- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.341
kız bende sadece tencere takımı falan var jumboda kampanya bir set vardı hatırlarmısın ondan almıştım hala onu ödüyorum 1 senedir
saol canım senin beğendiğin arasında kaldım zaten sonra bundan kıldım kararı.
Yok canım sanmıyorum ii marka bence:)aman canım çekersede yine alırız yani:)
kız ne bitmek bilmezmiş bu böyle yahu
:Saruboceq:
alırız hele bi evlenelimde İNŞALLAHHH çeksin yenisini alalım:asigim:
ömrümü yedi kız 15 ay taksit anam askerlik gibi
allah iyiliğini versin kız onca para döküyoz olmaz ki gerçi ünlü markaların bazı koleksiyonları da çekiyormuş bi kaç kişiden duymuştum ben
öyle ama taç ın fln çekmiceğini nerden biliozki tatlım. denemeden bilemeyiz. kız 15 ay taksitmi olur.. ben 6 ya bölünce bile gına geliyo. ödeyimde hemen bitsin diom
onun da bazı kumaşları çekiyor biliyorum arkadaşım annesi anneler gününde almıştı indirimde kadın da yıkar kullanmadan yıkamış çekmiş sonra değiştirmişlerdi başka seri den verdiler mi öyle bişiyler olmuştu
yok kız akıllandım artık en uzun taksiti bende 6 ay tutuyorum yoksa bitmiyor
seninki gelir taksit biter sonrada başlarsın anam ne güldüm askerlik gibi lafına ya:)
benim askerim şubatta gidecekti eğer gitseydi o geldiği ay taksit bitecekti dalga geçiyordu benle delikafaduldendelikafadulden ben bazı aylar çift ödedim fazla ödedim şimdilik 2 taksidim kaldı yoksa 2011 mayısta bitecekti
amaninn korktum şimdi bornoz takımı aldım ben taç dan kadife. inşallah çekmez. okdr para verdim yaa:1ninca:
abowwwwwwwwww anam ii etmişsin kız öle uzun taksitli olunca sevmiyorum ben ya bu n.takımınıda tek çekim yaptırdım uğraşamam öle bitmek bilmiyor sonra ya
yok tövbe zaten canım bidaha yaptırmam şu bi bitsin ufak ufak alcam peşin alabildiğim kadar alamadığım yerde en fazla 3 ay yoksa bitmiyor
kızlar askerimle konuştum bi güzel sordum sorucaklarımı ama dayanamadım ağladım:a015: Oda çok kötü oldu elim ayağım titriyo dedi sonra bende üzüldüm ama buraya kadar kendi getirdi ben keyfimden ağlamadımkineseki sonunda msni değiştirmek aklına geldi onada kızdım dedim 10 aydır nasıl aklına gelmiyo ne kadar basit geliiyomuş senin için diye.nese artık anlamıştır bu konularda da ne kadar hassas olduğumu
kızlar nereye koyuyosunuz aldıklarınızı. Benim çok fazla bişeyim yok ama yinede odamda adım atıcak yer kalmadı. :1rolleyes: Kaydirigubbakcemile2
kızlar askerimle konuştum bi güzel sordum sorucaklarımı ama dayanamadım ağladım:a015: oda çok kötü oldu elim ayağım titriyo dedi sonra bende üzüldüm ama buraya kadar kendi getirdi ben keyfimden ağlamadımkineseki sonunda msni değiştirmek aklına geldi onada kızdım dedim 10 aydır nasıl aklına gelmiyo ne kadar basit geliiyomuş senin için diye.nese artık anlamıştır bu konularda da ne kadar hassas olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?