- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.501
sizinkilerde bizim gibi olmuş, kasım dediler olmadı, şubat dediler yine olması sonra Mayıs celbi 2.grup Temmuz ayında gitti sempatiksalakcinni
valla beklemek daha sancılı bir dönem
evet ben de hep onu düşünüyorum bi faydası olmadıgı bilsem de.. mayıs olmadı hadi ağustos olsaydı, o zaman da şimdilerde geliyo olucaktı.. napalım kısmet deilmiş, biticek canım biticek inşallah gelicekler arka arkaya biizmkiler de opuyorumnanaktan :Saruboceq:
yazayım canım şimdi sana, şans mı şanssızlık mı ne desem bilmiyorum, öyle çıktı kısmetimize, askerlik baya zorlu oldu bize :çok üzgünüm: ama çoğu bitti azaı kaldı çok şükür geçiyor bitecek de :Saruboceq:
hadi bee kaydirigubbakcemile3
ekleyeyim hemen tabi canım benim
kaç şafağın
bu arada listede ismi olmayanlar söylesin ekleyeyim.
anumm gözde kıss geldinmi sen canım okudum biraz yazdıklarını çok sevindim alıcam detaylarını :)
ustası belliimi
sorma canım yaa kaç senelik ilişkimizde hiç kavga etmemiştik o dönemde kavga ettiğimiz kadar, nası gergn bi zamandı yaaa ha gitti ha gidecek diye kafamçokkarıştı oohhooo neler geldi geçti baksanıza CADIARZU
tamamdır tatlım ekledim :1hug:saol canım benim a.s.105 canım şafağımız opuyorumnanaktan
kızlar askerden önce ve sonra ne gibi değişim oldu nişanlılarınızda..askerlik değiştiriyormu gercekten..hani adam eder derler yaCADIARZU
Izine gelecegi gün demek :lepi:mehtap needir :kedi:
Izine gelecegi gün demek :lepi:
kızlar herşey gelişşiyor ve ani kararla bizimde ilişkimiz bitmiş bulunmakta.
kizzz ne diyorsun???? ne oldu cnm?kızlar herşey gelişşiyor ve ani kararla bizimde ilişkimiz bitmiş bulunmakta.
hani yüz yüze konuşcaktınızzz :teselli:
telefonda konuştuk canım yüzyüze görüşmemize gerek kalmadı benbitsin o zaman dedim suratına kapattım
oda ne mesaj ne defacede bişey yazdı çıkmış msnden,faceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?