- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.621
insanların ahlakınıda bozuyorlarama abisi cok iiyi kıyamam abisine hep yengesiyle onun arasında kalıyo yengesi cok fettan bi insan acaba gercek hayattada öle insanlar varmı acaba ya ck merak ediyorum
valla ben karar verdim artık dizi mizi izlemiyorum izlersem dürüyenin dügümleri bide bi kadın doktorun dizisi heh türkan bide komedi dükkanı nını kazırmam genelde diziler denk gelirse tvle pek aram yoktur zaten[/
ay canım kesın avrdır ıstemedıgın kadar coktur hemde emın ol ya bende askın ıkı yuzunu ızlıyorum evlenme programları falan vakıt gecmıyokı gerklı gerksız hersey mevcut tvde yanıı
insanların ahlakınıda bozuyorlar
katılıyorum canım bıde nedense turk halkı ıcınde boyle konular olan dızılerı fılmlerı cook tutuyo hanı cunku bzıım ulkemızın gercegı buu yanıı
slm kızlar......................................
meral gelmedı canım bana ıstek
anam ama kaydettım canım
katılıyorum canım bıde nedense turk halkı ıcınde boyle konular olan dızılerı fılmlerı cook tutuyo hanı cunku bzıım ulkemızın gercegı buu yanıı
evet insanlar hep böle anormal seylermiş gibi izleye izleye normal karsılıyolr bi süre sonra
evet insanlar hep böle anormal seylermiş gibi izleye izleye normal karsılıyolr bi süre sonra
aynen canımm katılıyorum
hosgeldın canımmm
hoş geldin hoş sohbetlimm
hoşbulduk canlar:1hug:
ne yapıyosun nasılsın bakalım
şunlara bak seeeeen bi sabah gelemedik kaynatmışlar nasıl da bensiiizzz.. bu kız hastaydı bugün de foruma gelmedi öldü mü kaldı mı diyen yok maşallah allah muhabbetinizi arttırsın ama raat bırakmam böle yakalarım ona göre:roflol:
gecmıs olsun canım cookkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?