- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.021
kızlarrrr selammmmm ben geldmmmmm
Hb tatlım bıraz daha ıyyım sankı ıns atlatcamm cnmhoşgeldin tatlım nasılsın
selam tatlımselam kızlaaaar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
Ben geldim geneeeeee
h.b canim.. nasilsin
Aman canım ıyı olmaya calşıyorum ıste nolsun dua edıyorum bol bol sen napıon nasılsın Şeniz
Öle tatlım haklsın ama ben artık ınanınkı sabırsızlanıyorum usta bırlıgı bellı olsun artık bu sekılde dha kötü..başka şansımız yok maalesef tatlım napalım dua ediyoruz, sabrediyoruz, elimizden geldiği kadar güçlü olup askerlerimize güç veriyoruz kaydirigubbakcemile5
kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
Öle tatlım haklsın ama ben artık ınanınkı sabırsızlanıyorum usta bırlıgı bellı olsun artık bu sekılde dha kötü..
iyyyiz cnm sen nasılsın?
doğru diyosun canım askerliğin en zor zamanı zaten şu an ve dağıtım sonrası bence.. şu anda neresi olucak diye düşünüyosun sürekli, sonra da ne zaman görüceksin diye düşünüyosun ama iyi oldugunu bilmek yetiyo rahatlatıyo seni, hayırlısıyla belli olsun inş. biran önce :teselli:
kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
selam canıım yeni mi katıldın aramıza? vereliniortak
vet kasım itibariyle katılıcaktım ön hazırlık yapıyorum gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan iyiyim canım.. çalısıyorum...askerinize giderken hediye verdiniz miii CADIARZU
opuyorumnanaktan iyiyim canım.. çalısıyorum...askerinize giderken hediye verdiniz miii CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?