Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SeLamlarrr herkeseeeeeeeee

selam kızlar hoşgeldiniz nabersiniz opuyorumnanaktan

selaaaammm kızlar olumunekankayizsmile

burcu beni bazen yanlış anlıyor sanırım ama bende aynı babyke gibi düşünüyorum... vereliniortak

hepinize çok teşekkür ediyorum açıksözlü,dürüst olduğunuz için kesinlikle insanı değişirmek elde değil bunu ben zaten yapamam öle bir uğraş içine giremem girersem ancak kendimi yıprattığımla kalırım nasıl ben değişmiyorsam huyum buysa karşı tarafta böyledir yani.
edacım bende iyiyim canım sen beni yanlış anlamışsın canım olur mu öyle şey ya hepinzin fikirlerini öğrenmek konuşmak için yazıyorum buraya
gerçekten dünki konuşmaları beni çok şaşırttı çıldırmışsın dediğimd esayende,ailenin sayesinde dedi söz bulamıyorum konuşmak için bundan sonra böyle deyip duruyor.yarın buluşucaz herşeyi itice konuşucaz kızlar ben onun bu tavırları altına duramam ailem söz konuusu burada.

kızlar benımde aram bozuktu ama bız barıstık aksam benı aradı ben bıraz duygu selı falan aglamaya basladım askerımde hemencık gonlumu aldı ve herseyı unuttum bıanda onu coooooook sewıoooorumopuyorumnanaktan

Bence de en iyisi adamakıllı yüzyüze konuşmak her şeyi burcucum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…