- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.561
hoşbulduk çiçemmmamiiin canım inşallah olucak :)
bakıcaz canım kısmet, işe başlasın bi, duruma göre bakıcaz, ev bakıcaz içinin döşenmesi falan zamanla olucak paldır küldür acele herşey aynı anda olsun istemiyorum ben çok fazla.. nasıl olucak ne zaman olucak bilmiyorum hayırlısı :uhm:
sizin canım?
selam canıım hoşgeldin :)
amiiin canım inşallah olucak :)
bakıcaz canım kısmet, işe başlasın bi, duruma göre bakıcaz, ev bakıcaz içinin döşenmesi falan zamanla olucak paldır küldür acele herşey aynı anda olsun istemiyorum ben çok fazla.. nasıl olucak ne zaman olucak bilmiyorum hayırlısı :uhm:
sizin canım?
en zorlu olanı da bizimkilerin askerliği sanırım canım..çok agresif bide hemen sinirleniyo tahammülsüz oldu normalmi bilmiyorum.bi çarşı olsaydı yada net ama yok..geldıklerınde hemen toparlanırlarmı birde bu düşünce var bende.
canım özür dilerim ağlama senŞeniz
konustunuzmu yenıden aradımı sen bıttı dıyınce
bizimde hemen olmıyacak canım. gelsin işine girsin alınacakları yavaş yavaş alalım. 1 senede anca hazırlanırız zaten. nasipse 2012 yılının ağustos sonu eylül başı düşünüyoruz.düşücenler böyle tabi Allah ne gösterir bilemeyiz.düşününce bile bi telaş heyecan basıyor beni eyvahedigeldismile
iyilik cnm benim... neoldu.. konustunuzmi gene.. ayrildik diyodun az once?naber canım
evet canım kimse alınmasın kırılmasın tabii ki askerlik denen kavram her yerde zor ama bizimklier gerçekten çok zor yapıyolar dolayısıyla biz de çok zorluk çakiyoruz, allah yardımcımız olsun tatlım şükür ki az kaldı, sabredelim birbirimize destek olalım güçlü olalım bitirelim tatlım :teselli:
ben de aynı şeyleri düşünüyorum, askerliğin zor oldugu kadar geldiklerinde adapte süreci de zor olucak bence de :uhm:
Hosgeldin cnmmmxdurux, 03062008, AswangCullen, Babyke+, betus_g, cagla22, didem_evo, Duygu.C, EosHera+, flowerb+, gdogan, mehabbet, pissy, yengec123
herkese selamlar yemek yedim geldimm
:enbuyukkk: alkisalkisalkis
maşallah baya kalabalığızzzz delikafadulden
yok canım olur mu ööle şey ya
yok aramadı msndenifaceden çıkmış hemen sanırım dışarı çıktı
iyilik cnm benim... neoldu.. konustunuzmi gene.. ayrildik diyodun az once?
slm kzılar ne kadar kalabalık bugun burası ıkı gundur kımsecıkler yoktu
bitirmekte kararlı mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?