- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.601
slmmmmm hatunlar kimse yokmuuuuuuuu
gelrler birazdan bizimkilerr ne edonuz bakemmmmm ayhhh kızlar biliyonuzmu ben askımı cok sevom yaa keske simdi yanımda olsa sarılsam öpsem haylazımı :asigim::asigim:ay canım hosgeldım kımsecıkler yok bu aksam:sm_confused:
fatmagülün suçu ne
fatmagülün suçu ne
fatma gulun sucu dort erkegın bır kadına tecavuz etmesının makara konusu oldugu bı ulkede dızı olması
gelrler birazdan bizimkilerr ne edonuz bakemmmmm ayhhh kızlar biliyonuzmu ben askımı cok sevom yaa keske simdi yanımda olsa sarılsam öpsem haylazımı :asigim::asigim:
evet tecavüz edilen ezilen biz olaruz ama nedense erkeklere hiç bişey denmiyor sinirilerim alt üst oluyor böle kelimeler duygum zaman
içimi kuruttu yemın ederim bu dizii:sinifsinif:
meralım işim oldu yarın başlıyorum hemde:lepi:
çok heycanlıyım ama[/Q
AY CANIM BENIM CIDIMISIN COOK SEVINDIM HAYIRLI OLSUN CANIM DETAYLARI NE MAASI FALAN ANLATSANA
ama abisi cok iiyi kıyamam abisine hep yengesiyle onun arasında kalıyo yengesi cok fettan bi insan acaba gercek hayattada öle insanlar varmı acaba ya ck merak ediyorumtecavuz cınsel ıstısmar tacız bu kelımelrden urkuyorumya ıcımı korkutuyo yemın ederım
ay canım ya nasıl ızlıyosun ben ızlıyemıyorum
meralım işim oldu yarın başlıyorum hemde:lepi:
çok heycanlıyım ama[/Q
AY CANIM BENIM CIDIMISIN COOK SEVINDIM HAYIRLI OLSUN CANIM DETAYLARI NE MAASI FALAN ANLATSANA
msn ekle benüüü :1hug:
konusuruz orda canım..yazıyorum özelden
ama abisi cok iiyi kıyamam abisine hep yengesiyle onun arasında kalıyo yengesi cok fettan bi insan acaba gercek hayattada öle insanlar varmı acaba ya ck merak ediyorum
valla ben karar verdim artık dizi mizi izlemiyorum izlersem dürüyenin dügümleri bide bi kadın doktorun dizisi heh türkan bide komedi dükkanı nını kazırmam genelde diziler denk gelirse tvle pek aram yoktur zaten[/
ay canım kesın avrdır ıstemedıgın kadar coktur hemde emın ol ya bende askın ıkı yuzunu ızlıyorum evlenme programları falan vakıt gecmıyokı gerklı gerksız hersey mevcut tvde yanıı
tmama canım opuyorumnanaktan
canım ekledım kabul et tamam
slm kızlar......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?