- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.481
Cnm bzmkı gtmden 1 hafta önce bellı olduu ama çok oyaladılarbelli değil daha ne zamn belli oluyor kızlar yaa akannehir gitmesine ne kadar kalaaa
selam tatlmselam kızlar kaydirigubbakcemile5
Cnm aynen aynennnn ALLAHIM sabır versn hepimze24saat bişey yiyememiştim çünki en son o dokunmustu dudaklarımaa offffff offff seni çok iyi anlıyorum hemde cok iyi
Canim benim.. ama dagitimdan sonra gene mehtap sayacaksin.
Bileti aldigim gün 104den beri saydim.. bi baktim 4 gun kaldi :)
bende 7 ay görmedim.. ama gun saydigin icin cabuk geciyoo
Bol bol fotograf cekinin dagitimda.. hep bakarsin onlaraaa
Canim bende oyle diyordum.. tmm cok zor gunlerim oldu..Cnm bzmkı gtmden 1 hafta önce bellı olduu ama çok oyaladılar
selam tatlm
Cnm aynen aynennnn ALLAHIM sabır versn hepimze
Tatlım naptın 7 ay nasıl gectı tamam buyuk konusmuyum ama cnm yok yok dayanamıom işte cok canım yanıyor aglamak ıstemıorum suan ama tutamıorum kendmı
AswangCullen Kasım celbinde gideceği kesin mi cnm? yoksa Aralık'tada gidiekler var.
Kızlar sizce uçakla gunu bırlk gıdyım mı yer bulabılırsem hafta sonu
Canim bisey diyimmi..kasım cnm...mayıstan ağustos oldu ordan kasım..attıkça attılar..gitse gelsede evlensek yaaaa... tecilliydi benimki bozdurana kadar bi uğrastık zaten..kasımda gitsin artııık..
Cnm saolasın pekı gtme ımkanın oldmu yanı gtsem görştrmselermı doğu dıyeCanim bende oyle diyordum.. tmm cok zor gunlerim oldu..
ikimizde telefonde agladigimiz gunler oldu.. zor olsada geciyoooo olumunekankayizsmile
Biz burdayiz zor gunlerin icin..
Cnm valaaaa bılmıyorumkı gunu birlik dha smdı geldım yanından,ama doymak ne mumkun.kesinlikle git ama sürpriz yaaaap...taburun kapısında beklemelisin...ya çarşı izni vermezler se ama o hafta kaydirigubbakcemile3
askerin nerde senin artık çarsı izinide var carsıya cıktıgı gün git rahat rahat gezersiniz
onu bilmiyorum cnmm.. doguya hic gitme bence cnm,,Cnm saolasın pekı gtme ımkanın oldmu yanı gtsem görştrmselermı doğu dıye
Cnm valaaaa bılmıyorumkı gunu birlik dha smdı geldım yanından,ama doymak ne mumkun.
Cnm cok uzak ıspartada 16saatr yoldayım otbsle gdemem zaten de dedın gbı carsısı cıkmassa dıe korkuom
:gitme::gitme:mafoldumben
İnanılmaz guzeldı yemn törenııı askerımle 3 gun8 doya doya gecrdk bır dakıka olsun yannndan ayrılmadım..Ama sımdı ölüyorum aglamaktan,cok canım yanıyorr aynı ılk gun kı acıyı yıne cekıyorum..Bu memleketın hıc tadıı yok..mafoldumben
Babykemm problem 6ay 7ay meselesi aklımdan atamaıyorum bi türlü ALLAHIM dagıtıma geldkten sora nasıl vedalaşcam blmıorum hc(
belli değil daha ne zamn belli oluyor kızlar yaa akannehir gitmesine ne kadar kalaaa
merhaba canım artık oynuyo evet hissediyorum cinsiyetimizi ekimin 27sinde ögrenecegiz inşallah tatlım:ecrin_bebek:
Canim bisey diyimmi..
Biz tecili bozdurmustuk bir an once gitsin diye.
mayis istedi olmadi agustos dediler.. agustos olmadi kasim dedilerr..
biz tabiki bu arada hep uzulduk..
kasim oldu aralik 4 gitti.. cunku bayram vardi kasimda..
