- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.441
Resmen sinirden ağlıyorum..Ya bukadar adilik olmaz olamazz bu kadar kolay mı insanların duygularıyla oynamak..O evlatları sevindirdiler umut bağladı o çocuklar..Sevgilim öğlende aradı sordu varmı yeni gelişme diye aşkım kasım en geç ocak terhis diyolar dedim..Askeriyede hepsi umutlanmış durumda..Saat 7de haberleri görünce ne hale düşücekler..Allah sizi bildiği gibi yapsın o çocuklar analarından, babalarından , sevdiklerinden uzakta bi UMUT ararlarken onlara bu çöküntüyü yaşatacağınız için Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın..
eğitimini 4 yıl yapmış tamamlamış ile eğitim almayana aynı görevler verilsin demiyordu kimse. yani demem o ki sen okumuşsun 6 ay yap sen okumamışsın 15 ay yap olmamalı. Askeriyede eğitim statüsüne göre görevlendirilme yapılsın. Yani her kesimden gelen askerden TSK gerektiği gibi faydalansın.
canım hoşgeldinn yoksun uzun zmandır nasılsın ?selam kızlar nasılsınız??
selam kızlar nasılsınız??
Didoşşşş msn'e girebilirmisinnnn ?
selam kızlar nasılsınız??
canım hoşgeldinn yoksun uzun zmandır nasılsın ?
canım ya hayattan soğudum valla ruh gibiyim hiç ii diilim 15 gündür ağlıyorum çok yoruldum.mafoldumben
slm cnm varmı bi gelişme seninkinden?
canım benim yaa.. birbirinizi yıpratmanız daha kötü olurdu.. belki böylesi daha iyidir sende üzme kendini o kadar canım benimmcanım annesiyle konuştum annesine çok yoruldum dinleniim oda dinlensin demiş bu bana biraz umut verdi ama sonuçta 15 gündür dinleniyo ve askerde hiç özlemez mi insan?
sen hiç aramadınmı canım ya bence bi ara konuş
canım benim yaa.. birbirinizi yıpratmanız daha kötü olurdu.. belki böylesi daha iyidir sende üzme kendini o kadar canım benimm
ben 5 gün önce falan aramıştım ama olumsuz konuşuyodu şimdide herkes arama üstüne gitme diyo
ama ben onun herşeyine razıyım artık dönsün hiç aramıcak mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?