- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.401
ho$buldum incimm opuyorumnanaktanvalla kuzum ben beyaz hastasıyım... özellikle mobilyalardaa.. yatak odası kesin beyaz da diğerlerini alırken düşünücem yeniden..
tmm kuzumm şakkıdı
Ladyymm cicimm hoşgeldinnn
ho$buldum durucum tesekkrüler canim opuyorumnanaktanslm cnm hoşgeldin
aramadim canim hic de aramak istemiyorum senağlama bana biseyler oldu ya canim istemiyo aramayi cok tuhaf oldumladym canım aradınmı öncelikle onu söyleyiver :)
ayrılık zor canım yapayanlız başka bir şehirde offf offf
selam kızlar kötü haber :gitme:
TEKTİP ASKERLİK ÇALIŞMALARI RAFA KALDIRILIYOR.. NTV'Yİ AÇIN NE YAIZKKİ HÜKÜMET RAFA KALDIRIYORMUŞ mafoldumben
aramadim canim hic de aramak istemiyorum senağlama bana biseyler oldu ya canim istemiyo aramayi cok tuhaf oldum
kızlar bişiy dikkatimi çekti farkındaysanız sadece yatak odası bornoz paylaşıyorsunuz canlarım bu çeyizde sadece onlar mı var kaydirigubbakcemile3
diğerlerini nie koymuyonuz ki
bende fazla hayalperestim sürekli hayal kurarım. Tam Leyla kıvamındayım yanikaydirigubbakcemile3 . kız bana aldığım tabak çanak yastık yorgan bile romantik gelior. çünkü hepsine onu ekliyerek hayal kuruyorum:asigim:
cnm ama bana bişiler olucak gibi geliyor. sen hazırlıklı ol:):1hug:
ewet sanırım biraz geç kaldım. ama ablam yeni evlendi cnm ondan bana sıra gelmedi. hep ona yoğunluk verdik. ama yinede çok az sayılmaz. sırada beyaz eşyalarım var onları alıcam. Yani gri eşyalar:)
incim çok tatlıymış buu... özellikle bu tarz şeler tam hayal kurmalık kızlaraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
selam kızlar kötü haber :gitme:
TEKTİP ASKERLİK ÇALIŞMALARI RAFA KALDIRILIYOR.. NTV'Yİ AÇIN NE YAIZKKİ HÜKÜMET RAFA KALDIRIYORMUŞ mafoldumben
kesın arar ondan şüphem yokk benım burda naptıgımı bılmeden yasıyamaz kaydirigubbakcemile3
yarın adapazarı yollarındayım kızlar
nasıl yaaaaklava: bu kadar heweslendiriolar yaaa dalga geçiolar sanki insanlarla! klava:
aaa sen adapazarında mı okuon canımmmdelikafadulden bende adapazarında yaşıommmm
ne yazıkki doğru kızlar son dakika geçiyo inanmıyrum ya resmen dalga geçtiler.. o kadar çok bağlanmazsam da üzüldümmm yaa olucaktı bu seferr allah onları bildiği gibi yapsın ya bi öyle bi böyle yeter artık noldu çalışma vardı hani nolcak şimdi pat diye rafa kaldıtdık bitti...off
üffffffffff aynen ya oyunmu oynuyo bunlar. Ne güzel heveslenmiştik. Hayallerimiz suya düştü şimdisenağlama
aa neden amaa noldukı eyvahedigeldismile
:bbo: :gitme: offf yaaa her yer son dakika haberi olarak veriyorrr,
oofffffffffffffffffffff ! inşallah yanlıştırr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?