Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok şükür canııımm,geçmiş olsun, sinirsel de olabilir miden, ben de bulantı hapı kullanıyorum öle olunca yerimseniben

strestende olabiliyor tatlım üzüntü stres herşeyin başı ama bişey çıkmamasına sevindim geçmiş olsun tekrar

Tesekkür edeirm cnm.. o hap'i kullaniyimmi?
ne oldugunu bilmiyorum daha eczeneden almam lazim..
Ama ben hap kullanmayi fazla sevmem :S

avealılara 10TL indirim kuponu ile 84,90'a aldım kızlar.
ben çok alıştım bu online alışveriş işine dur demem lazım artık kendime lmaz:

en iyisini yapıyorsun canım tabi canım bu zamana kadar ailem vardı ama bilmiyorum ya strese girdiğimde hastalanabiliyorum malesefff
ben ailemi kenara attımm diyorr bilmiyorum içim sıkılıyor.

canım ne o ne de sen ailelerinizi atamazsınız biraz konuşun anlat içinde bulunduğun durumu allah yardımcın olsun inşallah rahatsızlanmassın tatlım

Kizlar...

Doktorumu aradim, kan'a baktirdim ya.. sonuclar icin..
Migdemde birsey yokmus cok sukur..
Hap vereceklermis.. gecmezse gene doktora gitmem lazimmis.. bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım stresten uzak dur,herşeyi akışına bırak,,takma kafana canım

edacım bende aldım ama iyidir kalitesi onunda

canım zaten kullanma miden bulanıyorsa nane limon iç ne bileyim bitkisel şeyler iç önemli bir rahatsızlık olmayıp doktor vermediyse ilaç kullanmayı ben tasvip etmiyorum hiç çok sakıncalı bence

canım ne o ne de sen ailelerinizi atamazsınız biraz konuşun anlat içinde bulunduğun durumu allah yardımcın olsun inşallah rahatsızlanmassın tatlım

anlatıyorum canım tamam diyor ama sonra değişiyor bilmiyorum ya amin canım çok soal inş. dün çok kötüydüm şirkette ya
halsizleştim baş dönmesi baş ağrısı felan oldu 3 günde yemeden,içmeden kesildiydim

bence kullan canım bende endoscopi yaptırmıştım ya sinirsel reflü çıkmıştı onun için verdigi ilacı 2 ay kullandım ben de iyi geldi, şimdi arada sırada bulantı oluyo sinirsel cidden kafaya bişey takınca oluyo, ondan içiyorum geçiyo.. bulantı çok raatsız edci bişey çünkü :bbo:

avealılara 10TL indirim kuponu ile 84,90'a aldım kızlar.
ben çok alıştım bu online alışveriş işine dur demem lazım artık kendime lmaz:

bneim de 68tl tuttumuştu ben de 10tl avea indirimimi kullandım 58e aldım, güle güle kullan canım. opuyorumnanaktan

aynen canım işin tuhafı ben sigortacılık ve bankacılık mezunuyum 2 yıl okudum bir halta yarasaydı içim gam yemeyecekti

aaa aklinialirimsmile ben uluslararası lojistik okudum da ondan burda duruyorum yoksa kaçmıştım çoktan

geçmiş olsun canım stresten uzak dur,herşeyi akışına bırak,,takma kafana canım

edacım bende aldım ama iyidir kalitesi onunda

canım zaten kullanma miden bulanıyorsa nane limon iç ne bileyim bitkisel şeyler iç önemli bir rahatsızlık olmayıp doktor vermediyse ilaç kullanmayı ben tasvip etmiyorum hiç çok sakıncalı bence

Tesekkur ederim burcum

Canim vallaha doktor bu hapi kullanmami tavsiye etti.. :S neyse alirim ve bakarim
yan etkilerine

durumun zor tatlım ne olursa olsun geçen zamana mı üzülesin seçim yapmaya seni zorlamalarına mı ufff ya

babyke geçmiş olsun cnm mide sorunları bende artık olmaya başladı.
sabahları mayalı poğaça felan yiyemiyorum, susama karşı çok kötü oluyor midem.

aman olsun canım gerçi memnunum işimden de ne bileyim bazen bunalıyorum işte

en iyisini yapıyorsun canım tabi canım bu zamana kadar ailem vardı ama bilmiyorum ya strese girdiğimde hastalanabiliyorum malesefff
ben ailemi kenara attımm diyorr bilmiyorum içim sıkılıyor.

Burcucummm, ailesini kenara attığını söylüyor ama ilerde ailesi sen olcaksın. Kendi ailesini kenara attığını söylüyorsa, burda bir çelişki yok mu, sende onun ailesi olacaksın ilerde ? :sm_confused:

babyke geçmiş olsun cnm mide sorunları bende artık olmaya başladı.
sabahları mayalı poğaça felan yiyemiyorum, susama karşı çok kötü oluyor midem.
bende de aç karnına laktoz alınca dokunuyo kusma+ishal yapıyo :bbo: sabahları süt ve süt ürünleri yasak, bakteri varmış midemde laktoza duyarlı, tedavisi için antibiyotik vericekd doktor..

aman olsun canım gerçi memnunum işimden de ne bileyim bazen bunalıyorum işte

bana da oluıyo bazen ama geçiyo allahtan sonra kafamçokkarıştı

durumun zor tatlım ne olursa olsun geçen zamana mı üzülesin seçim yapmaya seni zorlamalarına mı ufff ya

şimdi ortada kalmış durumdayım ya allah kimsenin başına vermesin böle karrasız kalma,arada kalma yı gerçekten çok zor

kızlar gülhane parkına gittiniz mi yarın orda buluşlaım diyodu haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…