- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.541
Mustafa ceceli tatlımmm zemuszemus
Mustafa ceceli tatlımmm zemuszemus
:lepi:bugün nişanımızın 1. yılı
sizin geçen gün sayısı kadar bizde de kalan gün sayısı şafak 105 opuyorumnanaktanbizim geçen günler kadar çabuk sizin de geçsin, sizin geçen günler kadar da hızlı bizimkiler geçsin, bitsin kurtulalım tatlım, dertleşmelerimiz farklı konularda olsun inşallah :Saruboceq:
eveeeet çok güzel bu şarkı :asigim: :1hug:
adı ne didom hemen dinlicm delikafadulden
Valla napıym yaa bana kızıo gidio saçma sapan şeyler yapıyo neyse özür diledi dün barıştık..Suçlu olduğunun farkındaa..bizde kavga ettik ama barıştık takma be askerlik psikolojisi işte hem kızıom hem de deli gibi seviom:asigim:
uhAUAhuaHuahUHAU Sen isi biliyon kiz :))))
nevardir icindeeeee
ahh be didemim ne yaptın ya ağlamazken okurken gözyaşlarımı tutamadım ya
diyorum ne yapmamı istiyorsun sölesemde yapmıyorsunki diyo
allahım sen bana yardım et 3 gündür ağzıma bişey sürmüyorum ya
inşallah evlilik yıldönümlerinizide görürürzz canımm:lepi:bugün nişanımızın 1. yılı
angelgozde, Babyke, didem_evo, EosHera+, flowerb, HejaR12, pissy, xdurux, yengec123
selam güzeller
begümüm son turlar ama iyice yıprandım ben ya..sevgilim doğuda çarşı yok ,net yok, cep tel yok iyice bunalmışş durumdayım son turların tadını bıle cıkaramıyacak haldeyım
angelgozde, Babyke, didem_evo, EosHera+, flowerb, HejaR12, pissy, xdurux, yengec123
selam güzeller
selam güzeller
selam güzeller
tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin.
11 gün sonrada bizim nişan yıldönümümüz 29 Ekim :asigim:
ben bişey dikkat ettimde Ekim ayında hep nişanlar oluyor, nişan ayı ilan ettim ben Ekim'i
inşallah evlilik yıldönümlerinizide görürürzz canımm
hoşgeldin devremm olumunekankayizsmile
inşallah evlilik yıldönümlerinizide görürürzz canımm
hoşbuşduk devrem okulda ders yokmuş kaçamak yapim bi bakim dedim :1hug:
hoşgeldin devremm olumunekankayizsmile
selam en kral şafakçı güzeli olumunekankayizsmile
şafağa bak maşallah
evet cnm geçen gün kadar sizin o kadar kalmış ne tesadüf olumunekankayizsmile
inşallah çabucak geçer şu askerlik günleri geriye baktığımızda ardımızda kalsın. huzurla sağlıkla mutlulukla evlilik telaşlarımız olsun :Saruboceq:
sizin düğün gelince hemen olacak mı?
selam güzeller
aynı durumdayız tatlım ben de ctesi daralmış durumdaydım.. çarşı yok net yok doğuda dağın başında bi başına benim nişanlım da.. 8 aydır da görmüyoruz birbirmiiz, özlem apayrı bir konu maalesef... çok ii anlıyorum seni.. biticek inşallah kurtulucaz hepsinden canım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?