Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aramadı bende aramamaya çalışıyorum veya yüzyüze mi görüşsem diyorum onada hak veriyorum ya yarın konuşup herşyi yola mı koysak

ne dersin bebişim ya
Bence canim yarin git bulus ve yuz yuze konus..
Cok acele karar veriyorsunuz.. yazik degilmi bu 15 aya????
ikinizdi ciddi ciddi konusmaniz lazim ve herseyi planlayin yarin
söz nezaman olsun.. tanisma nezaman olsun.. onceden hepsini konusun yani.olumunekankayizsmile Seviyom seni canim olumunekankayizsmile Yanliz degilsin

üzülüceğimi biliyorum sırf ailemin yüzünden btsin istemiyorum çk hayaller kurduydumailesi işe gir gideriz o zaman diyomuş

canım bırbırnızı sevıyosunuz vazgecmeyın bence annmede benım hattımı kırmıs ama yınede vazgecmıyorum o kadar ay yolunu bekledın canım aılende zamanla kabul eder

burcu birebir görüşüp bazı şeyleri karşılıklı konuşmanız ikiniz içinde çok daha iyi olur diye düşünüyorum canım bilmiyorumkismile

doğru sölüyorsun gidip yarın konuşim ben en iyisi başka türlü telefonda halledilecek konu değil bu sürekli birbirimizi yer dururuz bende seni seviyorum bitanem

canım bırbırnızı sevıyosunuz vazgecmeyın bence annmede benım hattımı kırmıs ama yınede vazgecmıyorum o kadar ay yolunu bekledın canım aılende zamanla kabul eder

seviyoruz ama annem ablam engelliyor aaaaaaaaa niye yapmış hani geldiğinde olur söz diyordu ben kaçırmışım bunları ya

Burcummm
Hakkinizda hayirlisi... yarin gitme ise.. hasta bildir.. tum gun cikin uzak bir yere.. rahat rahat konusun.. herseyide planlayin yani.. birdaha boyle tartismalar cikmasin diye

iste canım oglu ıstemıyoya ya ercan ya kardesın dedı bende kardesımde ercanda demedım gece ben uyurken kırmıs hattımı ama askerım ıkı gun carsıya cıktı msnde uzun uzun konustuk gorusemesekte ayrılmıycaz askerden gelınce ıstıycek vermezlerse onlar bılır canım senın durumuna gelınce canım bence vazgecme sonuna kadar gıdın bırbırınızı sevıyosunuz 15 ay bekledın

Burcummm
Hakkinizda hayirlisi... yarin gitme ise.. hasta bildir.. tum gun cikin uzak bir yere.. rahat rahat konusun.. herseyide planlayin yani.. birdaha boyle tartismalar cikmasin diye

babikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohaoldumsmile benim çavışım senin çavışına ne desin bugün :roflol: :roflol: :roflol:

aaaa inanamıyorum didemcim, aynı sorun bizde de var.. demekki psikolojileri öyle.. ne zaman konu açılsa zorlanma özleme konusunda.. bekleyene değil gidene zor, sen hayatına aynen devam ediyorum ve bi kişiyi özlüyosun bekliyosun, ben burda hepinizi herşeyi evimi de özlüyorum diyo.. ben de çok alınımıştm çok zoruma gitmişti ilk duydugumda sonra baktım psikolojisi çok normal deil ama yine de anlayamaıodum nası benim zorlanmadııgımı düşünüo die bak sen den de duyunca şimdi anladım ki normal .. inşallah canım benim yaa atlatıcaz bu günleri de :teselli:

şafak 107 zemuszemus

benim şafağım seninkini döver ya da berabere kalır bilemiyorum ben de onu :roflol:
maaşallah bize bitiyoooo a.s.

flavırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile Şeniz Şeniz:roflol:

canııııımmmmm kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile Şeniz kaydirigubbakcemile3

benim çavışım da didi ki benim şafağım onun şafağını döver didi kötükedihüso klava: kötükedihüso :roflol: :roflol: Şeniz
Benim cavusum dediki, en buyuk cavus benim.. o dümenci cavus :roflol:

öle yapıcam ama napıyosun dememe cevap yazmadı ya konuşmuyr
aksami bekle.. aksam yemegini ye.. baktin bisey duymadin ondan, mesaj at
deki:
Ikimizde boyle huzursuzuz en mantiklisi yarin bas basa herseyi konusup anlasmak
onun icin yarin tum gunu benim icin ayirmani istiyorum de
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…