- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.041
Kızlar dagıtım ıznı 7 gunmu 10 gunmu bızmkı 7 olcakms galıbaaaa:2:
7 gün canım normalde herkesin.. benim nişanlımın da 7 gündü ama mesela uçakla gelebilecegi yer oldugu için yolda çok zaman harcamadı, giderken de uçakla gidip ordan gideceği yere aktarma oldu o yüzden 10 gün geçirdik beraber, bi de benim doğumgünüm 22şubat diye normal teslim günü olan 20sinde teslim olması, 2 gün geçti gitti, 2 gün geç çıkacak şimdi de kafamçokkarıştı şimdi pişman ama o zman kıyamamıştı bırakmaya, benim de içim elvermemişti :gitme:
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5 daha varmış askerini göndermeye, tadını çıkart :1hug: ben de geçen sene bu günlerde ne zaman nereye gidicek diye düşünüyodum, hey gidi günler hey boshayallersmile
ben asla kıyamadığım saçlarımı kestim bağlayıp verdim canım hala söylüyor hergece kokluyorum saçlarını diye canım birde ben yapamadım ama küçük bir şişeye göz yaşlarını koy ve bir mektup yaz bunun hikayeside eskiden kadınlar gözyaşının kutsal olduğuna inanırmış ve kocaları savaşa giderken onları korusun diye koyarlarmış bunu anlat ve için geldiği gibi bir mektup yaz ben çok istedim ama benim o dönemde vaktim olmadı şise bulmak için falan
Canım swet falan aldım daha sora ismim yazan çok guzel bir anahtarlık aldım,fotograflrımzı götrdum,ihtyacı olan şeyleri aldım krem,pudra vb şeyler..
benimki kabul etmedi hiç bişey, kötü olurum dedi.. gittiginden beri de ne zaman resim yollayım mı desem, sakıın hayal etmek daha kolay oluyo, dayanamam görürsem diyo canım, o yüzden fikrini al bence opuyorumnanaktan ben sadece alışverişini yaptım, eksiklerini aldım, ıslak mendil normal mendil pürel pudra krem falan, onlar bile onun için büyük hatıra orda...
benimki kabul etmedi hiç bişey, kötü olurum dedi.. gittiginden beri de ne zaman resim yollayım mı desem, sakıın hayal etmek daha kolay oluyo, dayanamam görürsem diyo canım, o yüzden fikrini al bence opuyorumnanaktan ben sadece alışverişini yaptım, eksiklerini aldım, ıslak mendil normal mendil pürel pudra krem falan, onlar bile onun için büyük hatıra orda...
Ben yıne cok kötuyum of atlatamıyorum :2: tükendi gözyaslarım cok boşlukta hıssedıyorum bırden aglama gelıyor ALLAHIM yardım ed nolur..Boğazmdan gecmıyor hıc bsey
cnm ya bzmkı 16 saat bılıomsun ucak bınmıycekkk ucakta cok aktarmlı zaten of offffff(((( ne ıyı etmıs valaaa 2 gun yannda kalıp tekrardan..
sen böyle kendini hasta edersen askerin üzülmez mi bilmiyorumkismile
aklını başka şeylere vermeye çalışsan canım? zor evet ama başka çareside yok bu işin :çok üzgünüm:
öyle ama 2 gün geç çıkma cezası var işte burda 1 saat bile fazla kalmak düşüncesi çok kötü diyo şimdi :çok üzgünüm:
ahh ben de seneye bu zamn topiğe bunları yazarmıyım acabaaa boshayallersmile
okuyunca duygulandım birden..şişeye göz yaşları nasıl olucak yaa çok anlamlı ama götürmez benim k i.. ben şimdiden doldurmaya başliim senağlama
iyi fikir..nelere ihtiyacı olur kızlar..el kremi traş köpüğü ıslak mendil çamaşır.. ..annesi zaten hazırlar ama benim almam baska olur tabii kaydirigubbakcemile2
bende burada topikte okudum..bir arkadasımız 450 tane renkli karton yapmış minik minik.. onlara şafak - günün tarihi - kalan gün veee aklından gecenleri yazmış..yemin ettirmiş bir sonraki günü okumaması için..her güne içinden gelen bir yazı..bunu düşünüyorum .. her gün acaba ona ne notum var diye bir sonraki güne heyecanla uyanıcak..:asigim: ama 450 tane ne yazılır..hepsi anlamlı olmak zorundaaa CADIARZU
benim askerimde acemilikte fotoğraf bile almadı çok kötü olurum diye sonra ustaya giderken sözde çekildiğimiz fotoğrafımızdan verdim cüzdanında taşıyor ama mümkün olduğunca bakmamaya çalışıyorum diyor :gitme:
slm kızlar persembeye son ıkı bı gun kaldı insalalh artık bı sonuca baglanırdı kurtuluruz
Ben yıne cok kötuyum of atlatamıyorum :2: tükendi gözyaslarım cok boşlukta hıssedıyorum bırden aglama gelıyor ALLAHIM yardım ed nolur..Boğazmdan gecmıyor hıc bsey
Offf cnm ınan ısteyerek olmuoo belkı bı kaç gune geccerama cok cnm acıo bırden bıre aglama gelıorrrrr dolmuo o boşluk.
sabah aradı 9 gbı yıne arasa cok ıhtcm var sesınee çokkmafoldumben yarın ıntıkallerı baslıormus en zoru.
slm kızlar persembeye son ıkı bı gun kaldı insalalh artık bı sonuca baglanırdı kurtuluruz
canım benım uzulme bak aramıs ne guzel ben hıc duyamıyorum sesını bugunlerde gecıcek canımm:teselli:
sabah aradı 9 gbı yıne arasa cok ıhtcm var sesınee çokkmafoldumben yarın ıntıkallerı baslıormus en zoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?