- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.581
nıcın kımsecıkler yok hayatım berbat gıdıyo askerım telefonu abgırarrak suratıma kappattımafoldumben
Niye öyle bişey yaptı ki? :teselli:
ah canım ya ne sen zor ne ben soylıyım derler ya yerı cook haklı kızmıyorum ama annem gorusmeme ızın vermıyo bende ne yapıcagımı sasırdım sen yenımzıın canım bu arada tanıstıgımıza sevındım ben meral
biliyorum canım ben senin konunu üzülüyorumda ama düzelir herşey merak etme..
ben yeni degilim ama uğramıyorum bu aralar pek.
:roflol: :roflol: benim çavışım senin çavışına gel birader bizim hatunlar kapışadursun çekelim kafaları der :içelim: :içelim: :içelim: :roflol: :roflol: :roflol:
uhAUhauHAUha benim Cavu$umdaa e$lik Eder :içelim:
Bananee bizde bizde bizdeeee uhmmm cokacimcoook Yemege Giderikkk
Ondan sonra arabayla gezerik gamyoncuiremsu Ondan sonra hihoyyyt Discoya giderik ondan sonraCigara icerik ondan sonra kayveee icerikk
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet sıra bize gelio :roflol: 89/4 son imparatorlar Çok üzgünüm çoook :roflol: :roflol: ne demekse artık :roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar ben geldimmmm
şunlara bak seeeeen bi sabah gelemedik kaynatmışlar nasıl da bensiiizzz.. bu kız hastaydı bugün de foruma gelmedi öldü mü kaldı mı diyen yok maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ama raat bırakmam böle yakalarım ona göre:roflol:
hihoyyyt:içelimpuyorumnanaktansırnaşık şey
burcucuuum gözünaydın, geçmiş olsun:) kavuşmuşsun kaanına:) allah başka ayrılık yaşatmasın...
:teselli:
Selamm güzellerrrrr
Meeggggimmm Şeniz Özge benn
bu isim de değişmiş sanırımbilmiyorumkismile
aaa Özgem'miişşşşşŞeniz
temem anlamak ben canımmm:lepi:
Meeggggimmm Şeniz Özge benn
canım o da sıyah_incı a.s
temem onu da anlamak bena.s.teşekkürler
canım sen avatarında kız vardı demı yanlıs hatırlamıyrum askerınde doguda ozge benım bıldıgım o var yanlısmıyım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?