Ayni senin gibi bir durum yani
AHH cnmmm benim.. aynen cok heyecanli donemdi yaaah babykem bu konuda da aynıymışız bak biz de mayıs 2009dan kasım 2009a kadar bekleyiş,vedalaşma, birbirimize doyma sürecindeydik.. nası bi gerginlikti allahım yaa.. bizde tecil bozdurduk da taa kasımda gidebildi.. bayramda aldılar benim nişanlımı, çok kötüydü o bayram :gitme:
AHH cnmmm benim.. aynen cok heyecanli donemdi yaa
mayis degil agustosta gidecek diye heveslendik yok kasim.. yok aralik..
ah ulen ahhhh.. benimki bayramdan sonra gitti..
keske mayista gitmis olsaydi simdi bitmis olurdu
Flowerrrr cnm cdden ınanılmaz gzeeeel bı duyguydu yaa bulamadım askerımıı kayboldum:))) kayın valıdemı falan kaybetdımmm ordasora pat karsma cıktı askerm sarıldk nasıl ağladım 3gun 1 sanıye ayrılmadım yanndan herseyı doyasıya yaptımmmm cok eglendık cok gesdık gulduk dertleştkk.Çok gzeldı cok cnm .Şuan cok zor gelıor 4kes aradı bgun akşama ıns yne arar yksa ben delırcem okulm var gtmek de ıstemıom üzüntden fakat gtmelıyım.Maşalh 8 ay mı cnm ama nıe ole oluo cnm nerde askerın özeldn falan yaz bana.
:lepi: :lepi: :lepi:tatlikis - HÜR GENERAL :lepi: :lepi: :lepi:
my_everything - Şafak 7 - ANTALYA'ya selam opuyorumnanaktan
sametsevgi - Şafak 14 - BOLU'ya selam opuyorumnanaktan
sarilale0308 - Şafak 14- BOLU'ya selam opuyorumnanaktan
papatyaa88 - Şafak 17 - ÇANAKKALE'ye selam opuyorumnanaktan
mehabbet- Şafak 18 - ÇANKIRI'ya selam opuyorumnanaktan
esmerimm - Şafak 27 - GAZİANTEP'e selam opuyorumnanaktan
zbyd - Şafak 30 - HAKKARİ'ye selam opuyorumnanaktan
nnisanyagmuruu - Şafak 32 - ISPARTA'ya selam opuyorumnanaktan
umudayolculuk01 - Şafak 33 - MERSİN'e selam opuyorumnanaktan
EosHera - Şafak 33 - MERSİN'e selam opuyorumnanaktan
bktbyz - Şafak 88
03062008 - Şafak 107
babyke - Şafak 122
hayraniim - Şafak 122
busrae - Şafak 123
dadlu_qirl - Şafak 127
Fides_ - Şafak 136
tutku03 - Şafak 139
HejaR12 - Şafak 143
susu_ - Şafak 183
angelgozde - Şafak 209
kardelen44 - Şafak 213
Grimsi_ - Şafak 214
yegec123 - Şafak 216
nuran07 - Şafak 216
Duygu.C - Şafak 218
burchecan - Şafak 220
eftelyaecrin - Şafak 224
maviye_sevdali - Şafak 226
mavimavimavi - Şafak 229
Brokoli - Şafak 260
nefesim - Şafak 260
SiYaHinCiM -Şafak 308
wbluebluew - Şafak 308
miracle07 -Şafak 309
qizz - Şafak 313
xdurux - Şafak 336
pissy - Şafak 352
zeynelim - Şafak 360
nefesim - mehtap 26-ESKİŞEHİR'e selam opuyorumnanaktan
wbluebluew - mehtap 65-VAN'a selam opuyorumnanaktan
turkbayragi turkbayragi BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...turkbayragi turkbayragi
kızlar askerden önce ve sonra ne gibi değişim oldu nişanlılarınızda..askerlik değiştiriyormu gercekten..hani adam eder derler yaCADIARZU
hadi bee kaydirigubbakcemile3aa duygum ben yokmuşum senin listende yaa beni de ekle sırnaşık şey
hoşgeldin bu arada kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?