Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende üye oldum markofoniye amanınnnn ne gzl şeyler var bide çok uygun. ben şimdiye kdr ne kazıklanıp durmuşum ayollllbayanssulusmile

bide şu nevresime süper hesap kesimim geçsin hemen alıcammm . 30lira hiçbişey deil ben gidip 150 liraya takımlar beenmiştim almıcam bidaha :dilcikar:

Eklentiler

• $AlmiraGri-T_220x306.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
canım bormoz takımlarına baktım bende beğenmedim fazla ama nevresim güzelmiş kız sen baya bitirdin bu çeyizi maşşallah

hmm evet ya kararsız kaldım nese eminönünden taçdan bakarım ya
saol canım yok kız daha bişeyim yok nevresim takımlarım bitsin biri bitsin diyorum para parça alınca pek anlaşılmıyor

senin nelerin ver çeyiiznde

zehracım saol beğenmenize sevindm

kızlarr bu bahsettğnz siteye üyelik ücretsizmi.biyere üye olurken herdefasında korkarımdadelikafadulden

kızlar bende üye olcam ama nasıl üye olunuo?:kedi:

evet canım abk ben bitane aldım nasıl bak bakalım beğencenmi?

kızlarr bu bahsettğnz siteye üyelik ücretsizmi.biyere üye olurken herdefasında korkarımdadelikafadulden
ücretsiz cnm bende korkarım ama arkadaşlarımın hepsi üye.sağlam dediler:dance:

kızlar bende üye olcam ama nasıl üye olunuo?:kedi:

ol cnm çok ucuzmuş valla ben şimdiye kdr yediğim kazıklara pişmanlık duymakla meşgulüm şuan. mail adresin ad soyad fln klasik kayıt işte cnm naniknanik

niye aramışki azarlamk içinmi

aradıgında sabah neden aramadın dedım nıye arıyım kı dedı bende şımdı nıye aradın o zaman dedım oyle kavga ettık . dünden beri ben ona senı sevıyorum demıyodum o da benı ağlattıktan sonra söylemıştı
bende ağlattıktan sonra bunu soylemenın bı onemı yok dedım
yanlış anladı tabı bı daha onemsız seyler soylemem dıyo
derdi de telefonu kapatırken senı sevıyorum demememmış klava:
onu bıle zorunluluk halıne getirdi yaaa

kız bende sadece tencere takımı falan var jumboda kampanya bir set vardı hatırlarmısın ondan almıştım hala onu ödüyorum 1 senedir

gördüm cnm bayıldım güle güle kullan. :1hug: Ama bu markayı hiç bilmiorum yıkanınca çekme yıpranma fln olumuki çeyize alıyoz sonuçta dandik bişe olmasın.

saol canım senin beğendiğin arasında kaldım zaten sonra bundan kıldım kararı.
Yok canım sanmıyorum ii marka bence:)aman canım çekersede yine alırız yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…