Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

başka şansımız yok maalesef tatlım napalım dua ediyoruz, sabrediyoruz, elimizden geldiği kadar güçlü olup askerlerimize güç veriyoruz kaydirigubbakcemile5
Öle tatlım haklsın ama ben artık ınanınkı sabırsızlanıyorum usta bırlıgı bellı olsun artık bu sekılde dha kötü..
kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan

iyyyiz cnm sen nasılsın?

Öle tatlım haklsın ama ben artık ınanınkı sabırsızlanıyorum usta bırlıgı bellı olsun artık bu sekılde dha kötü..

iyyyiz cnm sen nasılsın?

doğru diyosun canım askerliğin en zor zamanı zaten şu an ve dağıtım sonrası bence.. şu anda neresi olucak diye düşünüyosun sürekli, sonra da ne zaman görüceksin diye düşünüyosun ama iyi oldugunu bilmek yetiyo rahatlatıyo seni, hayırlısıyla belli olsun inş. biran önce :teselli:

Vallla çok zorr cnm yaa bir de böle ara ara gelıo o boşlunu hsetmem..Gayet normlken bırden aglıyorum ne kadar zorrr dha cok zorluklr bzı beklıo.

vet kasım itibariyle katılıcaktım ön hazırlık yapıyorum gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5 daha varmış askerini göndermeye, tadını çıkart :1hug: ben de geçen sene bu günlerde ne zaman nereye gidicek diye düşünüyodum, hey gidi günler hey boshayallersmile

opuyorumnanaktan iyiyim canım.. çalısıyorum...askerinize giderken hediye verdiniz miii CADIARZU

ben asla kıyamadığım saçlarımı kestim bağlayıp verdim canım hala söylüyor hergece kokluyorum saçlarını diye canım birde ben yapamadım ama küçük bir şişeye göz yaşlarını koy ve bir mektup yaz bunun hikayeside eskiden kadınlar gözyaşının kutsal olduğuna inanırmış ve kocaları savaşa giderken onları korusun diye koyarlarmış bunu anlat ve için geldiği gibi bir mektup yaz ben çok istedim ama benim o dönemde vaktim olmadı şise bulmak için falan

benimki kabul etmedi hiç bişey, kötü olurum dedi.. gittiginden beri de ne zaman resim yollayım mı desem, sakıın hayal etmek daha kolay oluyo, dayanamam görürsem diyo canım, o yüzden fikrini al bence opuyorumnanaktan ben sadece alışverişini yaptım, eksiklerini aldım, ıslak mendil normal mendil pürel pudra krem falan, onlar bile onun için büyük hatıra orda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…