Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

6 Ağsutos günü geldi aklıma boshayallersmile
14 saat yolculukta gözümü bi an olsun kırpmadım hele Sivas İl Sınırı tabelasını görünce sabahın 5inde öyle bir enerjiyle dolmuştum ki anlatamam opuyorumnanaktan
canım nişanlımı görmek için öyle sabırsızdı ki o bekleyiş. törende herkes birbirine benzediği için ayırt etmek çok zordu ama silahlı hareketler için şapka ve üstünü çıkarınca hemen tanıdım.Allahım deli gibi zıpzıp zıplamıştım :kedi: sonra tören bitti yine heyecanlı bir bekleyiş ve kavuşma anı :asigim:

İnanılmaz guzeldı yemn törenııı askerımle 3 gun8 doya doya gecrdk bır dakıka olsun yannndan ayrılmadım..Ama sımdı ölüyorum aglamaktan,cok canım yanıyorr aynı ılk gun kı acıyı yıne cekıyorum..Bu memleketın hıc tadıı yok..mafoldumben

Askerimle vedalştm cnm geldm memleketıme cok ağırrr,ınanılmaz üzgnum.

canım Allah kavuştursun tekrardan. elbet üzüntü oluyor ama şöyle düşünmelisin ki sevdiğin artık tam anlamıyla asker oldu ve günler geçiyor. göndereceğin günü düşün bak gitti tören bile oldu. şimdi dağıtım için mehtap sayıcaksın. böylelikle geçireceğiz günlerimizi.
çok şükür sende gidebilmişsin yemin törenine, gitmek isteyip gidemeyenlerde var olumunekankayizsmile

Ahhh cnm bi kes gözümü kırpmadım otbste mılet geldı ta yanıma agllıyorum dıye bır de tek döndüm kayınvalıdemler dün döndü.Okadar güçsüüzmki şuan.cekındım footlra bakıorum,onun yanında giydiğim kıyafetlerımı kokluyorum o kokuyo..mafoldumben

Dağitıma gelcek cnm 25 gun sonra.Ama işte aklımdan atamdıgım şey dagıtma geldkten sonra 6 ay 7 ay ben napcam onsuz.Doğu oldugu kesnleştı zaten,otbslerde gtmes yapamam ben.

Canım benm Allah kavuştursunn askerine tez manda kavuşursun inşallah.. Hiç üzme kendini ağlama gurur duy sevdiğinle vatanı için yemin etti ve sende yanındaydın ne güzel bir duygu..Ben o duyguyu yaşayamayanlardanım...
Bi bakmışsın göz açıp kapamış gibi gelir süre askerin yanında olur canım benimm :1hug:

canım benim sabır geçicek bugünler kendini toparlamaya çalışmalısın zor olsada bilmiyorumkismile
eklesene fotoğraflarınızı bizde görelim boshayallersmile

çağlam insan alışıyor yokluğa ama görünce her şey başa dönüyor değil mi :gitme: benim aşkım ne zamn gidicek acaba..Kasım içinde ama tahmini ne zamn bilen var mı eyvahedigeldismile

Cnm inş vala suan cok ağır gelıyor rüya gbydı resmen.
canım benim sabır geçicek bugünler kendini toparlamaya çalışmalısın zor olsada bilmiyorumkismile
eklesene fotoğraflarınızı bizde görelim boshayallersmile

Ekleyeyım tatlım ama formyla yok=((( ınanılmaz kalabalıkktı.

Cnm inş vala suan cok ağır gelıyor rüya gbydı resmen.

Ekleyeyım tatlım ama formyla yok=((( ınanılmaz kalabalıkktı.

allah kavuştursun canım birde iyi yönünden düşün 2bucuk ay içerisinde iki kere görüşeceksiniz bu güzel bi teselli allah yardımcın olsun suanki özlemini anlayabiliyorum turkbayragi herşey vatan için

çağlam insan alışıyor yokluğa ama görünce her şey başa dönüyor değil mi :gitme: benim aşkım ne zamn gidicek acaba..Kasım içinde ama tahmini ne zamn bilen var mı eyvahedigeldismile

Cnm daha ben de cok yenıyım 35gun falan oldu gdelı ed alışıyor tabıkı ama işte vedalar mahvetdı benı ..Sabırlı olcaz her zaman..Celp dönemlerı acıklanmstr canım 90/4 celp dönemlerı yazdınmı google

ayy yazayım hemen cnm..askerlikten öncede hasret cektim ben alışkınım biraz o zamn n,işnalıydık gidebiliyordum yanına..ahhh bir haftayı beraber gecirmiştik doya doya özlem giderdim aşkımla ama şimdi nişanı attık tkrar barıştık yemin töreninede gidemessem diye korkuyorum..çok özlerim yaaa

cnm tarih olarak öğrenemem ki ama..2010 kasımda gidicek ama tahmini ne zmn nerak ettim.bulabilirmiyiim akannehir aslında ağustostu asker fazlalığı varmışşş kasıma aldılar..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…