Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aboowww bizim öle süprizlerimiz olamaz ya keşke bizde sözlü olsaydık düşünürdüm
ama bizim bi hayalimiz var dağıtımda bi mekanımız vardı klasik belki ama ağacımızda
illaki orda kavuşucaz dedik sırf orada buluşmak adına bir gün beklicez delikafadulden çok mu abes acaba diyorum bazen

Amin canim.. evet cok zor ve korkunc yaa..
Bizim turkiyede neden boyle operasyon yapmadilar anlamiyorummmm..
canımm çok farklı gerçektenn göçükk olması ayrı birde gaz olması ayrııı..türkiyede göçük olur olmazz aşkım demişti zatenn kurtulma şansları sıfır diyee çünkü gaz var zatenn gazdan zehirleniolar on dakikadaaa...her ocakta gaz riski olmuoo aşkımın ocaklarında gaz olmuo meselaaa göçük riski var kurtulmaa şansı yüksek..her ocağın sistemi farklı indiği derinlikler farklıı...benim kafam almıoo zatenn benn bi metre içeri giremedim valla ocaktannn çok çok zorr....aşkım bir kere ölü çıkarttı ocaktann çok etkilenmiştisenağlama

Benim eSimde diyo, askerlik bitsin hemen calisacam..
Ben istemiyorum calismasini.. bir iki ay dinlensin yazikkkk..
Kiyamammmm.. ondan sonra calisirrr.. ben calisiyorum yeter..

canım bende güzel bi iş bulması için çabalıyorum ama zaten geldiğinde kurban bayramı yakın olucak o vakte kadar boş boll dinlenme payı var hem memlekete anne babasını görmeyede gidicek yeter ona oda

seninkinin işi de zormuş yaaaa

canımm bendee yinee sölemicemm tabiki evdekilereeohaoldumsmileokuldan kaçarızzz
...niye klasik olsun canım ne güzell iştee kaldığınız yerden devamm

canımm bendee yinee sölemicemm tabiki evdekilereeohaoldumsmileokuldan kaçarızzz
...niye klasik olsun canım ne güzell iştee kaldığınız yerden devamm

bizde gizli buluştuğumu ziçin anca okul vakitlerimde buluşucaz tamda vizeme denk geliyo dağıtıma geldiğinde de vizelerim vardı biraz zorlanıyorum ya

bizde gizli buluştuğumu ziçin anca okul vakitlerimde buluşucaz tamda vizeme denk geliyo dağıtıma geldiğinde de vizelerim vardı biraz zorlanıyorum ya
off aynen canım benim de vizeler varr aynı şekilde dağıtımda da vizelerim vardıı napcamm bende bilmiorummm zatenn 1 aydır okuldaa yokk geri kaldım

Ohhh ozaman iyi yaaa... :)
Fazlada simartmamaliyiz :))))
bencede şımartmak yokk onlar bizi şımartsın:lepi:
off aynen canım benim de vizeler varr aynı şekilde dağıtımda da vizelerim vardıı napcamm bende bilmiorummm zatenn 1 aydır okuldaa yokk geri kaldım

bide benim yüksek lisans lisansdaki gibi rahatda değilim sempatiksalakcinni nese gelsinlerde hele bi

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=11 BİLECİK SELAM..... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=19 ÇORUM SELAM...... :teytey:

:teytey: ....04/11/2010....SAMETSEVGİ=21 DİYARBAKIR SELAM..... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010....GAMİŞ=22 EDİRNE SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010......PAPATYAA88=22 EDİRNE SELAM...... :teytey:

:teytey: ....06/11/2010.....MEHABBET=23 ELAZIĞ SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/11/2010.....SARILALE0308=28 GİRESUN SELAM...... :teytey:

:teytey: .....14/11/2010.....ESMERİMM=31 HATAY SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=37 KASTAMONU SELAM...... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....OZLEMBBC=38 KAYSERİ SELAM..... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=38 KAYSERİ SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/12/2010.....SEHT=58 SİVAS SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=66 YOZGAT SELAM..... :teytey:

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

valla iş konusunda elbbette yardımcı olucam ama bi gelsin diye bekliyorum... oda fazla gezmek istemiyo zatenn
Şimcikk geldiği gün ben karşılıcam zaten çok istiyorum bi parti falan tertip ediym die ama... hala kararsızımm..sonra iş güçç söz nişan.. alkisalkisalkis
benmde tek izin günüm pazar.. işten izinde alamam evimle aynı yerdeym bizimkiler çakozlar durumu direkt..

ah ah şöle kimseye hesab vermeden buluşsak doya doyabayanssulusmile

Kizlar ben cikiyorum.. bugunki is gunum bitti.. evde belki girerimm
opuyorum sizi
güle güle canımm

kızlarr size bişi sorcammmm...benimki çarşıyaa çıktığındaa arkadaşlarylaaa bar tarzında bi yere gidiolarr bir iki tane bira içioo..ben çok sinir oluorummm...geçen hafta çok kızdımmm artık yok dedimmm bundan sonraa..çok mu sıkıorumm sizinkiler yapıomu böle şeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…