- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.161
Kizlar ben cikiyorum.. bugunki is gunum bitti.. evde belki girerimm
opuyorum sizi
kızlarr size bişi sorcammmm...benimki çarşıyaa çıktığındaa arkadaşlarylaaa bar tarzında bi yere gidiolarr bir iki tane bira içioo..ben çok sinir oluorummm...geçen hafta çok kızdımmm artık yok dedimmm bundan sonraa..çok mu sıkıorumm sizinkiler yapıomu böle şeler?
ahhhh ahhhhh boshayallersmileah ah şöle kimseye hesab vermeden buluşsak doya doyabayanssulusmile
güle güle canımm
kızlarr size bişi sorcammmm...benimki çarşıyaa çıktığındaa arkadaşlarylaaa bar tarzında bi yere gidiolarr bir iki tane bira içioo..ben çok sinir oluorummm...geçen hafta çok kızdımmm artık yok dedimmm bundan sonraa..çok mu sıkıorumm sizinkiler yapıomu böle şeler?
ayrıcada erkeklere güvenmiyorum kim ne derse desin en aşığı bile neler yapabiliyo. babama bile güvenmem ben o tarz konularda
aynen bendee yüzde yüzz güvenemiorumm bazı konulardaaane yaan söyliyeyim katılıyorum tatlım sanaavereliniortak
ben normaldee karışmıorum kızlaarr benimkii alkol alırr zaman zaman arkadaşlarıylaa sivildee..ama sonuçtaa askerlerr ve yasak yanii bişi olur diee korkuorumm ve nasıl bir ortamdaa olduğunu bilmediğim için içim içimi yiyioduu açıkcasııı..amaannnn zatenn 3 tane çarşısı kaldı şurdaaaa:lepi:ben yineedeeee söledim ama içmiosun dedimmmm
ben normaldee karışmıorum kızlaarr benimkii alkol alırr zaman zaman arkadaşlarıylaa sivildee..ama sonuçtaa askerlerr ve yasak yanii bişi olur diee korkuorumm ve nasıl bir ortamdaa olduğunu bilmediğim için içim içimi yiyioduu açıkcasııı..amaannnn zatenn 3 tane çarşısı kaldı şurdaaaa:lepi:ben yineedeeee söledim ama içmiosun dedimmmm
doğrusunu yapmışsın tatlım.. askerden bize yetişen onlar bi yerde bizleri kısıtlayan onlarda dikkat etmeli ki yasak olan bi konuda *100000 dikkat etmeliler sonra ucu bize dokunuyor.. benmki hep dio alkol almaya gidiolar benide çağırıolar gitmiyorum die
evet yaa herkes gidio ben anlamıorum ne cesaret gidiolarr azcık sabredinn..benimkide bikaç haftadır azıttıı sorcam ben onaaa
[ı]evet yaa herkes gidio ben anlamıorum ne cesaret gidiolarr azcık sabredinn..benimkide bikaç haftadır azıttıı sorcam ben onaaa[/ı]
Ben geLdimmmm:icecream:
valla devrem farketmez benim için... sarılale benden önce isterse o alsın o gittinde bana devrederrdevrelerim siz burdayken sorim ya ben gittikden sonra liste kimde olsun bakalım ikiniz aranızda kararlaştırın:lepi:
Ben geLdimmmm:icecream:
selam kızlarr
şafağımız 121 olduu şükürler olsunnn
:) Tertommmmmmmmm benim :)
Ahh ahhh nerde... insallah.. haftaya belli olucak.. kesin bence yani haftaya belli olurr...
selamm kızlarrr nasılsınızza.s.
selam kızlarrr.....
Kizlar ben cikiyorum.. bugunki is gunum bitti.. evde belki girerimm
opuyorum sizi
valla devrem farketmez benim için... sarılale benden önce isterse o alsın o gittinde bana devrederr
hojjgeldinn beaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?