Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk çiçemmm

bizimde hemen olmıyacak canım. gelsin işine girsin alınacakları yavaş yavaş alalım. 1 senede anca hazırlanırız zaten. nasipse 2012 yılının ağustos sonu eylül başı düşünüyoruz.düşücenler böyle tabi Allah ne gösterir bilemeyiz.düşününce bile bi telaş heyecan basıyor beni eyvahedigeldismile

kızlar askerimle galiba ilk görüşmemiz bizim evde olucak gibi çünkü dedemiz bizim evde şuan ve haftasonu geldiği için oda ablalarıyla bizim eve gelicek sanırım dedemizi görmeye yani ne kadar zor olucak gizli olduğu için kavuşmamızda bu topicdekilerden baya farklı olucak gibi görünüyo:)

Son düzenleme:

evet canım kimse alınmasın kırılmasın tabii ki askerlik denen kavram her yerde zor ama bizimklier gerçekten çok zor yapıyolar dolayısıyla biz de çok zorluk çakiyoruz, allah yardımcımız olsun tatlım şükür ki az kaldı, sabredelim birbirimize destek olalım güçlü olalım bitirelim tatlım :teselli:
ben de aynı şeyleri düşünüyorum, askerliğin zor oldugu kadar geldiklerinde adapte süreci de zor olucak bence de :uhm:

aynen işte biz de 1-1,5 sene geçer gibi düşünüyoruz.. kimizin de hayali açık havada kır düğünü olması yönünde o yüzden haziran 2012 sanırım.. ama tabii ki tamamen hayal, düşünce bu şu anda bişey belli deil.. bakalım kısmet canım allah gönlümüze göre versin:Saruboceq:

xdurux, 03062008, AswangCullen, Babyke+, betus_g, cagla22, didem_evo, Duygu.C, EosHera+, flowerb+, gdogan, mehabbet, pissy, yengec123

herkese selamlar yemek yedim geldimm

İnşallah çabuk toparlanırlar ve bizde çabuk toparlanırız..
benimki evde beklemek kolay diyo bu lafı öyle zoruma gıttıkı agzımı açamadım..
birde 1 hafta erken terhıs alabılırmıs çarşısı olmadıgı ve doguda oldugu ıcın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…