- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.461
Canim yaaaCnm inş vala suan cok ağır gelıyor rüya gbydı resmen.
Ekleyeyım tatlım ama formyla yok=((( ınanılmaz kalabalıkktı.
20 yasındayım babamıznın 131günü kaldı çok şükür azalttık :)))
Amin cnm Amin..Zamanla alışcam.
cnm tarih olarak öğrenemem ki ama..2010 kasımda gidicek ama tahmini ne zmn nerak ettim.bulabilirmiyiim akannehir aslında ağustostu asker fazlalığı varmışşş kasıma aldılar..hihoyyyt
seni o kadar iyi anlıyorumki suan içinde oldugun durumu tahmin ediyorum en azısı yalnız dönmek sende askeriyenin kapısına kadar gittinmi ben gitmiştim eşimi içere aldılar ben kaldım dışarda aaaaaaa allahım o günler gitsin bidaha gelmesin cok zordu yaaa 30gün kıyafetiyle yatıp kalkmıştım kokusu var diee allahım ne olur bu hasretlikler cabuk bitsin:Saruboceq:
ne güzeeel erkenden anne olucaksıın..ben 22 yasındayım.daha askere gidiceek geliceeek evlenicez derken 28 29 umda düşünüyorum bebekkaç yasında evlendinn
Ahhh cnm.. bir an once gitsin ve gelsinnn...ayy kızlar yazdıklarınızı okudukça aklım basıma gelmeye basladı hee sanki hiç gitmicek gibi geliyordu:gitme:
90 / 4 canım benimm
kiz nediyon yaa.. senin his nerden cikti simdiiii
yok oyle bisey yawwklava:
bak görrsün hamiş topiklerinde görcem seni :lepi:
OFFFFF evet canım yaa otogarda tek başımaydım otbste tek başımayıdım resmen nefesm gitdi ya
Canim benim.. ama dagitimdan sonra gene mehtap sayacaksin.Babykemm problem 6ay 7ay meselesi aklımdan atamaıyorum bi türlü ALLAHIM dagıtıma geldkten sora nasıl vedalaşcam blmıorum hc(
selam kızlar kaydirigubbakcemile5
kizzz delumusun neeeeee... senin hic nerden cikti birdennn kafamçokkarıştıkiz nediyon yaa.. senin his nerden cikti simdiiii
yok oyle bisey yawwklava:
bak görrsün hamiş topiklerinde görcem seni :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?