Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla kuzum ben beyaz hastasıyım... özellikle mobilyalardaa.. yatak odası kesin beyaz da diğerlerini alırken düşünücem yeniden..

tmm kuzumm şakkıdı

Ladyymm cicimm hoşgeldinnn
ho$buldum incimm opuyorumnanaktan
bu meseleler tarz i$i canim herkesinki birbirini tutmuyo , ama ben begendim o siyahliyi cok tatli duruyo

slm cnm hoşgeldin
ho$buldum durucum tesekkrüler canim opuyorumnanaktan

ladym canım aradınmı öncelikle onu söyleyiver :)
aramadim canim hic de aramak istemiyorum senağlama bana biseyler oldu ya canim istemiyo aramayi cok tuhaf oldum

Seelaaamm kızlaaaaaaaar =)))

Bugün sevgilim cezaevinden çıkmış, aradı konuştukk opuyorumnanaktan
ama bi soruuunn varrr önce annesi aramışşşşşşş klava:
Çok sinirlendimm, beni aramısı gerekirdii, ama belli etmedimm hiç
siz olsanız bişey dermiydinizzz ??

kızlar bişiy dikkatimi çekti farkındaysanız sadece yatak odası bornoz paylaşıyorsunuz canlarım bu çeyizde sadece onlar mı var kaydirigubbakcemile3

diğerlerini nie koymuyonuz ki

valla canım benim aldıklarım sadece nevresim takımı ,bir tanesi bitti daha almıyım diye böyle yapıyorum bakalım daha beyaz eşyalar anacım tupperwareden alıcam daha saklama kapları felan
tupperwareden geçen gün prenses tacı aldım kızlar

inşallah canım bende bişeyler olsun istiyorum adı konsun istiyorum kızla bu kadar bei umutlandırdı ya hiçbişe yapmazsa

ne yazıkki doğru kızlar son dakika geçiyo inanmıyrum ya resmen dalga geçtiler.. o kadar çok bağlanmazsam da üzüldümmm yaa olucaktı bu seferr allah onları bildiği gibi yapsın ya bi öyle bi böyle yeter artık noldu çalışma vardı hani nolcak şimdi pat diye rafa kaldıtdık bitti...off

üffffffffff aynen ya oyunmu oynuyo bunlar. Ne güzel heveslenmiştik. Hayallerimiz suya düştü şimdisenağlama

Tek tip' rafa kalkıyor

Hükümet, tek tip askerlikle ilgili çalışmayı rafa kaldırmaya karar verdi. Genelkurmay'ın hazırlayıp Başbakanlığa gönderdiği rapora AK Parti MYK Toplantısı'nda karşı çıkan isimlerin olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, dün sabah tek tip konusundaki sorulara "Genelkurmay çalışmasını Başbakanlık’a verdi, bundan sonra inisiyatif Başbakanlık'ta, Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Dairesi'nde" yanıtını vermişti.

Bakan Gönül daha sonra yaptığı açıklamada ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde konunun gündeme gelmiş olabileceğini belirten Gönül, "Konu görüşülmüş olabilir ama bakanlığımızdan Başbakanlık'a gitmiş herhangi bir tasarı yok. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

MYK'DA KARŞI ÇIKANLAR OLDU

Ak Parti MYK devam ederken, Başbakanlık da söz konusu çalışmanın gelip gelmediği konusunda araştırma yaptı.

MYK’da “tek tip” askerlik uygulamasına karşı çıkanlar oldu. Bazı milletvekilleri, eğitim bakımından sınıflandırma yapılmamasına karşı çıktı.

Hükümet’in tartışmalara neden olan “tek tip askerlik”le ilgili düzenlemeyi rafa kaldırıldığı öğrenildi.

hürriyet

insanların zaaflarıyla bu kadar oynanır!! kendileri gayet iyi biliyodu bu yasanın çıkmıcanı resmen gündem değiştirdiler!!!! bu kadar insanla oyuncak gibi oynadılar! ağustostan beri yok çalışıyrz yok eşit olamalı bilmem ne 3 günde bir haberlere çıktı gelişmler, şimdi ne oldu hoppp RAFA KALDIRDIK bu kadar basit işte bu kadar basit O'nlar için!! allah belanızı versin sizin!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…