- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.941
günaydın şeker teşekkür ederim daha iyi şafaklar sizlerin olsun:1hug:turkbayragi
günaydın şeker teşekkür ederim daha iyi şafaklar sizlerin olsun:1hug:turkbayragi
Vuuuvvv sositososito
ohh cnm guzel vallaha... yorma kendini ama he :mymeka:
vayyy sen ucmussun yaa.. 17 abowwwww :1shok:
Son 2.5 haftan kaldii ayyy heyecan yaptim delikafadulden
Hoşbuldum begümcümm... iyi gibiyim işte işler yoğun çalışıyozzkafamçokkarıştı
senden naberr??
hepinize çok teşekkür ediyorum açıksözlü,dürüst olduğunuz için kesinlikle insanı değişirmek elde değil bunu ben zaten yapamam öle bir uğraş içine giremem girersem ancak kendimi yıprattığımla kalırım nasıl ben değişmiyorsam huyum buysa karşı tarafta böyledir yani.
edacım bende iyiyim canım sen beni yanlış anlamışsın canım olur mu öyle şey ya hepinzin fikirlerini öğrenmek konuşmak için yazıyorum buraya
gerçekten dünki konuşmaları beni çok şaşırttı çıldırmışsın dediğimd esayende,ailenin sayesinde dedi söz bulamıyorum konuşmak için bundan sonra böyle deyip duruyor.yarın buluşucaz herşeyi itice konuşucaz kızlar ben onun bu tavırları altına duramam ailem söz konuusu burada.
günaydınn
şafağımız çanakkale 17 :lepi:
Günaydın kızlaaarrr
masallah canim... allah kavustursun simdiden cnnm..yaa bide beni düşün hem derslerim hem heyecan ucuyyo şafak
o geldiğinde de vizelerim olucak inş sınavda aklıma gelmez gerçi kapıda bekler askerimmmopuyorumnanaktan
yaa bide beni düşün hem derslerim hem heyecan ucuyyo şafak
o geldiğinde de vizelerim olucak inş sınavda aklıma gelmez gerçi kapıda bekler askerimmmopuyorumnanaktan
hoşgeldiniiiizzz nabersiniiiizzzz opuyorumnanaktan hihoyyyta.s.
:sm_cool: süper yaa maaşallah canııımmm nası bi heecandır kimbilir yaa ben daha 103 güne bile heyecan yapan bi insanım seni düşünemiyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
iyiyiz çiçemmm şafak tüketiyoruz zevkilen:dance::1rolleyes:
Flower ozeline baksana yahuu
amin aminmasallah canim... allah kavustursun simdiden cnnm..
Eh napcaksiniz geldikten sonra?
:sm_cool: süper yaa maaşallah canııımmm nası bi heecandır kimbilir yaa ben daha 103 güne bile heyecan yapan bi insanım seni düşünemiyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
ilerde oğlum olursa adını şafak kızım olursa mehtep koyucam :roflol:
ay benim de çok yoğun tatlım yaa sorma delirmek üzereyim mail yağmurundan kaydirigubbakcemile3
:bbo:
laelaelaelaelae
kolay gelsin cannııımm...
Aynen kuşum ya sanada kolay geLsinn:hulya:
Bence de süppeerr :teytey: darısı hepimizin başımıza inşAllah :1hug:
iyi dersler canııımm :lepi: delikafadulden nası dinliyceksen dersleri bu heyecanla kaydirigubbakcemile3amin amin
valla önce sağ sağlim gelsin aileler durulsun o güzel bi iş bulsun biraz bizim durumlar karışık yani o yüzden net bişi diyemiyorum cnm
tabi ya benden çok o heycanlıyo canım ya çok ösledim çookopuyorumnanaktan
ay benim de çok yoğun tatlım yaa sorma delirmek üzereyim mail yağmurundan kaydirigubbakcemile3
:bbo:
laelaelaelaelae
kolay gelsin cannııımm...
Aynen kuşum ya sanada kolay geLsinn:hulya:
saol cannıımm opuyorumnanaktan
kııızzzzlar bu nasıl ?
güzeeeellll opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?