Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Amin cnm Amin..Zamanla alışcam.

seni o kadar iyi anlıyorumki suan içinde oldugun durumu tahmin ediyorum en azısı yalnız dönmek sende askeriyenin kapısına kadar gittinmi ben gitmiştim eşimi içere aldılar ben kaldım dışarda aaaaaaa allahım o günler gitsin bidaha gelmesin cok zordu yaaa 30gün kıyafetiyle yatıp kalkmıştım kokusu var diee allahım ne olur bu hasretlikler cabuk bitsin:Saruboceq:

OFFFFF evet canım yaa otogarda tek başımaydım otbste tek başımayıdım resmen nefesm gitdi ya

ne güzeeel erkenden anne olucaksıın..ben 22 yasındayım.daha askere gidiceek geliceeek evlenicez derken 28 29 umda düşünüyorum bebek kaç yasında evlendinn

cok geç kalmıssınız yaa :)))))))) hayırlısı olsun inşallah 19 yasımda evlendim evlendikden 9 ay sonra eşim askere gitti sonra temmuzda izine gelmişti ve gittikden sonra bebegim oldugunu ögrendim :) muhteşem bi duygu allah herkese yaşatsın :)))

Babykemm problem 6ay 7ay meselesi aklımdan atamaıyorum bi türlü ALLAHIM dagıtıma geldkten sora nasıl vedalaşcam blmıorum hc(
Canim benim.. ama dagitimdan sonra gene mehtap sayacaksin.
Bileti aldigim gün 104den beri saydim.. bi baktim 4 gun kaldi :)
bende 7 ay görmedim.. ama gun saydigin icin cabuk geciyoo
Bol bol fotograf cekinin dagitimda.. hep bakarsin onlaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…