Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım flavırımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile anladın sen beni :roflol: :roflol: :roflol:

amacım bitirmek değil oda biliyor 2 günün sonunda öle şeyler geçirdimki sonunda patlak verdi oda diyor doldum artık yeter isyan bayrağını çek diyor beklicem canım çok saol canım ya

ne kaynatiyonuz siz.. anladin anlamadinn anladin anlamadin ..alsanaalsanasmile
Beni sevmiyosunuz dimi.CADIARZU
oyle olsun ben kustum sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee klava::mymeka:
Ben eve gidiyom.. evde girecem ama sizi gormicemm laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
Cunku beni sevmiyosunuz hicc :umursamaz:mafoldumben

olur mu yaaa babykem siz o kadar kaynattınız ben küsmedim sen nereye küsüyosun yahu sen didem ben 0306 arka arkaya askerlimize kavuşucaz yaa devir bizim devrimiz şimdi küsme zamanı değil kaynatma zamanı :sm_cool::teytey::sm_cool:

:içelim: :içelim: :içelim: içelim güzelleşelim amaa aaaaa :içelim: :içelim: gitme ama daha karpuz keseceeedik kaydirigubbakcemile Şeniz yap geri bakiiimm Şeniz

öyle begümcüm psikolojileri aynı evet..ona sorsam psikolojim etkilemedi askerlik aynıyım ben diyo acaba gerçekten öylemi..
He birde ona seni özledim diyorum bende seni özledim diyor özlem konusu açılınca kapatmak istiyo bu konuyu bunun nedeninide anlamadım ve özledim demiyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…