Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hhehee tamam hadee ben alıymm o zmann hihoyyyt

haydee hayırlı uğurlu olsun ön sözleşmeyi imzaladıkvereliniortak ama benim askermle cumartesi geliyo ve ben pazartesi görücem yani o gece benim çook özel listeyi o gece teslim ederim kendi elceğizlerimle listemden ismimi silmek istiyorumbayanssulusmile

begümcüm hoş geldinnn canımm daha iyiyim canım sen nasılsın?

sorma canım ya bi üşütmüşüm kendime gelemedim cumadan beri ateş,nezle,öksürük,halsizlik.. dün antibiyotiğe başladım da biraz kendime geldim.. ama yine de zor duruyorum işte, yatsam uyurum.. neyse ki az kaldı 2 saat sonra çıkıcamm..yerimseniben

tememm.. o zman bana giderken teslim edersin listeyii..elcağızlarınla tepükle kendinii..
harbiden yaa bi topicmi açsak aceba

bilmiyorumkismile

geçmiş olsn canım dikkat et kendine iş hayatı eminim zordurr ben daha atılamadımmm orayaa

durumm ( sildim altıntıyıı ) ;
Ahh canım benim yaa..İş arkadaşın bi densizlik etmiş ama sennkinin verdiği tepkilerde benimkiyle aynıı .. Niye bu kadar büyütüyorlar ki .. Üzülme canım sende yoluna girer herşeyy seninki bi sakinleşsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…