kız bununla izinde tanışmış ve aşık olmuş şimdide sevgiliisi gibi beklemeye başlamış bende bunu öğrendim dolylı yollardan murthana ewet doğru dedi ama ben ona yüz vermedim dedi ama murathan telefonuna falan kaydetmişti onu ben görmüştüm ama bilmiyodum kızın sevdiğini falan..neyse benim içime kurt düştü ve sürekli beni aldattığını düşünmeye başladım çünkü bu kaçıncı olay..sonra murathan bana sürekli bana güven falan dedi hiç ayrılmıcaz ben bırakmam seni falan ..sonra bi gün aramızda bi tartışma diilde benim ona kırıldığım bi yer oldu bende biraz trip yaptım o gün işte bıktım senden falan diye bağırdı ve ayrıldı sonrası bu 11 gündür ses yok..ya o kızla konuşuyosa? o yüzden armıyosa beni:sinifsinif:
sahsen ben olsam böle bi durumda aramazdım tatlım bizim vedatla birbirimize nasıl tirp attımız oluyor dün mesela bulustuk buna ben bir laf söledim saka ama buda alınmıs sonra bi kac olay daha oldu kızdı daha sonra otobüste hiç konusmadık bende rahatsızdım sanki birbirimize iki yabancı gibi davrandık yol boyunca ama bu gibi nedenlerden ayrılmak bence bahane vedatla biz ne zaman konussak kavga etsek ne bilim eskiden cok korktugu için ayrılcan gibime geliyor derdi bende yav beni tanımıyon sanki ayrılmak istesem merak etme kıvırmam sana direk bitti derim yani diyorum ama seninki bence bunu bahane yapmıs ve bitirmiş bana kalırsada o kızlada konusuyor emn ol onca senenin ayın hatrı olan bi ilişkide karsı taraf senden bukadar güclü bi sekilde ayrılıyorsa mutlaka ya artık bıtkınlık olur yeter dersin gözünün yasına bakmasınn yada baskası vardıryani kızlar er geç arar dimi böyle bitmez yani?
yerimsenibenaynenn katılıorum canımmm ..okumakla adam olunmuo..
benimkide cok destek cıkıyor saolsun askım bak diyo bu sene olmadı diyer sene ikimizde calıscaz yapcaz diyor ama ne bilim içime böle arada kurt düşmüyor değil
yerimseniben
tamam duygum o zaman sorun etme bak ne güzel destek cikiyomu$ i$te bence sorun etmez bunu ilerde yerimseniben
kiz bu arada sen tam olarak nerelisin :1rolleyes:
benimkide cok destek cıkıyor saolsun askım bak diyo bu sene olmadı diyer sene ikimizde calıscaz yapcaz diyor ama ne bilim içime böle arada kurt düşmüyor değil
bence sana değil o kendine güvenmiyor tatlım kendisinin sana yetemeyeceğinden korkuyor buda senin onu bırakman için kendince bi neden bu yüzdende kıskanıyor ve seni sıkıyordur ama sen tatlı dilinle yıpratmadan onu okumaya ikna et bence
sahsen ben olsam böle bi durumda aramazdım tatlım bizim vedatla birbirimize nasıl tirp attımız oluyor dün mesela bulustuk buna ben bir laf söledim saka ama buda alınmıs sonra bi kac olay daha oldu kızdı daha sonra otobüste hiç konusmadık bende rahatsızdım sanki birbirimize iki yabancı gibi davrandık yol boyunca ama bu gibi nedenlerden ayrılmak bence bahane vedatla biz ne zaman konussak kavga etsek ne bilim eskiden cok korktugu için ayrılcan gibime geliyor derdi bende yav beni tanımıyon sanki ayrılmak istesem merak etme kıvırmam sana direk bitti derim yani diyorum ama seninki bence bunu bahane yapmıs ve bitirmiş bana kalırsada o kızlada konusuyor emn ol onca senenin ayın hatrı olan bi ilişkide karsı taraf senden bukadar güclü bi sekilde ayrılıyorsa mutlaka ya artık bıtkınlık olur yeter dersin gözünün yasına bakmasınn yada baskası vardır
izmirliyim ben tatlım benim benim yaramazım geldi msn gec yazabilirim cicim benim
yani beklememin bi anlamı yok oz aman hiç aramıcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?