- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.421
hangı kanalda verıyolar ben göremedımm eyvahedigeldismile
Seelaaamm kızlaaaaaaaar =)))
Bugün sevgilim cezaevinden çıkmış, aradı konuştukk opuyorumnanaktan
ama bi soruuunn varrr önce annesi aramışşşşşşşklava:
Çok sinirlendimm, beni aramısı gerekirdii, ama belli etmedimm hiç
siz olsanız bişey dermiydinizzz ??
kimsenin asker yakınlarına, asker bekleyenlerine kulak verdiği yokki kötükedihüso
siyasette, magazinde herşeyde şu haber sitelerinde ki yorumları bir Allah'ın kulu okumuyor mu diye hep merak ediyorum.
Alay ettiniz şimdi rafa kalkıyor, ooohhh ne güzel. Yazıklar olsun hepinize.Bir parmak bal çaldınız şimdi .... gidin.
ister kısa ister uzun olsun bu kararlar herkesi ilgilendirir.
hoşgeldin didoşum naberslmlar ben geldii bayanssulusmile
Ya ben o kadar umut bağlamamışken bu durumdaysam.. of yarabbim sen görüyosun halimizi oyuncak gibi dalga geçtiler resmen dalga geçtiler!!! o askerler yıkılmıcak mı şimdi orda ben nasıl söylicem nişanlıma bitti rafa kaktı niye milletvekillerinin bi tarafı yememiş çocuklarını 12 ay gööndermeye ondan mı dicem!!! bu nasıl bir rezilliktir yaaa nasıl bir kepazeliktir!!
hoşbuldum kızlar iyi değilim ama bu kadar umutlandırıldıktan sonra tek tipi rafa kaldırmak ne demek..Bazı milletvekilleri eğitim bakımından sınıflandırma yapılmamasına karşı çıkmış..Ben biliyodum böyle olcağını eeee milletvekili amcalarım para bol sizde özelde okutursunuz oğullarınızı kısa dönem askerlik yaptırırsınız..Bizimkiler ana baba evladı değil işsiz, bi işe yaramayan, kahve köşelerinde oturan boş adamlar uzun dönem yapsınlar tabi bi işe yarasınlar dimi..Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?