Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim gerçekten çok seviyorum ama artıl dediğin gibi aramamam gerekiyo.
ama kızlar ona bi mektup göndermek istiyorum??nasıl olur..

Bence iyi fikir tatlım... Duygularını daha iyi anlatırsın mektupla vereliniortak

ewet dimi bende onu sıkmayan ama onu hep sevdiğimi anlatan bi mektup yazıcam ..
bide ayrılmadan önce benden hep foto istiyodu ona özel bi tane çekilip iiçine koyucam ya 18 aylık sevgilim beni 15 günde unutmaz dimi??bunlar onu etkiler dimi?

tatlım 18 ay bu öyle 15 günde unutulcak bir mevzu değil ki... tabi duygularını ne denli gerçek yaşamış bir de bu var hayırlısı olur umarım canımmm

dün ak$amdan beri elalemin erkekleriyle tarti$tim haber sitelerinde alsanaalsanasmile
resmen okumayanlara serseri muamelesi yapiyolar
tamam farklari olsun okuyanlarin ama uzun dönemi kisaltsinlar ya

ya nasil kalkti derler hemen simdi yaa nasil olurki okadar gun herkesin yuregini kaldirdilar simdide 2 saatte kalkti diemi haber yapiolar bukadar vicdansiz olamaz bu millet bi aciklama yapmalari lazimdi tek tip cikacak derken yapiolarda simdide 2 saat konusuldu ve bitti ne demek ya anlamadim gitti yuhhh yani soktayim suan:umursamaz:alsanaalsanasmile

bu kadar konuşup dillendirilen,askerleri umutlandıran bir haberin bi anda rafa kaldırılması hangi mantığa sığar.genelkurmayın onayladığı bir askerlik sistemini hükümet neye dayanarak onaylamıyor anlamıyorum.sanki asker ihtiyacını onlar genelkurmaydan daha mı iyi biliyor?amaçları kendi çocuklarının fazla askerlik yapmasını engellemektir eminim.tabi onların hayatları ,duyguları ,umutları ve tabiki çocukları bizimkilerden çok daha önemlilmaz:.deli olcam simdi yaa bukadar umutlanmisken bole bisi nasil olur delirmek uzereyimmmmmmmmmmmmmmmm:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…