Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmmm benim yapım itibariyle bu sıkmak değildir ki yani açıkcası benim askerim zaten içki içmezde ama arkadaşlarıyla çokda takıldığında işkilleniyorum çünkü çoğunu tanıyorum faceden falan yani sonuçta askeriyeye bin bir türlü asker geliyo bilemezsinki içlerine aklına girerler falan ben olsam kıyametleri koparırdım doğrusuaklinialirimsmile

ah ah şöle kimseye hesab vermeden buluşsak doya doyabayanssulusmile

güle güle canımm
ahhhh ahhhhh boshayallersmile

tatlım benimki alkol almıyor..izne geldiğinde kuzenleriyle birlikte içmişti o da 1 taeyi geçmiyor diyor ki onu bile bana soruyor içebilirmiyim diye şakkıdı
Bence sen doğru şeyi yapıosun ben buna sıkmak demem neticede alkoll

ben normaldee karışmıorum kızlaarr benimkii alkol alırr zaman zaman arkadaşlarıylaa sivildee..ama sonuçtaa askerlerr ve yasak yanii bişi olur diee korkuorumm ve nasıl bir ortamdaa olduğunu bilmediğim için içim içimi yiyioduu açıkcasııı..amaannnn zatenn 3 tane çarşısı kaldı şurdaaaa:lepi:ben yineedeeee söledim ama içmiosun dedimmmm

iyi yapmışsın canım sonuçta sivilde durum başka ama askerde ne tür arkadaşları var bilemezsin ki sen tavrını koy sıkılanda kendisi düşünsün

doğrusunu yapmışsın tatlım.. askerden bize yetişen onlar bi yerde, bizleri kısıtlayan da.. onlarda dikkat etmeli ki yasak olan bi konuda özellikle *100000 kere dikkat etmeliler sonra ucu bize dokunuyor.. benmki hep dio alkol almaya gidiolar benide çağırıolar gitmiyorum die

Son düzenleme:

evet yaa herkes gidio ben anlamıorum ne cesaret gidiolarr azcık sabredinn..benimkide bikaç haftadır azıttıı sorcam ben onaaa

benim askerim sağolsun o konuda çok uysal diyo ben sana bir gün bile geç kavuşmaya dayanamam o yüzden ne kadar çok şeyi sineye çekti orda

selam kızlarr

şafağımız 121 olduu şükürler olsunnn

selam canım hoşgeldin :) naber nasılsın?

:) Tertommmmmmmmm benim :)
Ahh ahhh nerde... insallah.. haftaya belli olucak.. kesin bence yani haftaya belli olurr...

inşallaaaahhhh opuyorumnanaktan

selamm kızlarrr nasılsınızza.s.

selam canııım nasıl oldun?

selam kızlarrr.....

merhabaaaa:)

Kizlar ben cikiyorum.. bugunki is gunum bitti.. evde belki girerimm
opuyorum sizi

görüşürüz canım yrn sabah baybaaaayyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…