- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.381
nie kızdın yaa bilmiyorumkismile
bende fazla hayalperestim sürekli hayal kurarım. Tam Leyla kıvamındayım yanikaydirigubbakcemile3 . kız bana aldığım tabak çanak yastık yorgan bile romantik gelior. çünkü hepsine onu ekliyerek hayal kuruyorum:asigim:ben biraz vurdum duymazım galiba napcam kız onları gözümün önünde ki tek şey aşkımla olan resimlerimiz aşkıma ait olan şeyler gerisi hikaye opuyorumnanaktan:asigim:
tabi canım 729 milyona alıver gari:)
askerimde geliyor evet ama biz 1 ay konuştuk toplam 15 aylık sevgiliyiz yani bilemiyorum söz olur mu senin ağzından bal damlıyor canım benim bak heyecanlandım yine gıcık şu süprizide söyleseydi rahatlıcam valla ya
canım sende geç başlamışsın almaya ya bende öle bişey olsa ertesi günü koşardım mağazaya:)
kızlar nasıll.. hoşuam gideni paylaşıorum valla kusura bakmayın
Sıkıldımmm yaaaa delikafaduldendelikafadulden
bende fazla hayalperestim sürekli hayal kurarım. Tam Leyla kıvamındayım yanikaydirigubbakcemile3 . kız bana aldığım tabak çanak yastık yorgan bile romantik gelior. çünkü hepsine onu ekliyerek hayal kuruyorum:asigim:
cnm ama bana bişiler olucak gibi geliyor. sen hazırlıklı ol:):1hug:
ewet sanırım biraz geç kaldım. ama ablam yeni evlendi cnm ondan bana sıra gelmedi. hep ona yoğunluk verdik. ama yinede çok az sayılmaz. sırada beyaz eşyalarım var onları alıcam. Yani gri eşyalar:)
incim çok tatlıymış buu... özellikle bu tarz şeler tam hayal kurmalık kızlaraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
valla kuzum ben beyaz hastasıyım... özellikle mobilyalardaa.. yatak odası kesin beyaz da diğerlerini alırken düşünücem yeniden..kız şimdiden onları mı düşünüyosun anam ben onları düşünürsem annem ban s-damgamı vurur kafayı yedin sen diyesırnaşık şey
tmm kuzumm şakkıdıyanlış smile kullanmışım pardon canım ya
:dance:
selam kizlar bakiyorum da ceyizler hazirlaniyor :)
ladydim hoşgelidn liste için sağol canım
bişey olmaı canım sıkıldı kaydirigubbakcemile3
yarın da yurda gıdıyorum uffff :çok üzgünüm:
bende fazla hayalperestim sürekli hayal kurarım. Tam Leyla kıvamındayım yanikaydirigubbakcemile3 . kız bana aldığım tabak çanak yastık yorgan bile romantik gelior. çünkü hepsine onu ekliyerek hayal kuruyorum:asigim:
incim çok tatlıymış buu... özellikle bu tarz şeler tam hayal kurmalık kızlaraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
selam kızlar kötü haber :gitme:
TEKTİP ASKERLİK ÇALIŞMALARI RAFA KALDIRILIYOR.. NTV'Yİ AÇIN NE YAIZKKİ HÜKÜMET RAFA KALDIRIYORMUŞ mafoldumben
of canım ya aradığında tartışmışsınız yine belki yine arar ya üzülme
valla hayali bile süper.. benmkine aldıklarımın resimlerini atmıştım daha doğrusu o istemişti.. yemekk yapıcam aşkım sana bunmlarla diee opuyorumnanaktan
ovvv fenaa desene.. haha.. yok yok bence aramızda kalsın kızlar bu nevresim olayı.. hemde kalpli valla benimkine söylesem kaçar mazallah askerlikten falan
kesın arar ondan şüphem yokk benım burda naptıgımı bılmeden yasıyamaz kaydirigubbakcemile3
yarın adapazarı yollarındayım kızlar
al benden de bitane:1hug: bencede söleme tatlım ben bornozu sölemiştim. Kendimi kurtarana kdr öldüm:jeyyar:sositososito
çok hoş canımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?