- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.701
ooohhh güzel canim.. 200lerden kurtulmak uzeresin.. 100ler cabuk gidiyooo vallahaaa..Izne gelecekmi cnm aralikta demistin?
gelmek istio ama verirler mi bilmiom tek şöfor aşkım şuan bakalım gelemezse çok üzülürüm yaaaa :1no2:
Sana da günaydıınnnnnnnnn
Günaydın yavrum iyiyim sanırım,
sen nasılsın iyisin mi olumunekankayizsmile
Günaydııııınnnnn
hoşbuldum canım nasılsın sen bakim iyi misin biraz daha
günaydın tatlım, kız bismillah daha be bu ne hız hemen atışmalar başlamışklava:
günaydın tatlım hoşbuldum, bana bak sen halen siyahincimsin benim alışamadım henüz :1rolleyes: kimdi bu ya diyorum bazen sonra toplanıyorum
bu sabaahh yağmur vaar istanbuldaaaa
gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niyeeeeeeeeeee boshayallersmile
ben bile daha düşünüyorum hemen olmasın diye canım yaa zor bi karar kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae
:bbo:
günaydın tatlım, kız bismillah daha be bu ne hız hemen atışmalar başlamışklava:
bu sabaahh yağmur vaar istanbuldaaaa
gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niyeeeeeeeeeee boshayallersmile
Hmmm insallah yollarlar cnmmmmm :Saruboceq:ooohhh güzel canim.. 200lerden kurtulmak uzeresin.. 100ler cabuk gidiyooo vallahaaa..Izne gelecekmi cnm aralikta demistin?
gelmek istio ama verirler mi bilmiom tek şöfor aşkım şuan bakalım gelemezse çok üzülürüm yaaaa :1no2:
canım gerçekten büyük sorumluluk istiyorr ya annesine yakın oturmak istdiğini sölüyor ve ben istemiyorum bunu
biz öleyiz normalde günaydon mesajı atıyodumda atmıcam banane uyuz bugün uzun süre konuşmucam onunla
Duygucummm
Tesekker ederim iyiyim ben.. son gaz devam
Burcummmmmm
Her gün gorusmuyormusun cnm?
Günaydınn canlarımmm hoş geldinizzz a.s.
hoşgeldiniz günaydın kızlarrrrrrr
Günaydin canim.. nasilsin... iyisin insallahhhhhhhh
günaydın durucuuummmm bayanssulusmile
At kız at yazık yarinin kıymetini billl. :gitme: Bak bize şu an bi mesaj atabilmek için neler vermezdimm
canım gerçekten büyük sorumluluk istiyorr ya annesine yakın oturmak istdiğini sölüyor ve ben istemiyorum bunu
biz öleyiz normalde günaydon mesajı atıyodumda atmıcam banane uyuz bugün uzun süre konuşmucam onunla
hmmmm arkadasimla bulusacam desen?malesef canım telde sürekli sabahtan yatana kadar mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama yüzyüze çok zor ya 1- saatliğine değmez hemde arabayla gidip geliyorum ablamla bu sefer srun olur ancak hafta sonları görüşebilcez bakalım
en büyük sorunum başlamış olcak
pazar koşu var gidelim diyo ama ben çıkamam ki
Iyilik cnm tesekkur ederim[/B]
Hoşbuldumm cnmm
Hb. cnm nasıl gidiyo?
Şükür cnm iyiyim maşallahhsen nasılsın?
Günaydın begümcüm naberr
Duygu C sanada günaydın hoşgeldin
öyle konularda tartışmalar olailiyo maalesef ama sen sen ol, bu konuları birebir kaanla konuş aileler girmesin içine, o zaman içinden çıkılmaz bi hal alıyo kafamçokkarıştı
[/B]
Hoşbuldumm cnmm
Hb. cnm nasıl gidiyo?
Şükür cnm iyiyim maşallahhsen nasılsın?
Günaydın begümcüm naberr
hmmmm arkadasimla bulusacam desen?
Iyilik cnm tesekkur ederim
Vallaha ne diyim allah yardimcin olsun... kotu bir durum bence.. insallah baban izin veriröle dicem bu akşam babamla konuşucaam bakalım babam izin verirde en büyük sorun abim ya sabah saat 8 da başlıyomuş koşu bakalım kısmetse
Vallaha ne diyim allah yardimcin olsun... kotu bir durum bence.. insallah baban izin verir
iyi iyi hadi bakalım, ne kaldı kız sende bitirdin sayılır maaşallaaaahhDuygucummm
Tesekker ederim iyiyim ben.. son gaz devam
hadi yaa, çok dengesiz havalar, dikkat et canım.daha iyim ama çok öksürüyorum, gece de uyutmadı, sızmak üzereyim.. zor duruyorum ayakta, esnemekten çenem ağrıdı
çok severim ben o şarkıyııı opuyorumnanaktan
sen nasılsın canııım?
konuşursunuz tatlım onlar ısıkma canını şimdiden.canım gerçekten büyük sorumluluk istiyorr ya annesine yakın oturmak istdiğini sölüyor ve ben istemiyorum bunu
:1hug:[/B]
Ah cnm benim.. ben oyle durumda napardim bilmiyorum.. ben ailem SIKMIYORDU beni hic..
Cok sukur.. bazen boyle zorluklarla bulusulanlari goruyorum sukur ediyorum vallahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?