Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

"Tek Tip" askerlik rafa kalkıyor

Hükümet 'tek tip' askerliği rafa kaldırıyor...

29 Eylül 2010 Çarşamba, 1722

AK Parti MYK'da 'tek tip' askerlik uygulamasına karşı çıkanlar oldu. Bazı milletvekilleri, eğitim bakımından sınıflandırma yapılmasına karşı çıktı.
Hükümetin 'tek tip' askerliği rafa kaldıracağı iddia ediliyor.
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, dün yaptığı açıklamada "Genelkurmay tek tip askerlikle ilgili çalışmasını Başbakanlık’a verdi" demiş, daha sonra ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtmişti.

evt cnm inşşşş bu haber değişirde sevinçten göbek atarız inşşşşşşşşzemuszemus

cook moralım bozuldu su haberlere canım bıde bzıım askerlerın ordakı bı cook telefon gerı aramaya kapatılmıs sınır oldumm ya arıyırom mesgul falan off ya bı bu eksıktııııboshayallersmile

nasıl yani canım anlamadım

canım telefonlarla sabaha kadar falan konusmalar oluyomus bı coguda gerı aramalara kapatılmıs sınır oldum bugun 4 kez aradı boluk porcuk konustuk vaktım var ama telefonlar sorunlu dedı kapatmıslar kantınde cumaya kadar kontor satmıyomus akannehir canım ama mutluyum sorunumuzu halleddık eger bu kez annem nısana hayır derse ustabırlıgınde bı iznı varmıs o zaman ısterız yıne veren kadar ddı bana izmirden gelırken hedıye getırıcekmıs ilk carsı ıznınde cook mutlu oldum uzuyodu benı ama farkına vardıı

canım sevindim bak tatlıya bağlamışsınız..cumaya kadar arayamıcakmı şimdiya zaten aramamıştı offya

canım sevindim bak tatlıya bağlamışsınız..cumaya kadar arayamıcakmı şimdiya zaten aramamıştı offya

canım kont yoksa araymaz benımkı oyle dedı ama o benı caldırıyo ben gerı arıyorum sızdede oyleyse caldırı senı sen rarsın am dusmuyo canım gorsen yaaa kac farklı numaradan aradı kapatılmıs ya delı oldum zatenn

cnm sen neden sevindinki seninki kisa donemmi yapioo anlayamadimbilmiyorumkismile

akannehirakannehir:bbo: geçmiş sayfalara bakmadın mı canım hiç ne sevinmesi???? 1 sayfa önce buna en çok tepkiyi ben verdim nerdeysesempatiksalakcinni
didemin yazısı üzerine başka bi topiğe baktım biri böyle yazmış ''müjde kızlarr tektip kalktı çok mutluyummm '' falan yazmış, ona tepki verdiksempatiksalakcinni

Son düzenleme:

geri arayamıyorum ben canım benimde yok çünkü anlaşmıştık öyle ama olmadı ben arıcam seni diyodu bugünde aramadı..bu sorundan dolayı arayamamıştr heralde

evet canım bende gördüm o yazıyı kendine dokunmuyo tabi

geri arayamıyorum ben canım benimde yok çünkü anlaşmıştık öyle ama olmadı ben arıcam seni diyodu bugünde aramadı..bu sorundan dolayı arayamamıştr heralde

canım ozaman sen aramıyo dıye kzıma sakın cunku cook kont gıdıyo bızde ben arıyorum gerı onun ıcın sık gorusuyoruz canım oyle dedı kont bıttı caldıramayabılırım kac tane var bımıyoumdedı canımm

evet canım bende gördüm o yazıyı kendine dokunmuyo tabi

yapcak bişey yok canım.. elbet birgün bu da bitecek.. bırakın kim ne derse desin.

15 ay diye başladık yola devamboshayallersmile düşerse bize sürpriz olur ama düşmezse de düşmesin napalım canımız saolsun bu günler de geçer Allah'ın izniyle turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…