Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh cnm guzel vallaha... yorma kendini ama he :mymeka:

vayyy sen ucmussun yaa.. 17 abowwwww :1shok:
Son 2.5 haftan kaldii ayyy heyecan yaptim delikafadulden

yaa bide beni düşün hem derslerim hem heyecan ucuyyo şafak
o geldiğinde de vizelerim olucak inş sınavda aklıma gelmez gerçi kapıda bekler askerimmmopuyorumnanaktan

Hoşbuldum begümcümm... iyi gibiyim işte işler yoğun çalışıyozzkafamçokkarıştı
senden naberr??

ay benim de çok yoğun tatlım yaa sorma delirmek üzereyim mail yağmurundan kaydirigubbakcemile3
:bbo:
laelaelaelaelae
kolay gelsin cannııımm...

evet canım seni üzecek seni yıpratacak şeyler yaşamanı istemediğimizden bizden rahatlıkla yazdık.. haklısın tabii ki hiç birimiz görmüyoruz kötü huyularını etrafımızdakiler gösterince de onları suçlu buluyoruz genelde, ben de yaşadım böyle şeyler, insan kendi görünce de bi kere oldu bi daha olmaz diyebiliyo bazen ama inan tekrarlıyo daha daha beterleri de yaşanabiliyo.. allah yaşatmasın hiç birimize, inşallah hepimizin gönlünce olsun herşey, umarın sizin hakkınızda da hayırlısı olsun en yakın zamanda canım beraber ya da ayrı, inşallah hayatınız yoluna girer ikinizin de hakettiginiz bi yaşamınız olur...

günaydınn

şafağımız çanakkale 17 :lepi:

Günaydın kızlaaarrr

hoşgeldiniiiizzz nabersiniiiizzzz opuyorumnanaktan hihoyyyt a.s.

yaa bide beni düşün hem derslerim hem heyecan ucuyyo şafak
o geldiğinde de vizelerim olucak inş sınavda aklıma gelmez gerçi kapıda bekler askerimmmopuyorumnanaktan

:sm_cool: süper yaa maaşallah canııımmm nası bi heecandır kimbilir yaa ben daha 103 güne bile heyecan yapan bi insanım seni düşünemiyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

:sm_cool: süper yaa maaşallah canııımmm nası bi heecandır kimbilir yaa ben daha 103 güne bile heyecan yapan bi insanım seni düşünemiyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

Bence de süppeerr :teytey: darısı hepimizin başımıza inşAllah :1hug:

Son düzenleme:
masallah canim... allah kavustursun simdiden cnnm..
Eh napcaksiniz geldikten sonra?
amin amin
valla önce sağ sağlim gelsin aileler durulsun o güzel bi iş bulsun biraz bizim durumlar karışık yani o yüzden net bişi diyemiyorum cnm

tabi ya benden çok o heycanlıyo canım ya çok ösledim çookopuyorumnanaktan

Bence de süppeerr :teytey: darısı hepimizin başımıza inşAllah :1hug:

amiinnn inşallah canıımmm zemuszemus :Saruboceq:

iyi dersler canııımm :lepi: delikafadulden nası dinliyceksen dersleri bu heyecanla kaydirigubbakcemile3

ilerde oğlum olursa adını şafak kızım olursa mehtep koyucam :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…