- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.321
Ben geldimmm
Ben geldimmm
canım bormoz takımlarına baktım bende beğenmedim fazla ama nevresim güzelmiş kız sen baya bitirdin bu çeyizi maşşallah
bende üye oldum markofoniye amanınnnn ne gzl şeyler var bide çok uygun. ben şimdiye kdr ne kazıklanıp durmuşum ayollllbayanssulusmile
bide şu nevresime süper hesap kesimim geçsin hemen alıcammm . 30lira hiçbişey deil ben gidip 150 liraya takımlar beenmiştim almıcam bidaha :dilcikar:
h.g canım aradımı
hoşgeldin cnm naptın düzeldimi aranız
bende üye oldum markofoniye amanınnnn ne gzl şeyler var bide çok uygun. ben şimdiye kdr ne kazıklanıp durmuşum ayollllbayanssulusmile
bide şu nevresime süper hesap kesimim geçsin hemen alıcammm . 30lira hiçbişey deil ben gidip 150 liraya takımlar beenmiştim almıcam bidaha :dilcikar:
Hoşbuldukkk a.s.
aradı ama yine kavga ettikk :çok üzgünüm:
sen orda keyfıne bak falan dıyo şaşırmış yaaklava:
bende üye oldum markofoniye amanınnnn ne gzl şeyler var bide çok uygun. Ben şimdiye kdr ne kazıklanıp durmuşum ayollllbayanssulusmile
Ben geldimmm
ücretsiz cnm bende korkarım ama arkadaşlarımın hepsi üye.sağlam dediler:dance:kızlarr bu bahsettğnz siteye üyelik ücretsizmi.biyere üye olurken herdefasında korkarımdadelikafadulden
kızlar bende üye olcam ama nasıl üye olunuo?:kedi:
kızlar bende üye olcam ama nasıl üye olunuo?:kedi:
niye aramışki azarlamk içinmi
evet canım abk ben bitane aldım nasıl bak bakalım beğencenmi?
canım bana mail adresini at özelden sana davet göneriyim
hmm evet ya kararsız kaldım nese eminönünden taçdan bakarım ya
saol canım yok kız daha bişeyim yok nevresim takımlarım bitsin biri bitsin diyorum para parça alınca pek anlaşılmıyor
senin nelerin ver çeyiiznde
zehracım saol beğenmenize sevindm
gördüm cnm bayıldım güle güle kullan. :1hug: Ama bu markayı hiç bilmiorum yıkanınca çekme yıpranma fln olumuki çeyize alıyoz sonuçta dandik bişe olmasın.
canım banadaaasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?