Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

daha iyim ama çok öksürüyorum, gece de uyutmadı, sızmak üzereyim.. zor duruyorum ayakta, esnemekten çenem ağrıdı
çok severim ben o şarkıyııı opuyorumnanaktan
sen nasılsın canııım?

ben bile daha düşünüyorum hemen olmasın diye canım yaa zor bi karar kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae
:bbo:

canım gerçekten büyük sorumluluk istiyorr ya annesine yakın oturmak istdiğini sölüyor ve ben istemiyorum bunu

günaydın tatlım, kız bismillah daha be bu ne hız hemen atışmalar başlamış klava:

bu sabaahh yağmur vaar istanbuldaaaa
gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niyeeeeeeeeeee boshayallersmile

biz öleyiz normalde günaydon mesajı atıyodumda atmıcam banane uyuz bugün uzun süre konuşmucam onunla

At kız at yazık yarinin kıymetini billl. :gitme: Bak bize şu an bi mesaj atabilmek için neler vermezdimm

Duygucummm
Tesekker ederim iyiyim ben.. son gaz devam

Burcummmmmm
Her gün gorusmuyormusun cnm?

malesef canım telde sürekli sabahtan yatana kadar mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama yüzyüze çok zor ya 1- saatliğine değmez hemde arabayla gidip geliyorum ablamla bu sefer srun olur ancak hafta sonları görüşebilcez bakalım
en büyük sorunum başlamış olcak
pazar koşu var gidelim diyo ama ben çıkamam ki

[/B]
Günaydınn canlarımmm hoş geldinizzz a.s.

Hoşbuldumm cnmm

hoşgeldiniz günaydın kızlarrrrrrr

Hb. cnm nasıl gidiyo?

Günaydin canim.. nasilsin... iyisin insallahhhhhhhh

Şükür cnm iyiyim maşallahh sen nasılsın?

günaydın durucuuummmm bayanssulusmile

Günaydın begümcüm naberr

Duygu C sanada günaydın hoşgeldin

At kız at yazık yarinin kıymetini billl. :gitme: Bak bize şu an bi mesaj atabilmek için neler vermezdimm

kız aslında pek bir durum söz konuus değil ama canımı sıkıyor kimi zaman konuşmaları anlıyamıyorum ne yapma istediğini

kapris yapıcam askerlikteki günlerin acısını şimdi ben çıkarıcam:)kaydirigubbakcemile3

öyle konularda tartışmalar olailiyo maalesef ama sen sen ol, bu konuları birebir kaanla konuş aileler girmesin içine, o zaman içinden çıkılmaz bi hal alıyo kafamçokkarıştı

hmmmm arkadasimla bulusacam desen?

[/B]

Hoşbuldumm cnmm

Hb. cnm nasıl gidiyo?

Şükür cnm iyiyim maşallahh sen nasılsın?

Günaydın begümcüm naberr

Iyilik cnm tesekkur ederim

öyle konularda tartışmalar olailiyo maalesef ama sen sen ol, bu konuları birebir kaanla konuş aileler girmesin içine, o zaman içinden çıkılmaz bi hal alıyo kafamçokkarıştı

kesinlikle canım bende hemen söledim ne senin ailene ne de benim aileme yakın oturmak istemiyorum dedim fazlada uzaklık olmazki dedi senin ailene yakın oturaım dedi dedim yok niye yakın oturmak istiyosun dedim oda ee özlersin gidersin ayy canım işten yorgun argın gelicem bir telaş ancak haftasonları olur giderim yani dedim:)

durum ii gidiyo sen nasılsın bakalım

Ah cnm benim.. ben oyle durumda napardim bilmiyorum.. ben ailem SIKMIYORDU beni hic..
Cok sukur.. bazen boyle zorluklarla bulusulanlari goruyorum sukur ediyorum vallahaa

Duygucummm
Tesekker ederim iyiyim ben.. son gaz devam
iyi iyi hadi bakalım, ne kaldı kız sende bitirdin sayılır maaşallaaaahh
bi düşse şu askerlik ya :Saruboceq:

daha iyim ama çok öksürüyorum, gece de uyutmadı, sızmak üzereyim.. zor duruyorum ayakta, esnemekten çenem ağrıdı
çok severim ben o şarkıyııı opuyorumnanaktan
sen nasılsın canııım?
hadi yaa, çok dengesiz havalar, dikkat et canım.
Dinlen biraz hep bilgisayarın başında olmaz böle
konuşursunuz tatlım onlar ısıkma canını şimdiden.
Zamanı gelince herşey yerine oturur. Du bakalım.
[/B]
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…