- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.961
kııızzzzlar bu nasıl ?
Hoşbuldum burcum ben iyiyimde sen yine kötüsün canım galibamafoldumben
her zamanki gibi bi iyi bi kötü canım boşver beni işler yoğun sanırım
Günaydın Maşallah şafağınaaaa:teytey:
Bence de en iyisi adamakıllı yüzyüze konuşmak her şeyi burcucum a.s
ilerde oğlum olursa adını şafak kızım olursa mehtep koyucam :roflol:
kııızzzzlar bu nasıl ?
Güzelmiş cnm
kııızzzzlar bu nasıl ?
hepinize çok teşekkür ediyorum açıksözlü,dürüst olduğunuz için kesinlikle insanı değişirmek elde değil bunu ben zaten yapamam öle bir uğraş içine giremem girersem ancak kendimi yıprattığımla kalırım nasıl ben değişmiyorsam huyum buysa karşı tarafta böyledir yani.
edacım bende iyiyim canım sen beni yanlış anlamışsın canım olur mu öyle şey ya hepinzin fikirlerini öğrenmek konuşmak için yazıyorum buraya
gerçekten dünki konuşmaları beni çok şaşırttı çıldırmışsın dediğimd esayende,ailenin sayesinde dedi söz bulamıyorum konuşmak için bundan sonra böyle deyip duruyor.yarın buluşucaz herşeyi itice konuşucaz kızlar ben onun bu tavırları altına duramam ailem söz konuusu burada.
Ya bu gün havadanmıdır nedir hiççç çalışasım yok iyimii içim bölee pırrr pırrruçtu uçucakkk
Ya bu gün havadanmıdır nedir hiççç çalışasım yok iyimii içim bölee pırrr pırrruçtu uçucakkk
markafonide kızlar 95 lira olumunekankayizsmile
kafayı yicem ben nevresimlerle harbiden kaydirigubbakcemile
burcuuu kalitesi nasıl canım? güzelmi?
ay sormaaa deli gibi mail yağıyo bense boş boş geziniyorum internette sizle muhabbet ediyorum :roflol:
Kizlar...
Doktorumu aradim, kan'a baktirdim ya.. sonuclar icin..
Migdemde birsey yokmus cok sukur..
Hap vereceklermis.. gecmezse gene doktora gitmem lazimmis.. bilmiyorumkismile
Kizlar...
Doktorumu aradim, kan'a baktirdim ya.. sonuclar icin..
Migdemde birsey yokmus cok sukur..
Hap vereceklermis.. gecmezse gene doktora gitmem lazimmis.. bilmiyorumkismile
ay sormaaa deli gibi mail yağıyo bense boş boş geziniyorum internette sizle muhabbet ediyorum :roflol:
tatlım senin çalıştığın firma ne üzerine satış temsilcisimisin
aslında satış temzsilcisi değilim de lojistik&satınalma departmanında çalışıyorum, burda olmadığı için öyle işaretledim canım kaydirigubbakcemile3 bi fabrikanın hammadde ithalatından sorumluyum.. sen napıyodun?
ne bileyim cnm ben öyle sezdim açıkçası. ben kimseye gördüğüm bi tuhaflık varsa yok diyemem. yani insan duymak istediklerini duyduğunda tatmin olduğu gibi duymak istemediklerini duyduğunda bir o kadar üzülüyor. ama inan bana senin durumu daha iyi anlaman için gördüklerimi söyledim. bunları herkes yaşıyor zamanında ama önemli olan görmek bilmek. çok seviyosun sevildiğini sanıyosun ama bişey olduğunda ardına bakıyosun ne sevgisi diyebiliryosun boshayallersmile
hiçkimse aileden daha değerli olamaz. herkes iyi yada kötü eş olabilir ama herkes ailemiz olamaz. seviyorum seni opuyorumnanaktan iyi ol güçlü ol hasta olmak felan yok kızarımlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?