- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.481
Kızlar haberleri dikkatle okursanız, idaa ediliyor diyorlar, açıklama yapılmamış
konuyla ilgili tam ve inşallah gerçeği yansıtmıyordurr...
Bekleyip görücezz kızlarr.. Ne olucağınıı :gitme:
evt cnm inşşşş bu haber değişirde sevinçten göbek atarız inşşşşşşşşzemuszemus
cook moralım bozuldu su haberlere canım bıde bzıım askerlerın ordakı bı cook telefon gerı aramaya kapatılmıs sınır oldumm ya arıyırom mesgul falan off ya bı bu eksıktııııboshayallersmile
nasıl yani canım anlamadım
canım telefonlarla sabaha kadar falan konusmalar oluyomus bı coguda gerı aramalara kapatılmıs sınır oldum bugun 4 kez aradı boluk porcuk konustuk vaktım var ama telefonlar sorunlu dedı kapatmıslar kantınde cumaya kadar kontor satmıyomus akannehir canım ama mutluyum sorunumuzu halleddık eger bu kez annem nısana hayır derse ustabırlıgınde bı iznı varmıs o zaman ısterız yıne veren kadar ddı bana izmirden gelırken hedıye getırıcekmıs ilk carsı ıznınde cook mutlu oldum uzuyodu benı ama farkına vardıı
canım sevindim bak tatlıya bağlamışsınız..cumaya kadar arayamıcakmı şimdiya zaten aramamıştı offya
cnm sen neden sevindinki seninki kisa donemmi yapioo anlayamadimbilmiyorumkismile
canım kont yoksa araymaz benımkı oyle dedı ama o benı caldırıyo ben gerı arıyorum sızdede oyleyse caldırı senı sen rarsın am dusmuyo canım gorsen yaaa kac farklı numaradan aradı kapatılmıs ya delı oldum zatenn
akannehirakannehir:bbo: geçmiş sayfalara bakmadın mı canım hiç ne sevinmesi???? 1 sayfa önce buna en çok tepkiyi ben verdim nerdeysesempatiksalakcinni
didemin yazısı üzerine başka bi topiğe baktım biri böyle yazmış ''müjde kızlarr tektip kalktı çok mutluyummm'' yazmış, ona tepki verdimsempatiksalakcinni
geri arayamıyorum ben canım benimde yok çünkü anlaşmıştık öyle ama olmadı ben arıcam seni diyodu bugünde aramadı..bu sorundan dolayı arayamamıştr heralde
canım ozaman sen aramıyo dıye kzıma sakın cunku cook kont gıdıyo bızde ben arıyorum gerı onun ıcın sık gorusuyoruz canım oyle dedı kont bıttı caldıramayabılırım kac tane var bımıyoumdedı canımm
evet canım bende gördüm o yazıyı kendine dokunmuyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?