- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.361
inşallah bir daha böyle tatsız şeyler yaşamazsınız canım
abowwwwwwwwww anam ii etmişsin kız öle uzun taksitli olunca sevmiyorum ben ya bu n.takımınıda tek çekim yaptırdım uğraşamam öle bitmek bilmiyor sonra ya
en güzelini yaparsın öbür türlü öde öde yok anacım bitmek bilmiyor kredi kartına bile taksit az yaptırıyorum ufakta olsa ekstrede görünce fenalık geçiriyorum
ayy bend ebir çaycı aldıydım bizim ordan hala taksidi bitmedi ocak ayında aldıydım haa ödüyorum yok anacım kredi kartından çektirip alıcam bundan sonra olmuyor ya bitmek bilmiyır
canım bence fazla üstüne gitme askerin oda orada bunalmıştır gelince tam olarak konuşursunuz tatlım
valla canım benim pek birşeyim yok koymaya yerimde yok ama işte almadanda olmuyor malesef:)
kızlar nereye koyuyosunuz aldıklarınızı. benim çok fazla bişeyim yok ama yinede odamda adım atıcak yer kalmadı. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile2
al cnm al bak askerinde geliyor.Bi bakmışın yzük parmağında onun için sen almaya devam et. bnm 1sene olucak nişanlanalı çok ağırdan almışım keşke hep üstüme başıma almayıpda çeyizime yapsaydım yatırımı. Artık bundan sonra çeyizime vericem yoğunluğu:sm_cool:
kız koca sülale var sözlükler babannemde duruyor diğerleri teyzemde bizim evde bişiycik yok yemenilerim halamda çetiklerim dayımda daha sayıyım mı inşalla mayısta evimize çıkcaz allah izin verirse toplucam herşeyimi
sözlük ne kıs?
bide ben öle kimseye vermem hergün göz gezdiriorum nelerim eksik.bazen unutuom aldıklarımı yada merak ediom açıp bakıomsırnaşık şey
sözde getirilenler varya canım birde söz elbisem falan bizim evde tepişmeye yer yok kız napıyım tutuyorum onlarda telef olmasınlar diye
ay onlara sözlükmü denio. biz bohça diyoruz nişandada tepsi oluyo. Bnm hepsi gözümün önünde:asigim:
takılar çok hoşuma gitti kızlar delikafadulden
al cnm al bak askerinde geliyor.Bi bakmışın yzük parmağında onun için sen almaya devam et. bnm 1sene olucak nişanlanalı çok ağırdan almışım keşke hep üstüme başıma almayıpda çeyizime yapsaydım yatırımı. Artık bundan sonra çeyizime vericem yoğunluğu:sm_cool:
kızlar nasıll.. hoşuam gideni paylaşıorum valla kusura bakmayın
canım benmm niye kusura bakayım.. ben kısmet olursa yatak odamı beyaz yapıcam.. nevresim takımlarımı da renk renk almak istiyorum kaydirigubbakcemile2kusura bakma açık sözlüyüm ama pek beğenmedim tatlım ben çok koyu renk bence
kızlar nasıll.. hoşuam gideni paylaşıorum valla kusura bakmayın
nie kızdın yaa bilmiyorumkismileçok hoş canımklava:
selam kizlar bakiyorum da ceyizler hazirlaniyor :)
canım benmm niye kusura bakayım.. ben kısmet olursa yatak odamı beyaz yapıcam.. nevresim takımlarımı da renk renk almak istiyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?