- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.581
Bence canim yarin git bulus ve yuz yuze konus..aramadı bende aramamaya çalışıyorum veya yüzyüze mi görüşsem diyorum onada hak veriyorum ya yarın konuşup herşyi yola mı koysak
ne dersin bebişim ya
üzülüceğimi biliyorum sırf ailemin yüzünden btsin istemiyorum çk hayaller kurduydumailesi işe gir gideriz o zaman diyomuş
iki günün acısını çıkıyoruz şekerimmm sempatiksalakcinni
Bence canim yarin git bulus ve yuz yuze konus..
Cok acele karar veriyorsunuz.. yazik degilmi bu 15 aya????
ikinizdi ciddi ciddi konusmaniz lazim ve herseyi planlayin yarin
söz nezaman olsun.. tanisma nezaman olsun.. onceden hepsini konusun yani.olumunekankayizsmile Seviyom seni canim olumunekankayizsmile Yanliz degilsin
canım bırbırnızı sevıyosunuz vazgecmeyın bence annmede benım hattımı kırmıs ama yınede vazgecmıyorum o kadar ay yolunu bekledın canım aılende zamanla kabul eder
doğru sölüyorsun gidip yarın konuşim ben en iyisi başka türlü telefonda halledilecek konu değil bu sürekli birbirimizi yer dururuz bende seni seviyorum bitanem
seviyoruz ama annem ablam engelliyor aaaaaaaaa niye yapmış hani geldiğinde olur söz diyordu ben kaçırmışım bunları ya
Burcummm
Hakkinizda hayirlisi... yarin gitme ise.. hasta bildir.. tum gun cikin uzak bir yere.. rahat rahat konusun.. herseyide planlayin yani.. birdaha boyle tartismalar cikmasin diye
şafak 107 zemuszemus
mansallah canım darısı bızım basımıza benım safak 420turkbayragi
Burcummm
Hakkinizda hayirlisi... yarin gitme ise.. hasta bildir.. tum gun cikin uzak bir yere.. rahat rahat konusun.. herseyide planlayin yani.. birdaha boyle tartismalar cikmasin diye
aminn inşallah canım yerimseniben bi gün sen de görüceksin bu günleri yerimseniben
İnşallah çabuk toparlanırlar ve bizde çabuk toparlanırız..
benimki evde beklemek kolay diyo bu lafı öyle zoruma gıttıkı agzımı açamadım..
birde 1 hafta erken terhıs alabılırmıs çarşısı olmadıgı ve doguda oldugu ıcın canım.
şafak 107 zemuszemus
flavırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile Şeniz Şeniz:roflol:
Benim CAVUSUM dediki onun cavusunu döverim benbabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohaoldumsmile benim çavışım senin çavışına ne desin bugün :roflol: :roflol: :roflol:
Benim CAVUSUM dediki onun cavusunu döverim benklava: hahahahaha olumunekankayizsmile
Burcummm
Benim cavusum dediki, en buyuk cavus benim.. o dümenci cavus :roflol:benim çavışım da didi ki benim şafağım onun şafağını döver didi kötükedihüsoklava: kötükedihüso :roflol: :roflol: Şeniz
aksami bekle.. aksam yemegini ye.. baktin bisey duymadin ondan, mesaj atöle yapıcam ama napıyosun dememe cevap yazmadı ya konuşmuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?