Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlımm dur bi sakin ol ne oldu bana bastan anlatmak istermisin

canımm şimdi asıl sıkıntı ayrılmadan 1 hafta falan önce bi kız yüzünden çıktı aramızda kız bununla izinde tanışmış ve aşık olmuş şimdide sevgiliisi gibi beklemeye başlamış bende bunu öğrendim dolylı yollardan murthana ewet doğru dedi ama ben ona yüz vermedim dedi ama murathan telefonuna falan kaydetmişti onu ben görmüştüm ama bilmiyodum kızın sevdiğini falan..neyse benim içime kurt düştü ve sürekli beni aldattığını düşünmeye başladım çünkü bu kaçıncı olay..sonra murathan bana sürekli bana güven falan dedi hiç ayrılmıcaz ben bırakmam seni falan ..sonra bi gün aramızda bi tartışma diilde benim ona kırıldığım bi yer oldu bende biraz trip yaptım o gün işte bıktım senden falan diye bağırdı ve ayrıldı sonrası bu 11 gündür ses yok..ya o kızla konuşuyosa? o yüzden armıyosa beni:sinifsinif:

bende farkıl şehirde okudum kıskandı ama beni hiç yalnız bırakmadı :3 benm üniwersitede ortamlarıma girdi arkadaşlarımla tanıştı içi rahatladı.. çokta sık gelip kaldı yanımda hiç sorun olmadı

canım benim çok teşekkür ederim gerçekten hiç haketmiyorum ben ona 18 aydır resmen kul köle oldum ya hele askerdeyken bi dediğini iki etmdim şidi bu revamı banamafoldumben

ayyyy canım sen bişey yapma sakın arama onu.. hem suçlu hem güçlüüü o seni arar aklı başına gelincee..

ma$allah canim senin askerin baya anlayi$li :)
kuzeniminki sorun cikariyo , elinden gelse hic okutmayacak yani ba$kasini bulur diye ve kendisinden daha yüksek olcak diye ama i$te insandan insana da degi$iyo

tatlım benim çok saol inşallah yani ben güveniyorum Allah ın adaletine hak yerini bulur artık bekliyorum sadece ama sürekli ağlamaktan alamıyorum kendimi
tabiki canim her$eyin hayirlisi olsun :Saruboceq:
aglamakla da kendini yipratiyosun yapma öyle :teselli:

bence bu biraz karşılıklı güwen olayı yaaa...bana güwenmek zorunda bak bana güwenmese 15 ay beni bırakıp gitti...hem okumaklada üstünlük olundugunu düşünmüourumm...benm sewgilim lise mezunu ama bir çok üniwersiteliye göre daha kültürlü we daha ii yerlerde..

aynen benımkı de öyle .. napıcaz bılmıyorummm mirmirmirmir
ALLAH yardimcin olsun canim kolay degil yerimseniben

aynen öyle canim bi kac kez yazdim geri sildim
okumakla adam olunmuyo

benimkide cok destek cıkıyor saolsun askım bak diyo bu sene olmadı diyer sene ikimizde calıscaz yapcaz diyor ama ne bilim içime böle arada kurt düşmüyor değil
bence sana değil o kendine güvenmiyor tatlım kendisinin sana yetemeyeceğinden korkuyor buda senin onu bırakman için kendince bi neden bu yüzdende kıskanıyor ve seni sıkıyordur ama sen tatlı dilinle yıpratmadan onu okumaya ikna et bence

yani kızlar er geç arar dimi böyle bitmez yani?
sahsen ben olsam böle bi durumda aramazdım tatlım bizim vedatla birbirimize nasıl tirp attımız oluyor dün mesela bulustuk buna ben bir laf söledim saka ama buda alınmıs sonra bi kac olay daha oldu kızdı daha sonra otobüste hiç konusmadık bende rahatsızdım sanki birbirimize iki yabancı gibi davrandık yol boyunca ama bu gibi nedenlerden ayrılmak bence bahane vedatla biz ne zaman konussak kavga etsek ne bilim eskiden cok korktugu için ayrılcan gibime geliyor derdi bende yav beni tanımıyon sanki ayrılmak istesem merak etme kıvırmam sana direk bitti derim yani diyorum ama seninki bence bunu bahane yapmıs ve bitirmiş bana kalırsada o kızlada konusuyor emn ol onca senenin ayın hatrı olan bi ilişkide karsı taraf senden bukadar güclü bi sekilde ayrılıyorsa mutlaka ya artık bıtkınlık olur yeter dersin gözünün yasına bakmasınn yada baskası vardır

aynenn katılıorum canımmm ..okumakla adam olunmuo..
yerimseniben

benimkide cok destek cıkıyor saolsun askım bak diyo bu sene olmadı diyer sene ikimizde calıscaz yapcaz diyor ama ne bilim içime böle arada kurt düşmüyor değil

tamam duygum o zaman sorun etme bak ne güzel destek cikiyomu$ i$te bence sorun etmez bunu ilerde yerimseniben
kiz bu arada sen tam olarak nerelisin :1rolleyes:

yani beklememin bi anlamı yok oz aman hiç aramıcak yani

yani beklememin bi anlamı yok oz aman hiç aramıcak yani

bence ilk baslar aramaz ama daha sonra kıymetini anlar ve gelir sana tıpış tıpış ama bence sen kabul etmemelisin senin bi tribin yüzünden onca gecmişinizi yok sayıpta minicik bişey için seni yok sayan bi insannın sana ilerde ne gibi bi yararı olur bide sen onu asker yolunda beklerken ve o kızı bildin halde ona güvenip ilişkinizi sürdürürken boşver bence arama sen emin ol daha iilerine layıksın bu zamanda bizim gibi kız bulmak zor askerliği beklicekte kahrını cekcekte hiç sanmam bence sen onu boşvermeye calıs yokluna alısmaya calıs gelse bile sana tınlama sana öle bi insandan yarar gelmez bence ben öle düşünüyorum sölediklerim senin canını yakıyorsa kusura bakma ama emin ol senin iyiliğin için diyorum ben bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…