- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.141
hemm o manadaaa sordum canımm evlilik olarakk,hemdee birlikte bişiler yapmayı planladınızz mı?ya ben bi süpriz yapmak istiorum ama bulamadımm ne yapsamm diyee...aşkım bir kaç günlüğüne bi yerlere gidelim dedii..kafamızı dinleyelim telefonlarımızı kapatalım dedii..ben boluda abantta güzel bi yer buldum orası olabilir belkimm..hele bi gelsinde öncee hayırlısııııolumunekankayizsmile
canımm çok farklı gerçektenn göçükk olması ayrı birde gaz olması ayrııı..türkiyede göçük olur olmazz aşkım demişti zatenn kurtulma şansları sıfır diyee çünkü gaz var zatenn gazdan zehirleniolar on dakikadaaa...her ocakta gaz riski olmuoo aşkımın ocaklarında gaz olmuo meselaaa göçük riski var kurtulmaa şansı yüksek..her ocağın sistemi farklı indiği derinlikler farklıı...benim kafam almıoo zatenn benn bi metre içeri giremedim valla ocaktannn çok çok zorr....aşkım bir kere ölü çıkarttı ocaktann çok etkilenmiştisenağlamaAmin canim.. evet cok zor ve korkunc yaa..
Bizim turkiyede neden boyle operasyon yapmadilar anlamiyorummmm..
Benim eSimde diyo, askerlik bitsin hemen calisacam..
Ben istemiyorum calismasini.. bir iki ay dinlensin yazikkkk..
Kiyamammmm.. ondan sonra calisirrr.. ben calisiyorum yeter..
canımm çok farklı gerçektenn göçükk olması ayrı birde gaz olması ayrııı..türkiyede göçük olur olmazz aşkım demişti zatenn kurtulma şansları sıfır diyee çünkü gaz var zatenn gazdan zehirleniolar on dakikadaaa...her ocakta gaz riski olmuoo aşkımın ocaklarında gaz olmuo meselaaa göçük riski var kurtulmaa şansı yüksek..her ocağın sistemi farklı indiği derinlikler farklıı...benim kafam almıoo zatenn benn bi metre içeri giremedim valla ocaktannn çok çok zorr....aşkım bir kere ölü çıkarttı ocaktann çok etkilenmiştisenağlama
canımm bendee yinee sölemicemm tabiki evdekilereeohaoldumsmileokuldan kaçarızzzaboowww bizim öle süprizlerimiz olamaz ya keşke bizde sözlü olsaydık düşünürdüm
ama bizim bi hayalimiz var dağıtımda bi mekanımız vardı klasik belki ama ağacımızda
illaki orda kavuşucaz dedik sırf orada buluşmak adına bir gün beklicez delikafadulden çok mu abes acaba diyorum bazen
canımm bendee yinee sölemicemm tabiki evdekilereeohaoldumsmileokuldan kaçarızzz
...niye klasik olsun canım ne güzell iştee kaldığınız yerden devamm
hemde nasıl canım çok streslii askerdee bilee durmadı zatenn ordaan bilee yönlendirdii benimkii çıkar çıkmazzz iş başınaa zatenn:lepi:seninkinin işi de zormuş yaaaa
Ohhh ozaman iyi yaaa... :)canım bende güzel bi iş bulması için çabalıyorum ama zaten geldiğinde kurban bayramı yakın olucak o vakte kadar boş boll dinlenme payı var hem memlekete anne babasını görmeyede gidicek yeter ona oda
off aynen canım benim de vizeler varr aynı şekilde dağıtımda da vizelerim vardıı napcamm bende bilmiorummm zatenn 1 aydır okuldaa yokk geri kaldımbizde gizli buluştuğumu ziçin anca okul vakitlerimde buluşucaz tamda vizeme denk geliyodağıtıma geldiğinde de vizelerim vardı biraz zorlanıyorum ya
bi işi olsunda ne güzel iştehemde nasıl canım çok streslii askerdee bilee durmadı zatenn ordaan bilee yönlendirdii benimkii çıkar çıkmazzz iş başınaa zatenn:lepi:
Oyyy yirim seniiii mehabbetimmm.. olumunekankayizsmile
bencede şımartmak yokk onlar bizi şımartsın:lepi:Ohhh ozaman iyi yaaa... :)
Fazlada simartmamaliyiz :))))
off aynen canım benim de vizeler varr aynı şekilde dağıtımda da vizelerim vardıı napcamm bende bilmiorummm zatenn 1 aydır okuldaa yokk geri kaldım
öle canımm çok şükür allahh olmayanlara herkese nasip etsinnkaydirigubbakcemile5bi işi olsunda ne güzel işte
bende yirimm bebeğimmaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
valla iş konusunda elbbette yardımcı olucam ama bi gelsin diye bekliyorum... oda fazla gezmek istemiyo zatennne gibi bi planaklinialirimsmile
valla ben öncelikle güzel bi iş bulması için uğraşıyorum netten bakıyorum işlere biraz şimdilik tek planım benim açından bu .
evlilik gibi durumları soruyosan bize şuan çok uzak
Şimcikk geldiği gün ben karşılıcam zaten çok istiyorum bi parti falan tertip ediym die ama... hala kararsızımm..sonra iş güçç söz nişan.. alkisalkisalkishemm o manadaaa sordum canımm evlilik olarakk,hemdee birlikte bişiler yapmayı planladınızz mı?ya ben bi süpriz yapmak istiorum ama bulamadımm ne yapsamm diyee...aşkım bir kaç günlüğüne bi yerlere gidelim dedii..kafamızı dinleyelim telefonlarımızı kapatalım dedii..ben boluda abantta güzel bi yer buldum orası olabilir belkimm..hele bi gelsinde öncee hayırlısııııolumunekankayizsmile
benmde tek izin günüm pazar.. işten izinde alamam evimle aynı yerdeym bizimkiler çakozlar durumu direkt..bizde gizli buluştuğumu ziçin anca okul vakitlerimde buluşucaz tamda vizeme denk geliyodağıtıma geldiğinde de vizelerim vardı biraz zorlanıyorum ya
Kizlar ben cikiyorum.. bugunki is gunum bitti.. evde belki girerimm
opuyorum sizi
valla iş konusunda elbbette yardımcı olucam ama bi gelsin diye bekliyorum... oda fazla gezmek istemiyo zatenn
Şimcikk geldiği gün ben karşılıcam zaten çok istiyorum bi parti falan tertip ediym die ama... hala kararsızımm..sonra iş güçç söz nişan.. alkisalkisalkis
benmde tek izin günüm pazar.. işten izinde alamam evimle aynı yerdeym bizimkiler çakozlar durumu direkt..
güle güle canımmKizlar ben cikiyorum.. bugunki is gunum bitti.. evde belki girerimm
opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?