Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:Saruboceq:
saol canım senin beğendiğin arasında kaldım zaten sonra bundan kıldım kararı.
Yok canım sanmıyorum ii marka bence:)aman canım çekersede yine alırız yani:)

alırız hele bi evlenelimde İNŞALLAHHH :Saruboceq:çekersede çeksin yenisini alalım:asigim:

Son düzenleme:
allah iyiliğini versin kız onca para döküyoz olmaz ki gerçi ünlü markaların bazı koleksiyonları da çekiyormuş bi kaç kişiden duymuştum ben

öyle ama taç ın fln çekmiceğini nerden biliozki tatlım. denemeden bilemeyiz. kız 15 ay taksitmi olur.. ben 6 ya bölünce bile gına geliyo. ödeyimde hemen bitsin diom

öyle ama taç ın fln çekmiceğini nerden biliozki tatlım. denemeden bilemeyiz. kız 15 ay taksitmi olur.. ben 6 ya bölünce bile gına geliyo. ödeyimde hemen bitsin diom

onun da bazı kumaşları çekiyor biliyorum arkadaşım annesi anneler gününde almıştı indirimde kadın da yıkar kullanmadan yıkamış çekmiş sonra değiştirmişlerdi başka seri den verdiler mi öyle bişiyler olmuştu

yok kız akıllandım artık en uzun taksiti bende 6 ay tutuyorum yoksa bitmiyor

amaninn korktum şimdi bornoz takımı aldım ben taç dan kadife. inşallah çekmez. okdr para verdim yaa:1ninca:

seninki gelir taksit biter sonrada başlarsın anam ne güldüm askerlik gibi lafına ya:)

benim askerim şubatta gidecekti eğer gitseydi o geldiği ay taksit bitecekti dalga geçiyordu benle delikafaduldendelikafadulden ben bazı aylar çift ödedim fazla ödedim şimdilik 2 taksidim kaldı yoksa 2011 mayısta bitecekti

abowwwwwwwwww anam ii etmişsin kız öle uzun taksitli olunca sevmiyorum ben ya bu n.takımınıda tek çekim yaptırdım uğraşamam öle bitmek bilmiyor sonra ya

abowwwwwwwwww anam ii etmişsin kız öle uzun taksitli olunca sevmiyorum ben ya bu n.takımınıda tek çekim yaptırdım uğraşamam öle bitmek bilmiyor sonra ya

yok tövbe zaten canım bidaha yaptırmam şu bi bitsin ufak ufak alcam peşin alabildiğim kadar alamadığım yerde en fazla 3 ay yoksa bitmiyor

kızlar askerimle konuştum bi güzel sordum sorucaklarımı ama dayanamadım ağladım:a015: oda çok kötü oldu elim ayağım titriyo dedi sonra bende üzüldüm ama buraya kadar kendi getirdi ben keyfimden ağlamadımki neseki sonunda msni değiştirmek aklına geldi onada kızdım dedim 10 aydır nasıl aklına gelmiyo ne kadar basit geliiyomuş senin için diye.nese artık anlamıştır bu konularda da ne kadar hassas olduğumu

yok tövbe zaten canım bidaha yaptırmam şu bi bitsin ufak ufak alcam peşin alabildiğim kadar alamadığım yerde en fazla 3 ay yoksa bitmiyor

en güzelini yaparsın öbür türlü öde öde yok anacım bitmek bilmiyor kredi kartına bile taksit az yaptırıyorum ufakta olsa ekstrede görünce fenalık geçiriyorum
ayy bend ebir çaycı aldıydım bizim ordan hala taksidi bitmedi ocak ayında aldıydım haa ödüyorum yok anacım kredi kartından çektirip alıcam bundan sonra olmuyor ya bitmek bilmiyır

canım bence fazla üstüne gitme askerin oda orada bunalmıştır gelince tam olarak konuşursunuz tatlım

kızlar nereye koyuyosunuz aldıklarınızı. Benim çok fazla bişeyim yok ama yinede odamda adım atıcak yer kalmadı. :1rolleyes: Kaydirigubbakcemile2

valla canım benim pek birşeyim yok koymaya yerimde yok ama işte almadanda olmuyor malesef:)

inşallah bir daha böyle tatsız şeyler yaşamazsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…