Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

al cnm al bak askerinde geliyor.Bi bakmışın yzük parmağında onun için sen almaya devam et. bnm 1sene olucak nişanlanalı çok ağırdan almışım keşke hep üstüme başıma almayıpda çeyizime yapsaydım yatırımı. Artık bundan sonra çeyizime vericem yoğunluğu:sm_cool:

kızlar nereye koyuyosunuz aldıklarınızı. benim çok fazla bişeyim yok ama yinede odamda adım atıcak yer kalmadı. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile2

kız koca sülale var sözlükler babannemde duruyor diğerleri teyzemde bizim evde bişiycik yok yemenilerim halamda çetiklerim dayımda daha sayıyım mı inşalla mayısta evimize çıkcaz allah izin verirse toplucam herşeyimi

bende mart nisan gibi maaşı çeyize yatırcam inşallah evlenene kadar allah kerim gerçi kapı gibi dayımla teyzem var ben alcam onlar ödesin hıhıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sözlük ne kıs?
bide ben öle kimseye vermem hergün göz gezdiriorum nelerim eksik.bazen unutuom aldıklarımı yada merak ediom açıp bakıomsırnaşık şey

sözlük ne kıs?
bide ben öle kimseye vermem hergün göz gezdiriorum nelerim eksik.bazen unutuom aldıklarımı yada merak ediom açıp bakıomsırnaşık şey

sözde getirilenler varya canım birde söz elbisem falan bizim evde tepişmeye yer yok kız napıyım tutuyorum onlarda telef olmasınlar diye

takılar çok hoşuma gitti kızlar delikafadulden

tabi canım 729 milyona alıver gari:)

askerimde geliyor evet ama biz 1 ay konuştuk toplam 15 aylık sevgiliyiz yani bilemiyorum söz olur mu senin ağzından bal damlıyor canım benim bak heyecanlandım yine gıcık şu süprizide söyleseydi rahatlıcam valla ya
canım sende geç başlamışsın almaya ya bende öle bişey olsa ertesi günü koşardım mağazaya:)

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...231 ecem3004...

...233 kardelen44...

...233 grimsi_...

...234 mavimavimavi...

...234 yengec123...

...237 duygu.c...

..240 nuran07...

...279 nefesim...

turkbayragi...289 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...316 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...321 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...327 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...327 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...327 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...327 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...327 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...329 melegim...turkbayragi

turkbayragi...329 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...331 rcd...turkbayragi

turkbayragi…332 qizz…turkbayragi

turkbayragi…355 xdurux…turkbayragi

turkbayragi...371 pissy...turkbayragi

turkbayragi...371 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...327 zeynelim...turkbayragi

turkbayragi…438 cagla22…turkbayragi

turkbayragi…438 sevgilim_benim…turkbayragi

turkbayragi…439 _kvsr_...turkbayragi

turkbayragi…439 umursuna…turkbayragi

turkbayragi…439 mesutugba…turkbayragi

turkbayragi…439 mmeerraall…turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:heath_19===>0:lepi:
:lepi:susu_===>3:lepi:
:lepi:cagla22==>15:lepi:
:lepi:melisam09===>22:lepi:
:lepi:wbluebluew===>84:lepi:

turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragi​
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

Son düzenleme:
canım benmm niye kusura bakayım.. ben kısmet olursa yatak odamı beyaz yapıcam.. nevresim takımlarımı da renk renk almak istiyorum kaydirigubbakcemile2

kız şimdiden onları mı düşünüyosun anam ben onları düşünürsem annem ban s-damgamı vurur kafayı yedin sen diyesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…