Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

begümüm son turlar ama iyice yıprandım ben ya..sevgilim doğuda çarşı yok ,net yok, cep tel yok iyice bunalmışş durumdayım son turların tadını bıle cıkaramıyacak haldeyım

evet cnm geçen gün kadar sizin o kadar kalmış ne tesadüf olumunekankayizsmile
inşallah çabucak geçer şu askerlik günleri geriye baktığımızda ardımızda kalsın. huzurla sağlıkla mutlulukla evlilik telaşlarımız olsun :Saruboceq:

sizin düğün gelince hemen olacak mı?

bizde kavga ettik ama barıştık takma be askerlik psikolojisi işte hem kızıom hem de deli gibi seviom:asigim:
Valla napıym yaa bana kızıo gidio saçma sapan şeyler yapıyo neyse özür diledi dün barıştık..Suçlu olduğunun farkındaa..
uhAUAhuaHuahUHAU Sen isi biliyon kiz :))))
nevardir icindeeeee

Babykemm hediye almış olabilir diye düşünüyorum.. Gelince görcez söz verdim içi rahat etsin diye gelince seni arıcam öyle açıcam diye.. şakkıdı

begümüm son turlar ama iyice yıprandım ben ya..sevgilim doğuda çarşı yok ,net yok, cep tel yok iyice bunalmışş durumdayım son turların tadını bıle cıkaramıyacak haldeyım

aynı durumdayız tatlım ben de ctesi daralmış durumdaydım.. çarşı yok net yok doğuda dağın başında bi başına benim nişanlım da.. 8 aydır da görmüyoruz birbirmiiz, özlem apayrı bir konu maalesef... çok ii anlıyorum seni.. biticek inşallah kurtulucaz hepsinden canım :Saruboceq:

angelgozde, Babyke, didem_evo, EosHera+, flowerb, HejaR12, pissy, xdurux, yengec123

selam güzeller

selam canım hoşgeldin

tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin.
11 gün sonrada bizim nişan yıldönümümüz 29 Ekim :asigim:
ben bişey dikkat ettimde Ekim ayında hep nişanlar oluyor, nişan ayı ilan ettim ben Ekim'i

Allah razı olsun canım
evet ya ekimde çok nişan düğün oluyoropuyorumnanaktan
sizinkide şimdiden kutlu olsun tatlım

inşallah evlilik yıldönümlerinizide görürürzz canımm

hoşgeldin devremm olumunekankayizsmile

inşallah canım inşallah hep beraber
darısı başınızazemuszemus

inşallah evlilik yıldönümlerinizide görürürzz canımm

hoşbuşduk devrem okulda ders yokmuş kaçamak yapim bi bakim dedim :1hug:
hoşgeldin devremm olumunekankayizsmile

selam en kral şafakçı güzeli olumunekankayizsmile
şafağa bak maşallah

teşekkürler canım sizler böyle dedikçe anca inaıyorum şafağımın bittiğine hala şaka gibi görebilecekmiyim acaba bilmiyorumkismile

amiiin canım inşallah olucak :)
bakıcaz canım kısmet, işe başlasın bi, duruma göre bakıcaz, ev bakıcaz içinin döşenmesi falan zamanla olucak paldır küldür acele herşey aynı anda olsun istemiyorum ben çok fazla.. nasıl olucak ne zaman olucak bilmiyorum hayırlısı :uhm:
sizin canım?

angelgozde, Babyke, didem_evo, EosHera+, flowerb, HejaR12, pissy, xdurux, yengec123

selam güzeller

selam canıım hoşgeldin :)

en zorlu olanı da bizimkilerin askerliği sanırım canım..çok agresif bide hemen sinirleniyo tahammülsüz oldu normalmi bilmiyorum.bi çarşı olsaydı yada net ama yok..geldıklerınde hemen toparlanırlarmı birde bu düşünce var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…