Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sizinkilerde bizim gibi olmuş, kasım dediler olmadı, şubat dediler yine olması sonra Mayıs celbi 2.grup Temmuz ayında gitti sempatiksalakcinni
valla beklemek daha sancılı bir dönem

sorma canım yaa kaç senelik ilişkimizde hiç kavga etmemiştik o dönemde kavga ettiğimiz kadar, nası gergn bi zamandı yaaa ha gitti ha gidecek diye kafamçokkarıştı oohhooo neler geldi geçti baksanıza CADIARZU

Cep teli cekıormuydu cnm bırde askern doğuda falanmı

bugün askerlikte ki 105. günümüzü yaşıyoruz. Bittiğinde nasıl değişim olup olmadığını göreceğiz.ama şimdi ben kendimde bile bir değişim hissediyorum.Daha bağlılık oldu, anlamsız yere birbirimize sataştığımızı anladım.kendiminde haksız yere şeyler yaptığımı farkettim. nişanlım aklı başında birisiydi zaten ama askerde konuşması düşüncelerine daha bi olgunluk geldi. Konuşmaları bana daha bi çekici geliyor açıkçası :kedi:

off sorma canım yaa bizdede çok tartışmalar oldu bilmiyorumkismile
biran önce 460 denmeli ve askerlik yapılmalı yoksa beklemek daha yıpratıcı.

nişanlımın oraya 90/3'lerden gelen olmuş şafak 432 dediği anda içimden birşeyler koptu zeybek oynayacaktım o anda diyor kaydirigubbakcemile3 bizde yeni yeni adepte oluyor işte alt devreler geldikçe zamanın geçtiği anlaşılıyor.

burcu olanları okudum herşey çok güzel derken bu acelecilik sizi yalnış kararlara sürüklüyo anladığım kadarıyla..Bitti demen neyi değiştirecek mutlu olucakmısın onsuz..Ben sevgilinin biraz daha sabırlı olmasını beklerdim..İş bulayım o zamana kadarda sabredelim demesini beklerdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…