- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.061
cnm cok zor durumdyım hc bukadar uzumemştm kötu olmamştm cdden cok kötu oluoms yemnden sorası
cnm cok zor durumdyım hc bukadar uzumemştm kötu olmamştm cdden cok kötu oluoms yemnden sorası
Hosgeldin canim.. nasilsin
Allah bozmasin cnm.. allah kavustursun
AswangCullen, canım şimdiden Allah kavuştursun diyorum.
askerine bot için ortopedik tabanlık almayı ihmal etme. ayrıca iki tane vatka ver yanına botları giymeden çorabın içine topuk kısmına yerleştirsin bot vurması çok oluyor çünkü arkadan. bizim arkadan değil önden vurdu geçtiğimiz haftaarda tırnağı çekilmek zorunda kaldı. bepanten ve utalk ilaçlı pudra bunları mutlaka alsın yanına.
sen böyle kendini hasta edersen askerin üzülmez mi bilmiyorumkismile
aklını başka şeylere vermeye çalışsan canım? zor evet ama başka çareside yok bu işin :çok üzgünüm:
kızlar son gelişmeleri aktarıyorum
telefonda konuştum ve ya ailen ya ben dedi düşün dedi
kızlar son gelişmeleri aktarıyorum
telefonda konuştum ve ya ailen ya ben dedi düşün dedi
Kızlar cok saolun hepınızde bu guzel desteklernız ııcn ama benm elımde onun yanında gydığım sweetleırm öle kokluya kokluya nefes alıyorum cnım yanıyor cok kendmı hc ıyı hsetmıorum okulada gec kalıorum ama gdebılcek durumdada deılım dun de gtmedm napıcam bılmıyorum..Birden böle oluyorum.
Kızlar cok saolun hepınızde bu guzel desteklernız ııcn ama benm elımde onun yanında gydığım sweetleırm öle kokluya kokluya nefes alıyorum cnım yanıyor cok kendmı hc ıyı hsetmıorum okulada gec kalıorum ama gdebılcek durumdada deılım dun de gtmedm napıcam bılmıyorum..Birden böle oluyorum.
amin amin allah butun yol gozleyenlere sabır versiiinturkbayragi:asigim:
Hemen not aldım canım..ortopedik tabanlık ve vatka görevi görmüyor mu ?? hangisini alayım..çamasır vs aldınız mı peki ???
Bulunduğun durumu tahmin ediyorum..ayrılıktan sonra insan yavas yavas alıştırıyor kendini ama birden görünce darmadağın oluyorsun..ama bu kadar üzme kendini hasta olursun sonra.. hem askerlikte bir kez yapılıyor bırak anlasınlar biraz kıymetimizi..ileride hep bereberiz zaten....opuyorumnanaktan
kızlar hepiiz ilerde evlilik topiğinde buluşsak ta düğün günlerimizi hesaplasak şafak sayar gibidelikafadulden ahh Allah'ım gelsin artık o günlerrrboshayallersmile:asigim:
canım bnm gecıcek ınsallah bak bnm 108 gun oldu safak 352 bayramda 10 gunlunede ızın almıs askıııııııııııııııııııııııııııııııım Şeniz
canım bnm gecıcek ınsallah bak bnm 108 gun oldu safak 352 bayramda 10 gunlunede ızın almıs askıııııııııııııııııııııııııııııııım Şeniz
Cnm askerın smdı ustaya gtdkten kac gun sonra gelmş olck???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?