Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm cok zor durumdyım hc bukadar uzumemştm kötu olmamştm cdden cok kötu oluoms yemnden sorası

canım kesın degıl ama basbakana sunulucak bence kesınde olmasa bı karara baglanır 11 de gorusulucek zılıycem bakalım evet canım yemın torenlerıde gectı her gecen gun sankı dahada gunler uzuyomus gıbı ama canım yapıcak bısey yokk kı elımız kolumuz baglı beklıycez uzme canını bak sesını duyuyosun ne guzell

ben askerıme bıgın mektup atıcaktım ama carsıya bıle benle gelıyo ne sesını duyabılıyorum ne bısey senağlama

Kızlar cok saolun hepınızde bu guzel desteklernız ııcn ama benm elımde onun yanında gydığım sweetleırm öle kokluya kokluya nefes alıyorum cnım yanıyor cok kendmı hc ıyı hsetmıorum okulada gec kalıorum ama gdebılcek durumdada deılım dun de gtmedm napıcam bılmıyorum..Birden böle oluyorum.

Hemen not aldım canım..ortopedik tabanlık ve vatka görevi görmüyor mu ?? hangisini alayım..çamasır vs aldınız mı peki ???

sen böyle kendini hasta edersen askerin üzülmez mi bilmiyorumkismile
aklını başka şeylere vermeye çalışsan canım? zor evet ama başka çareside yok bu işin :çok üzgünüm:

Bulunduğun durumu tahmin ediyorum..ayrılıktan sonra insan yavas yavas alıştırıyor kendini ama birden görünce darmadağın oluyorsun..ama bu kadar üzme kendini hasta olursun sonra.. hem askerlikte bir kez yapılıyor bırak anlasınlar biraz kıymetimizi..ileride hep bereberiz zaten....opuyorumnanaktan

kızlar hepiiz ilerde evlilik topiğinde buluşsak ta düğün günlerimizi hesaplasak şafak sayar gibidelikafadulden ahh Allah'ım gelsin artık o günlerrrboshayallersmile:asigim:

kızlar son gelişmeleri aktarıyorum
telefonda konuştum ve ya ailen ya ben dedi düşün dedi

ay ercanda bana oyle demıstı annemde ya o yabız demıstı senı anlıyorum canım yaa ama insan ne sevdıgınden ne aılesınden vazgecebılıyo aılenle cıddı cıddı konustunmu canımm

canım gıt okuluna azcık kafan dagılır canım oyle dusun bırazda ne kadar cook dusunursen o kadar ısteksız olursun herseye canım bence okulunu aksatna keske benımde olsa gıdebılıcek bı okulum canın uzulma bak kızların nasıl hergecengun hafıflıyosa safakları bızım ıcınde dogucak bı gun gunesolumunekankayizsmile

bu kadar kendini sama sen burda ne kadar iyi olursan oda orda rahat olur lütfen kendini topla biraz

olmaz öyle bak kafanın dağılması lazım toparlanıp okula git bence canım, hayat devam ediyor, günleri çabuk geçirmek için elinden geleni yapmalısın evde zaman geçmez okulda oyalanırsıni günler çabuk geçsin ki sevgilin yanına gelsin bir an öce.. ben hep diyorum çalışıyo olmasam çok daha fazla zorlanırdım diye, ben de nişanlımdan vedalaşırken üzerindeki tshirtü almıştım ama torbadan bi kere bile çıkaramadım korkudan, biliyorum ki kötü olucam.. sen de yapma öle şeyle rbırak bakalım onları bi kenara hadi bakalım toparlanma zamanı kaydirigubbakcemile5

amin amin allah butun yol gozleyenlere sabır versiiinturkbayragi:asigim:

amin canıım hoşgeldin aramıza.. yenisin galiba sen de aramızda :)
yerimseniben

canım neutrogena'nın el kreminden al sert bi krem o çok ii geliyo kışın ellerine ayaklarına sürüyolar ama hırsızlığa karşı dikkatli olsun :) iç çamaşırı zaten onların aldıgı torbada vardır ayrıca askere acemi birligine gidince de bi bavul veriyolar iç çamaşırı eşoftman havlu çorap falan.. ben bi de uzun yün siyah çorap almıştım, askerlere özel satıyolar çorapçılarda, kışn lazım oluyo yerimseniben

canım önce o kıyafetleri dolabına kıyafetlerinin arasına yerleştir. elini yüzünü yıka aynaya bak atlatıcaz geçicek bugünler, bi süreç yaşıyoruz ve mutlu sonuçlanıcak de kendini motive et. sonra giyinmeye başla, saçını başını güzelce toparla bizler asker yariyiz ve güçlü olmak zorundayız... sonra askerin seni aradığında ona moral vericek güçlü heyecanlı bir ses tonuyla aç çalan telefonunu olumunekankayizsmile

anlaştık mı şafakdaş vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…