- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.901
:lepi: bendensinnn.. ama 4 ay kaldi bende.. saclarim beyazlanmiss.. :lepi:Aneeeeyyyy :1shok:
Amann beklemişim zaten 14 aydırrr kaldı 1 ay yaşalnmışım yeterii kadarrrSaçlarımaa aklarr düüşmüşşşş -tatlicadiarzu-
Vallaha canim kizmak yok ama..
Ama bastan beri.. yani seni tanidigim gunden beri, bu isin olmayacagini his ediyorum.. yani ayrilik olacagini his ediyorum.. sana gore degilkaan.. benim tanidigim kadariyla.. anlattigin kadariyla.. cok tartismalarini anlattin.. hep yorumladik.. ama gercekten onu sana yakistiramiyorum..
Sen daha iyilerine layiksin.. uzun sure seni mutlu edemiyor kaan..
1 hafta ii gidiyor ondan sonra uzuyor seni.. Bana gore sacma seyler diyo bazen sana.. o ne istedigini bilmiyor bence..
Ve oncedende sana dedigim gibi.. sen daha iyilerine layiksin..
Seni mutluluktan havalarda ucurannn.. seni uzmeyen bir kisi..
Ama dedigim gibi bu benim gorusum.. benim hissettiklerim..
Seni sevdigim icin uzulmeni istemiyorum.. Mutlu olmani istiyorum.
1 hafta degil omur boyu.. olumunekankayizsmile
Ben de çok anlam veremedim burcum eğer ciddi, sinirli söylemişse ben de pek normal diyemiycem bu konuşmaya ama şakayla karışıksa bilemem ama düşündürücü bi konuşma yanii çok sa normal deil :bbo:
burcucum canım benim bu işin sonu hayırlı değil ben sana söyleyeyim aileni hiçe sayan birini sende hiçe saymalısın ne demek bu ya öyle saçmalıkmı olur sen ağaç kavuğundanmı çıktın tabiki ailenin sözünü dinleyeceksin onları üzmeyeceksin bu yaşına kadar kaan vermedi ekmeğini suyunu senin çok biliyo o sinir oldum vallahilmaz:
Tesekkür ederim cnm anlayisa karsiladigin icin..hiç kızarmıyım babykem açıksözlü,dürüst olduğun için sana teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile
bunuda ailemde söylüyor bana ama ben dinlemiyorum hatasını ben görüyim istiyorum siz böle yaptıkça ayrılıcağımda varsa ayrılmam diyorum
evet sabit bişey değil değişiyor her an ama ben bunu askerliğine yorumluyorum canım belki düzelir diye zamanla görücem canım
Tesekkür ederim cnm anlayisa karsiladigin icin..
Ama canim onu sevdigin icin kotu seyleri gormuyorsun..
Yani bazen yaptigi sozleri.. konusmalari.. bilmiyorum canim..
Dedigim gibi sen daha iyilerine layiksin..
Yani illerde olmadigi zaman okadar zaman kaybetmis olacaksin sen..
Ama hayirlisi canim.. üzülmeni istemiyorum.. opuyorumnanaktan
merhaba kızlar hepinize günaydınlar olsun olumunekankayizsmile
Aynen kizz... bekle anam bekleee.. bekleye bekleye boyle olacaz
:lepi: bendensinnn.. ama 4 ay kaldi bende.. saclarim beyazlanmiss.. :lepi:
hiç kızarmıyım babykem açıksözlü,dürüst olduğun için sana teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile
bunuda ailemde söylüyor bana ama ben dinlemiyorum hatasını ben görüyim istiyorum siz böle yaptıkça ayrılıcağımda varsa ayrılmam diyorum
evet sabit bişey değil değişiyor her an ama ben bunu askerliğine yorumluyorum canım belki düzelir diye zamanla görücem canım
Vallaha canim kizmak yok ama..
Ama bastan beri.. yani seni tanidigim gunden beri, bu isin olmayacagini his ediyorum.. yani ayrilik olacagini his ediyorum.. sana gore degilkaan.. benim tanidigim kadariyla.. anlattigin kadariyla.. cok tartismalarini anlattin.. hep yorumladik.. ama gercekten onu sana yakistiramiyorum..
Sen daha iyilerine layiksin.. uzun sure seni mutlu edemiyor kaan..
1 hafta ii gidiyor ondan sonra uzuyor seni.. Bana gore sacma seyler diyo bazen sana.. o ne istedigini bilmiyor bence..
Ve oncedende sana dedigim gibi.. sen daha iyilerine layiksin..
Seni mutluluktan havalarda ucurannn.. seni uzmeyen bir kisi..
Ama dedigim gibi bu benim gorusum.. benim hissettiklerim..
Seni sevdigim icin uzulmeni istemiyorum.. Mutlu olmani istiyorum.
1 hafta degil omur boyu.. olumunekankayizsmile
merhaba edacım hoşgeldin nasılsın?
Pissym... hosgeldin cnm.. nasilsin..
Burcucum.. Seviyorum seni cnm (K)
Ayyy hic sorma.. sabah 5.30ta motorsikletle ise gittim.. bir yagmur bir yagmur anoww.. :Smerhaba burcum iyilik sen nasılsın?
yine üzüldüğünü görüyorum. kendini böyle yaptığın için ben sana üzülüyorum canım valla. güzelsin, tatlı dillisin, iyi bi işin var ama hep bi sıkıntı halindesin bilmiyorumkismile
seni daha iyi görmek istiyorum canım arkadaşım :1hug:
hoşbuldum babykem iyilik cnm ya sabah ne yağmur yağdı öyle ohaoldumsmile
hoşgeldinn tatlımmm burda hava bugünn çokkkk güzellll güneşliihoşbuldum babykem iyilik cnm ya sabah ne yağmur yağdı öyle ohaoldumsmile
Ayyy hic sorma.. sabah 5.30ta motorsikletle ise gittim.. bir yagmur bir yagmur anoww.. :S
hahahahaha :roflol: Evet var canim.. zir zirrr ucuyorum isehoşgeldinn tatlımmm burda hava bugünn çokkkk güzellll güneşlii:sm_cool:
Sen bugünn gerçekten uçmuştunn babykemmm gamyoncuiremsuKızz senn motorunda mı varrrr sempatiksalakcinni
Durucum hosgeldin.. nerelerdeydin.. dun gormedim seni??SeLamlarrr herkeseeeeeeeee
merhaba kızlar hepinize günaydınlar olsun olumunekankayizsmile
SeLamlarrr herkeseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?