Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

al benden de o kadar tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

buna bende katılıyorum canım sonuçta okuyan bi şekilde 4 yıl daha geç atılıyo hayata okumayanla bir tutulmamalı ama uzun dönem adı üstünde gerçekten de uzuuuuuun oluyo bence sadece uzun dönemleri kısaltıp kısalara hiç dokunmasalardı sorun çıkmazdı gibi ama artık ne düşünüyolarsa

ya kimsenin kısa dönemlere bişey dediği yokki tamam fark olsun ama bu fark SÜRE olmasın!! onlar üst rütbe olsun önemli görevleri olsun ya da başka bi şekilde farkları olsun tamam ama bu fark SÜRE olmamalı!!! heleki 9 aylık bi fark hiç olmamalı!!!

şok şok şokk
Metin Arolat son şarkısı İzmir söyle herkese yi.. bana yapmış Şimdi dikkatlice dinledim de şarkıyıı

Yarına kalmaz yolun sonundayım,
Yarına kalmaz izmir yolundayım,
Uyuyupta kalma sakın sabret şafak söker,
Yarına kalmaz canım yanındayım,

Beni seviyormusun bi daha söyle,
Dudağın dudağımda uyusak öyle senle,
Ne güzel yakışmışız seninle,
Mutluluğu tutuşum ellerimde,
Onu çok seviyorum izmir sende söyle,
Söyle herkese,

canım annesiyle konuştum annesine çok yoruldum dinleniim oda dinlensin demiş bu bana biraz umut verdi ama sonuçta 15 gündür dinleniyo ve askerde hiç özlemez mi insan?
canım benim yaa.. birbirinizi yıpratmanız daha kötü olurdu.. belki böylesi daha iyidir sende üzme kendini o kadar canım benimm

ama ben onun herşeyine razıyım artık dönsün hiç aramıcak mı acaba??

Bekle biraz tatlım.. Sakinleşip mantığına ulaşmayı bekle.. Mantıklı düşünüyorum dediğin anda ara onu.. Aşk kör ediyor gözleri.. Bazen tüm kötülü düşüncelere kapatıyorsun ruhunu yeterki o olsun benim olsun herşeeye rağzıyım der hale geliyorsun.. Sadece zman çözer gerçekleri.. Sende zamanı bekle bence tatlım

özlem kıyamam sana nasılda seviyosun herşeyine razıyım diyosun :çok üzgünüm:
sevgilin bunun kıymetini bilmiyo sopalık bu erkekleralsanaalsanasmile
annesine öyle dediyse evet bi umut var canım arıyacak ama zamanını bilemiyorum..
sen bekle sakın arama vereliniortak

kızlar ben onu belki gerçekten yordum çünkü biz sanki askerliği hiç yaşamadık hep konuştuk 2 saat kouştuğumz oldu hergün en az 3 saat konuştuk telefonla.e tabi kavgada ettik ..işte buda o ortamda yıprattı onu farkındayım ben.aama 15 gün fazla geldi bana hani beni sevdiğini unutmadığını bilsem yine razıyım gelceği günü beklemeye ama yok yok yani hep olumsuz konuşuyo offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…