Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcucum canım benim bu işin sonu hayırlı değil ben sana söyleyeyim aileni hiçe sayan birini sende hiçe saymalısın ne demek bu ya öyle saçmalıkmı olur sen ağaç kavuğundanmı çıktın tabiki ailenin sözünü dinleyeceksin onları üzmeyeceksin bu yaşına kadar kaan vermedi ekmeğini suyunu senin çok biliyo o sinir oldum vallahi lmaz:

hiç kızarmıyım babykem açıksözlü,dürüst olduğun için sana teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile
bunuda ailemde söylüyor bana ama ben dinlemiyorum hatasını ben görüyim istiyorum siz böle yaptıkça ayrılıcağımda varsa ayrılmam diyorum
evet sabit bişey değil değişiyor her an ama ben bunu askerliğine yorumluyorum canım belki düzelir diye zamanla görücem canım

Ben de çok anlam veremedim burcum eğer ciddi, sinirli söylemişse ben de pek normal diyemiycem bu konuşmaya ama şakayla karışıksa bilemem ama düşündürücü bi konuşma yanii çok sa normal deil :bbo:

anormal bir konuşma biliyorum ciddiyim diyor bundan sonra böle diyor begümcüm

bende öle dedim ailemin sözü benim içn önemli diye ama iş inada bindi had hayırlısı diyorum balşa söz söyleyemiyorum bu durumda ya

Tesekkür ederim cnm anlayisa karsiladigin icin..
Ama canim onu sevdigin icin kotu seyleri gormuyorsun..
Yani bazen yaptigi sozleri.. konusmalari.. bilmiyorum canim..
Dedigim gibi sen daha iyilerine layiksin..
Yani illerde olmadigi zaman okadar zaman kaybetmis olacaksin sen..
Ama hayirlisi canim.. üzülmeni istemiyorum.. opuyorumnanaktan

saol canım benim
evet dışardan anlattığımda herkese kötü görünüyor ama aşık olduğun için görmüyorsunki kötü yanlarını bende böleyim şu anda sanırım
saol canımopuyorumnanaktan

Aynen kizz... bekle anam bekleee.. bekleye bekleye boyle olacaz

:roflol: hakkaten yaa zaten çıktık bu olaya 15 ay diye napalım canım bekliyoruz işte geçmiş koca 11 ay geçer bundan sonrası da nasolsa..

:lepi: bendensinnn.. ama 4 ay kaldi bende.. saclarim beyazlanmiss.. :lepi:

:roflol: hee valla çöktük :roflol:

burcum ben de seni üzmek istemedim yanlış anlamanı istemem o yüzden diyemedim bişey ama babykeden güç aldım ben de söyliyim dedim.. ben de çok sağlıklı bir ilişki olduguna inanmıyorum canım yrıca çok fazla tanımadıgınızı da düşünüyorum birbirinizi, 1 ay konuşmuş askere yollamışsın üstüne 15 ay askerlik gibi zor bir süreç yaşadınız.. ve sen gerçekten tebrik edilecek bir kızsın, ben 4 senedir beraberim nişanlımla buna rağmen bazen sıkıldım dediğim anlar oldu kendi kendime daraldıgım bunaldıgım anlar oldu.. ama sen gerçekten sevmişsin değer vermişsin kaana ki neler yaşattı sana, biliyorum hepsini burda beraberiz her olayda.. inşallah askerlik psikolojisidir, zamanla düzelir diycem ama pek öyle görünmüyo canım ya kişiliği budur diye düşünüyorum.. ikinizin de hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah herşey gönlünce olsun :Saruboceq:

burcu beni bazen yanlış anlıyor sanırım ama bende aynı babyke gibi düşünüyorum... vereliniortak

merhaba edacım hoşgeldin nasılsın?

merhaba burcum iyilik sen nasılsın?

yine üzüldüğünü görüyorum. kendini böyle yaptığın için ben sana üzülüyorum canım valla. güzelsin, tatlı dillisin, iyi bi işin var ama hep bi sıkıntı halindesin bilmiyorumkismile
seni daha iyi görmek istiyorum canım arkadaşım :1hug:

Pissym... hosgeldin cnm.. nasilsin..

Burcucum.. Seviyorum seni cnm (K)

hoşbuldum babykem iyilik cnm ya sabah ne yağmur yağdı öyle ohaoldumsmile

günaydn kızlar bn tatlıkıs'a bişey demk istiyorm okuyunca dayanamadm .. cnm sadece okudugm kadarıyla bişy dicm umarm sni üzmem .. erkek arkadşnla olan ilişkini tam olarak bn dhil burdaki kimse bilemez çok zor bi dnemden geçti 15 ay neler yaşadıgını sende dhil kmse anlayamz bnce .. bnde asker bkliyorm ama kısa dnem inş. sizinkini kısaltırlar gerçektn allah size sabırlar wersn ( neyse bnde malesf dier arkadaşalara katılcm cnm şuan aşıksn gözün hiçbişeyi görmüyo deişir yda deiştirirm diyosn ama annemn bna syledigi tek bişey war biriyle deiştirebilirm die sakın beraber olma bn 22 senedir deiştiremedm der ne yazıkki bnde katılıyorm buna .. bnm bahsettigim seni ne kadar sewdigi deil belkide çok seviyodr ama ailen senin herşeyn onlarla sevgilinin arasında kalnca mutlu olabilicekmsn ? ama dersen ki askerdn önce byle deildi şmdi oldu o zaman biraz düşün derim bikaç ay snra eski haline dnebilir.. bnlar bnm fikirlerm umarm kırmamışımdr.. hpinize hayırlı teskereler

Ayyy hic sorma.. sabah 5.30ta motorsikletle ise gittim.. bir yagmur bir yagmur anoww.. :S

hoşbuldum babykem iyilik cnm ya sabah ne yağmur yağdı öyle ohaoldumsmile
hoşgeldinn tatlımmm burda hava bugünn çokkkk güzellll güneşlii :sm_cool:
Ayyy hic sorma.. sabah 5.30ta motorsikletle ise gittim.. bir yagmur bir yagmur anoww.. :S

Sen bugünn gerçekten uçmuştunn babykemmm gamyoncuiremsu Kızz senn motorunda mı varrrr sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…