- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.921
Durucum hosgeldin.. nerelerdeydin.. dun gormedim seni??
ahhh cnm... ne is yapiyordun sen canim?Hoşbuldum babyke.. işler biraz yoğundu tatlım yaa çok sıkıldım çalışmaktannn :1ninca:
hoşgeldinn tatlımmm burda hava bugünn çokkkk güzellll güneşlii:sm_cool:
bizim buradada şimdi güneş yüzünü göstermeye başladı boshayallersmile
Sen bugünn gerçekten uçmuştunn babykemmm gamyoncuiremsuKızz senn motorunda mı varrrr sempatiksalakcinni
SeLamlarrr herkeseeeeeeeee
selam kızlar hoşgeldiniz nabersiniz opuyorumnanaktan
selam kızlar hoşgeldiniz nabersiniz opuyorumnanaktan
:roflol: hakkaten yaa zaten çıktık bu olaya 15 ay diye napalım canım bekliyoruz işte geçmiş koca 11 ay geçer bundan sonrası da nasolsa..
:roflol: hee valla çöktük :roflol:
burcum ben de seni üzmek istemedim yanlış anlamanı istemem o yüzden diyemedim bişey ama babykeden güç aldım ben de söyliyim dedim.. ben de çok sağlıklı bir ilişki olduguna inanmıyorum canım yrıca çok fazla tanımadıgınızı da düşünüyorum birbirinizi, 1 ay konuşmuş askere yollamışsın üstüne 15 ay askerlik gibi zor bir süreç yaşadınız.. ve sen gerçekten tebrik edilecek bir kızsın, ben 4 senedir beraberim nişanlımla buna rağmen bazen sıkıldım dediğim anlar oldu kendi kendime daraldıgım bunaldıgım anlar oldu.. ama sen gerçekten sevmişsin değer vermişsin kaana ki neler yaşattı sana, biliyorum hepsini burda beraberiz her olayda.. inşallah askerlik psikolojisidir, zamanla düzelir diycem ama pek öyle görünmüyo canım ya kişiliği budur diye düşünüyorum.. ikinizin de hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah herşey gönlünce olsun :Saruboceq:
burcu beni bazen yanlış anlıyor sanırım ama bende aynı babyke gibi düşünüyorum... vereliniortak
günaydn kızlar bn tatlıkıs'a bişey demk istiyorm okuyunca dayanamadm .. cnm sadece okudugm kadarıyla bişy dicm umarm sni üzmem .. erkek arkadşnla olan ilişkini tam olarak bn dhil burdaki kimse bilemez çok zor bi dnemden geçti 15 ay neler yaşadıgını sende dhil kmse anlayamz bnce .. bnde asker bkliyorm ama kısa dnem inş. sizinkini kısaltırlar gerçektn allah size sabırlar wersn( neyse bnde malesf dier arkadaşalara katılcm cnm şuan aşıksn gözün hiçbişeyi görmüyo deişir yda deiştirirm diyosn ama annemn bna syledigi tek bişey war biriyle deiştirebilirm die sakın beraber olma bn 22 senedir deiştiremedm der ne yazıkki bnde katılıyorm buna .. bnm bahsettigim seni ne kadar sewdigi deil belkide çok seviyodr ama ailen senin herşeyn onlarla sevgilinin arasında kalnca mutlu olabilicekmsn ? ama dersen ki askerdn önce byle deildi şmdi oldu o zaman biraz düşün derim bikaç ay snra eski haline dnebilir.. bnlar bnm fikirlerm umarm kırmamışımdr.. hpinize hayırlı teskereler
ahhh cnm... ne is yapiyordun sen canim?
SeLamlarrr herkeseeeeeeeee
selam hoşgeldin canım nasılsın
günaydınn
şafağımız çanakkale 17 :lepi:
hepinize çok teşekkür ediyorum açıksözlü,dürüst olduğunuz için kesinlikle insanı değişirmek elde değil bunu ben zaten yapamam öle bir uğraş içine giremem girersem ancak kendimi yıprattığımla kalırım nasıl ben değişmiyorsam huyum buysa karşı tarafta böyledir yani.
edacım bende iyiyim canım sen beni yanlış anlamışsın canım olur mu öyle şey ya hepinzin fikirlerini öğrenmek konuşmak için yazıyorum buraya
gerçekten dünki konuşmaları beni çok şaşırttı çıldırmışsın dediğimd esayende,ailenin sayesinde dedi söz bulamıyorum konuşmak için bundan sonra böyle deyip duruyor.yarın buluşucaz herşeyi itice konuşucaz kızlar ben onun bu tavırları altına duramam ailem söz konuusu burada.
ohh cnm guzel vallaha... yorma kendini ama he :mymeka:Özel bir şirkette insan kaynakları yönt. çalışıyorum canımm
vayyy sen ucmussun yaa.. 17 abowwwww :1shok:günaydınn
günaydınn
Hosgeldin canim.. nasilsinGünaydın kızlaaarrr
Allah bozmasin cnm.. allah kavustursunkızlar benımde aram bozuktu ama bız barıstık aksam benı aradı ben bıraz duygu selı falan aglamaya basladım askerımde hemencık gonlumu aldı ve herseyı unuttum bıanda onu coooooook sewıoooorumopuyorumnanaktan
Hosgeldin canim.. nasilsin
Allah bozmasin cnm.. allah kavustursun
Hoşbuldum burcum ben iyiyimde sen yine kötüsün canım galibamafoldumben
Günaydın Maşallah şafağınaaaa:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?